Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αποκάλυψη Νικολαΐδη για την ερωτική σκηνή με την Γκερέκου στη «Γη της ελιάς»

  20/05/2022 10:25
Η αποκάλυψη Νικολαΐδη για την ερωτική σκηνή με την Γκερέκου στη «Γη της ελιάς»

Η αποκάλυψη Νικολαΐδη για την ερωτική σκηνή με την Γκερέκου στη «Γη της ελιάς»

  20/05/2022 10:25

Σπύρος Νικολαΐδης: Η αποκάλυψη Νικολαΐδη για την ερωτική σκηνή με την Γκερέκου στη «Γη της ελιάς»:  «Δεν έκανα την ερωτική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου, άλλα με έναν άνδρα από την παράγωγη, είχα ξαπλώσει γυμνός πάνω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φιλοξένησε στο #NightOut τον Σπύρο Νικολαΐδη. Ο ηθοποιός πέρασε από διάφορες δοκιμασίες και στο τέλος της βραδιάς μίλησε για όλα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.   

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του στη «Γη της ελιάς» και έκανε μια αποκάλυψη για την ερωτική σκηνή που είχε με την Άντζελα Γκερέκου στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. 

Ο Σπύρος Νικολαΐδης έκανε γνωστό πως κατά τη διάρκεια που γυριζόταν η συγκεκριμένη σκηνή, η Άντζελα Γκερέκου έπρεπε να αποχωρήσει εκτάκτως και τη θέση της πήρε ένας… άντρας από την παραγωγή.

«Ξεκινάμε, κάνουμε την ερωτική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου και την πήραν τηλέφωνο για ένα πολύ σημαντικό meeting που δεν μπορούσε να το χάσει. Σκεφτόμασταν ποιον να βάλουμε! Έχουμε έναν υπέροχο φίλο μας στην παραγωγή, ο οποίος έχει μακριά μαλλιά. Τον ντύσαμε με τα μαύρα που φορούσε η Άντζελα Γκερέκου και εγώ είχα ξαπλώσει γυμνός πάνω από αυτό τον άντρα!», εξήγησε ο ηθοποιός. 

Δείτε το βίντεο στο 02:25

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας