Η Καλλιόπη κέρδισε την δοκιμασία και πέρασε απευθείας στην 4άδα του Τελικού!

 

 

#MasterChefGR: Η Mπλε ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία- Η ανακοίνωση Ιωαννίδη τους άφησε άναυδους! - Το «ταπεινό χαμομηλάκι» κέρδισε πάλι τους «καρχαρίες»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (20-5) οι ανατροπές ήταν εκείνες που πρωταγωνίστησαν, ενώ δημιουργήθηκε και η τελική πεντάδα του διαγωνισμού!

Μετά την τελευταία ομαδική μαγειρική δοκιμασία του MasterChef, οι καλύτεροι 6 του διαγωνισμού απέδειξαν, για ακόμα μια φορά, το πόσο υψηλό είναι το επίπεδό τους και το πόσο πολύ αξίζουν, βάσει των δυνατοτήτων τους, που έχουν φτάσει μέχρι αυτό το σημείο. Η Μπλε ομάδα απαρτιζόταν από την Καλλιόπη, που ήταν και η αρχηγός, τον Γιάννο και τον Πάνο, ενώ στην Κόκκινη ομάδα ήταν η Ελπίδα, ο Νικήτας και ο Χριστόφορος.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, παρακολουθήσαμε την ετυμηγορία των κριτών, οι οποίοι έκριναν ότι η Μπλε ομάδα τα πήγε λίγο καλύτερα και έτσι κέρδισαν με διαφορά μόλις 3 βαθμούς, έναντι των Κόκκινων.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε και ορισμένες ανακοινώσεις στο τέλος της βαθμολογίας, η οποία και αφορούσε τον Πάνο, την Καλλιόπη και τον Γιάννο, οι οποίοι και μόλις είχαν κερδίσει την πρόκρισή τους στην τελική πεντάδα του MasterChef.

O κριτής τους ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει μαγειρική δοκιμασία, με την καλύτερη προσπάθεια από τους τρεις τους να περνάει απευθείας στην τελική τετράδα, με τους παίκτες να τον κοιτούν έκπληκτοι και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!

 

 

Ο Πάνος, ο Γιάννος και η Καλλιόπη θα ερχόντουσαν αντιμέτωποι με μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και ο νικητής θα ήταν εκείνος που θα πέρναγε στην τελική τετράδα του MasterChef. Μετά από την ετυμηγορία των κριτών και του καλεσμένου σεφ, ο Γιάννος ήταν εκείνος που είχε την χαμηλότερη βαθμολογία, μιας και του έβαλαν όλοι 5, επομένως εκείνος ήταν που ανέβηκε πρώτος στον εξώστη.

Ο Πάνος και η Καλλιόπη είχαν πολύ κοντινές αποδόσεις, με τελική νικήτρια την Καλλιόπη, η οποία και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι είναι στην τελική τετράδα και ξέσπασε σε κλάμματα ευχαριστώντας τους κριτές για την βαθμολογία της και για τα όλα όσα έχει μάθει απο εκείνους.

Μόλις ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της είπε ότι είναι ο ορισμός της εξέλιξης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και είπε ότι δεν μπορεί παρά να νιώθει περήφανη.

 

 

Μετά την επική νίκη της, το Twitter «αποθέωσε» την Καλλιόπη- Την θέλουν νικήτρια!

 

 

  

  

  

  

 

Το trailer 85ου επεισοδίου - Δευτέρα 23.5.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά