Ο Σχίζας αποκάλεσε την Παναγιώταρου «γυναίκα της ζωής του»! - Η επική αποχώρηση

 

 

#SurvivorGR: Κατακεραύνωσε ο Τάκης τον Σπύρο:  «Είναι βουτυρομπεμπές, ήρθε να βγάλει καμιά γκομενίτσα» - Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Τάκης-Μαρτίκας για τη Βρισηίδα που φώναζε ότι τη χτύπησε! - Τα τρυφερά φιλιά και οι αγκαλιές Μαρτίκα-Βρισηίδας! Τρελός και παράφορος ο έρωτάς τους! - Αποχώρηση Καραγκούνια με ατάκες φωτιά για Μαρτίκα: «Είναι ένα γλοιώδες υποκείμενο!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η κόντρα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα καλά κρατεί και το σίγουρο είναι πως θα συνεχιστεί.

Οι εντάσεις συνεχίζονται ανάμεσα στους παίκτες. Ο Τάκης Καραγκούνιας το τελευταίο διάστημα έχει απομονωθεί από όλους και από όλα και στο σημερινό (19/5) επεισόδιο εξέφρασε την άποψή του για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης της κόκκινης ομάδας χαρακτήρισε τον Σπύρο Μαρτίκα «βουτυρομπεμπέ», δηλώνοντας μάλιστα πως καταστρώνει σχέδια για να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού, αυτό κάνει μία ζωή. Ξέρει να μιλάει, να βγάζει λόγους και να λέει πάντα σκληρά πράγματα για να εξοργίσει κάποιον. Αυτό που έχει καταφέρει ο Μαρτίκας να κάνει, τουλάχιστον σε μένα, είναι να με έχει κάνει να τον σιχαίνομαι! Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο, παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα για να βγάλει καμιά γκομενίτσα. Αυτό έχει κάνει».

Και πρόσθεσε:«Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Χθες μετά το πέρας του συμβουλίου, μόλις γυρίσαμε στις καλύβες μας, είδα άλλο ένα γελοίο να συμβαίνει από την πλευρά του Μαρτίκα και της παρεούλας Σοϊλέδη. Είδα να τους τραβάει με το ζόρι, να τους πάει μακριά από τις καλύβες για να κάνουν μια συζήτηση για το πως θα κινηθούν ώστε να βγάλουν εμένα από το παιχνίδι».

 

 

Βρισηΐδα: «Δεν είμαι χαζή, ξέρω ότι με έχουν στη λίστα για να με ψηφίσουν»

 

 

Το χέρι της Βρισηΐδας λέει ότι ο Μαρτίκας είναι ένα απλό φλερτ

 

 

Το έπαθλο ήταν αυτό της επικοινωνίας και οι δύο ομάδες δήλωσαν έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους ώστε να κερδίσουν το σημαντικό για αυτούς έπαθλο.

Οι νικητές θα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με βιντεοκλήσεις με τους φίλους και τους συντρόφους τους.

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός δε έχασε την ευκαιρία να πετάξει την «βόμβα» του, στον Στάθη Σχίζα σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Νόμιζα ότι θα μιλήσω με την οικογένεια, αλλά δεν πειράζει. Εννοείται πως με όποιον και να μιλήσεις είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για μένα. Περιμένω πως και πως, σαν τρελός, να μιλήσω είτε με το κορίτσι μου είτε με τους φίλους μου. Ευλογημένο έπαθλο σήμερα η βιντεοκλήση», δήλωσε αρχικά ο παίκτης.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο παρουσιαστής είπε:«Στάθη, πολύς ο καιρός! Η Αλεξάνδρα είναι στην πλευρά της συντρόφου. Οι φίλοι είναι σε άλλη πλευρά. Η Αλεξάνδρα είπε ότι θέλει να παραμείνετε σύντροφοι! Πάγωσε ο Στάθης! Θα περιμένει, λοιπόν, στο τηλέφωνο και αυτή για να επικοινωνήσετε μέσω βιντεοκλήσης. Μεγάλη στιγμή για τον Στάθη Σχίζα μετά από τόσο καιρό».

Εκείνος με την σειρά του ανέφερε:«Μεγάλη στιγμή πραγματικά! Μου έχει λείψει πάρα πολύ! Δεν διανοείσαι πόσο πολύ! Πραγματικά θέλω να την δω σαν τρελός. Να μου δώσει δύναμη για να συνεχίσω».

 

 
 

 

Χαμός έγινε στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια όταν ο τελευταίος χτύπησε τη Βρισηίδα -κατά λάθος όπως υποστήριξε εκείνος την ώρα του αγώνα!

Την ώρα του αγώνα και ενώ παρακολουθούσαν από πολύ κοντά Βρισηίδα και Τάκης τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο, μία απότομη κίνησή του χτύπησε την παίκτρια η οποία μετά τον αγώνα εκμυστηρεύτηκε στον Σπύρο τι είχε συμβεί.

Τότε ο Μαρτίκας έσπευσε να ζητήσει τα... ρέστα από τον Τάκη ο οποίος έγινε έξω φρενών με τη Βρισηίδα η οποία είχε... φουσκώσει το όλο περιστατικό στα μάτια του Σπύρου.

Ο Τάκης σε έξαλλη κατάσταση απευθυνόμενος στη Βρισηίδα της είπε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτό που κάνει αφού υποστήριξε πως της είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη για την απότομη και εντελώς τυχαία κίνησή του με την οποία τη χτύπησε κατά λάθος.

Η Βρισηίδα, καταλαβαίνοντας ότι το πράγμα επρόκειτο να ξεφύγει, είπε φωνάζοντας στον Σπύρο πως όντως είχε ζητήσει συγγνώμη ώστε να λήξει το θέμα. Όμως είχε ήδη ξεφύγει ο Τάκης ο οποίος άρχισε να καταφέρεται εναντίον του Μαρτίκα και της Βρισηίδας.

 
 

 

Για αρκετό καιρό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας δεν παραδέχονταν τη σχέση μεταξύ τους. Όμως, ήρθε η ώρα για να το αποκαλύψουν. 

«Παιδιά κοιτάχτε, δεν είναι η πιο όμορφη κοπέλα που υπάρχει;» ρώταγε τους συμπαίκτες του ο Στάθης Σχίζας όταν είδε στο κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο παίκτης των Κόκκινων πολύ χαρούμενος που έβλεπε την Αλεξάνδρα αλλά και έναν κοινό τους φίλο και μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους, δεν έκρυψε τα πραγματικά του συναισθήματα και μάλιστα όταν τον ρώτησε εκείνη γιατί έδειχνε λίγο πεσμένος τις τελευταίες μέρες, εκείνος της είπε ότι η κακή ψυχολογία του είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν κέρδιζαν έπαθλο φαγητού τις τελευταίες μέρες.

Τώρα όμως που κέρδισαν έδειχνε πολύ χαρούμενος και μάλιστα, εκδήλωσε και τα πραγματικά του συναισθήματα προς την αγαπημένη του λέγοντάς της ένα πολύ τρυφερό «σ' αγαπώ».

Στο τέλος, λίγο πριν κλείσει η επικοινωνία τους, την αποκάλεσε «γυναίκα της ζωής του» τονίζοντάς της πολλές φορές πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει για να τη δει από κοντά.

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πλέον. 

«Είναι αληθινό. Προέκυψε κάτι πολύ δυνατό» είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας για τη σχέση του με τη Βρισηίδα με την οποία τον είδαμε να φιλιέται τρυφερά και να αγκαλιάζεται.

Όπως είπε και η Βρισηίδα από την πλευρά της, νιώθει σαν να κάνει διακοπές με τον Σπύρο, ότι είναι το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι και όπως τόνισε, είναι ο άνθρωπός της μέσα στο παιχνίδι.

Επίσης, τόνισε πως αν φύγει ο Σπύρος από το παιχνίδι, μιας και είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Στάθη Σχίζα, θα πέσουν όλοι πάνω της να τη... φάνε.

Ο γνωστός φαρμακοποιός και η όμορφη influencer δεν έκρυψαν πως είναι ερωτευμένοι και πως θέλουν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό.

 

 

 

Πέταξε στο ποτάμι ο Νίκος τον Εμμανουήλ

 

 

 

Πως ένιωσαν ο Στάθης με τον Τάλα που είδαν τις συντρόφους τους

 

 

Σε... terminator φαίνεται πως εξελίσσεται ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος για όγδοη φορά κατάφερε να πείσει το κοινό να τον κρατήσει στο παιχνίδι. 

Έτσι θα συνεχίσει να ζει το... όνειρο με τη Βρισηίδα στον Άγιο Δομίνικο, σε αντίθεση με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος παρά τις εκκλήσεις του στον κόσμο που τον παρακολουθεί και τον έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα στο παιχνίδι, δεν κατάφερε αυτή τη φορά να πείσει για την παραμονή του.

 

 

Αντίθετα, με μεγάλη διαφορά ψήφων, όπως υποστηρίζουν τα τελευταία spoilers έφυγε από το παιχνίδι, αφήνοντας πίσω τον Στάθη Σχίζα ο οποίος είναι πολύ δυνατός στα αγωνίσματα και πολύ καλός στη συμπεριφορά του απέναντι στους συμπαίκτες του, σε αντίθεση με τον Καραγκούνια ο οποίος μόνο εντάσεις και καβγάδες δημιουργούσε, σύμφωνα με τους υπόλοιπους παίκτες, μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σπύρος από την άλλη, για ακόμα μία φορά έπεισε τους πάντες για τον τίτλο του Ελ Προφεσόρ που του έχουν προσδώσει οι συμπαίκτες του μιας και καταφέρνει πάντα με επιχειρήματα να πείθει τους γύρω του.

Η ετυμηγορία του κοινού ήταν σαφής και έτσι ο Τάκης πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα επιλέγοντας προηγουμένως να ρίξει μπηχτές εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα λέγοντας χαρακτηριστικά για εκείνον: «Είναι ένα γλοιώδες υποκείμενο!»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό