Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το #MasterChefGR ένα βήμα πριν την τελική 6άδα!

 

Στην τελική ευθεία για την 6αδα του #MasterChefGR - Η δοκιμασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία περίμενε τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, οι οποίοι προέκυψαν από το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας. 

Όσο πλησιάζει προς το τέλος το ριάλιτι μαγειρικής, οι δοκιμασίες γίνονται όλο και πιο δύσκολες και ο χρόνος πολύ πιο περιορισμένος.

Μετά από το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας, που τα υλικά στους παίκτες μοίρασε ο Πάνος, που είχε κερδίσει το Mystery Box, είδαμε ότι οι περισσότεροι ήταν εκείνοι που δυσκολεύτηκαν, τόσο σε σχέση με τους συνδυασμούς των υλικών, όσο και με το κομμάτι του χρόνου, μιας και είχαν διαθέσιμα μόνο 45 λεπτά.

Η Καλλιόπη ήταν η μεγάλη νικήτρια, η οποία και κέρδισε τα πλεονεκτήματα της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας και οι υποψήφιοι για αποχώρηση, μετά από την επυμηγορία των κριτών ήταν ο Χριστόφορος, ο Νικήτας και ο Νίκος.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, είδαμε ότι τους τρεις παίκτες περίμενε ένα απαιτητικό πιάτο ενός διακεκριμένου σεφ, το οποίο είχε σαν βασικό υλικό το ψάρι, το οποίο και ήθελε ιδιαίτερη προσοχή στο ψήσιμο. Η διαθέσιμη ώρα που είχαν οι παίκτες ήταν μόνο 1 ώρα και εκεί ήταν που οι παίκτες πανικοβλήθηκαν για το αν θα καταφέρουν να βγάλουν όλες τις παρασκευές.

 

 

 

Στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια μαγειρική μονομαχία υψηλών προδιαγραφών, με τρεις πολύ δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου να βάζουν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να φτάσουν στους τελικούς 6 του διαγωνισμού. Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν ο Νικήτας, ο Χριστόφορος και ο Νίκος ήταν ενός διακεκριμένου σεφ, ο οποίος και είχε πάρα πολλές απαιτήσεις.

Το βασικό υλικό του πιάτου ήταν το ψάρι, το οποίο και ήθελε ιδιαίτερη προσοχή. Ο καλεσμένος σεφ, ο οποίος και διατηρεί εστιατόριο στο Παρίσι, είπε ότι το ψάρι ήθελε πολύ προσοχή στο ψήσιμο, μιας και ήταν πολύ πιθανό να παραμείνει ωμό κατά τη διάρκεια, αν δεν ψηθεί καλά.

Όταν έφτασε η διαδικασίκα της κριτικής, οι κριτές είπαν στους τρεις παίκτες ότι το ένα ψάρι ήταν ωμό, σε σημείο που δεν μπορούσαν να το φάνε. Αυτό σίγουρα δεν ήταν του Νικήτα, ο οποίος και τα πήγε εξαιρετικά και απέσπασε ιδιαίτερα υψυλή βαθμολογία, συγκεντρώνοντας το 9αρι από όλους τους κριτές. Όταν έφτασε η σειρά του Χριστόφορου, η βαθμολογία ήταν και πάλι πολύ καλή, με τον Νίκο να καταλαβαίνει πλέον ότι η θέση του ήταν αρκετά δύσκολη.

Ο Νίκος ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον διαγωνισμό, με τον ίδιο να δηλώνει απόλυτα περήφανος που έφτασε σε αυτό το επίπεδο και κατάφερε να φτάσει στην καλύτερη 7αδα του διαγωνισμού.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»