Η ψηφοφορία μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων έφερε πρώτο υποψήφιο στο #SurvivorGR

 

«Η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον πρώην της, δεν θα κάνει κάτι με τον Μαρτίκα, είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Φουντώνει» το ειδύλλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι δυο παίκτες του ριάλιτι φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά με τον έναν να λείπει στον άλλον όταν δεν είναι μαζί στην παραλία.

Τα λόγια τους μάλιστα αλλά και τα τρυφερά στιγμιότυπα ενισχύουν τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

«Ξύπνησα το πρωί και αναζητούσα τη Βρισιήδα, μου έλειψε. Περιμένω να έρθει το μωρό μου να μου πει πως πέρασε. Ότι θα της την πέσανε είναι σίγουρο» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας κάνοντας τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε γέλια αλλά και τον Τάλα να κάνει μια κίνηση όχι και τόσο ωραία ακούγοντας τα λόγια του Σπύρου.

Όταν η Βρισηίδα επέστρεψε από το έπαθλο μιλώντας στην κάμερα παραδέχτηκε πως ο Σπύρος της έλειψε ενώ είδαμε και πλάνα με αγκαλιές ανάμεσά τους.

«Πέρασα ωραία, χάρηκα αλλά μου έλειψε ο Σπύρος και χάρηκα που γύρισα κοντά του», είπε.

 

 

Μπορεί όλοι να μιλούν για έρωτα ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα ωστόσο ο Τάκης Καραγκούνιας διατηρεί τις επιφυλάξεις τους.

Όπως ο ίδιος είπε στην κάμερα, θεωρεί πως όλο αυτό είναι «το θέατρο που παίζουν αυτοί οι δυο συνάμα, γιατί για μένα είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν για να έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση. Εγώ δε βλέπω κάποιον έρωτα», ενώ αποκάλυψε πως η παίκτρια είναι ερωτευμένη με τον πρώην της.

Συγκεκριμένα ο Τάκης Καραγκούνιας είπε:

«Όταν γύρισε η μπλε ομάδα από το έπαθλό της και συνομιλούσαν με κάποια άτομα από την ομάδα μας, άρχισε πάλι να παίζεται ένα θέατρο που αφορούσε τη Βρισιήδα. Θέλω να πω ότι αυτό το θέατρο του παραλόγου για να κάνουμε πλάκα και στον Μαρτίκα και με όλο αυτό το θέατρο που παίζουν αυτοί οι δυο συνάμα, γιατί για μένα είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν για να έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση. Εγώ δε βλέπω κάποιον έρωτα»

«Δε βλέπω κάποια σχέση, δε βλέπω καν κάποιο φλερτ. Η Βρισηίδα είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι ποτέ με τον Σπύρο σοβαρά διότι, πριν δυο εβδομάδες μου είχε δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της που είναι εκεί έξω και ότι θέλει να πάει να τα βρουν. Τώρα δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Μήπως αισθάνεται ότι φοβάται πως θα βγουν στον τάκο κι έχουν κάνει ένα σχέδιο πλατωνικού έρωτα;», αναρωτήθηκε.

 

 

Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος;

Ο παρουσιαστής τους ανακοίνωσε πως αλλάζει ο κανονισμός και ενεργοποιείται ο κανόνας των δυο. Πιο συγκεκριμένα είπε στους παίκτες:

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση, η οποία έχει να κάνει με την πορεία του παιχνιδιού και το καθορίζει σε μεγάλο βαθμό. Μιας και οι αριθμοί και των δυο ομάδων είναι αρκετά μικροί ενεργοποιείται ένας κανόνας, ο οποίος ισχύει σε όλα τα Survivor κι έχει να κάνει με τους άντρες και τις γυναίκες της κάθε ομάδες.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος… Από αυτή τη στιγμή λοιπόν ενεργοποιείται ο κανόνας των δυο. Τι σημαίνει αυτό; Από τη στιγμή που μια ομάδα έχει είτε δυο αγόρια είτε δυο κορίτσια, τότε αυτά τα άτομα δεν θα μπορούν να ψηφιστούν μέχρι ο αριθμός του αντίθετου φύλου να φτάσει κι αυτός τα δυο άτομα. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν η Στέλλα και η Μέη δεν κινδυνεύουν με αποχώρηση. Δεν μπορούν να ψηφιστούν», είπε.

Αυτό σημαίνει ότι τα δύο κορίτσια δεν μπορούν να ψηφιστούν προς αποχώρηση μέχρις ότου και οι αντίπαλες μείνουν δύο.

 

 

 

Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Σπύρο και Μαίη 

 

 

Αγώνισμα Ατομικής Ασυλίας

 

 

Μαρτίκας και Βρισηίδα σε ρομαντικές στιγμές 

 

 

 

Η ψηφοφορία μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων έφερε πρώτο υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σχεδόν μονόδρομος ήταν η υποψηφιότητα για αποχώρηση μιας που από την κόκκινη ομάδα μόνο οι άνδρες θα μπορούσαν να ψηφιστούν. Αυτό γιατί ενεργοποιήθηκε ο κανόνας των δυο.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες τον νέο κανόνα που αυτόματα έβγαλε από το κάδρο της υποψηφιότητας προς αποχώρηση τα δυο κορίτσια της ομάδας.

 

 
 
 
Έτσι λοιπόν η ήττα της Κόκκινης έφερε τους παίκτες στις κάλπες με πρώτο υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα.
 
 

.

 

Σχετικά με το ειδύλλιο Μαρτίκα – Βρισηίδα, προχωράει με συνοπτικές διαδικασίες αφού και στο συμβούλιο παραδεχτήκαν πως ναι, κάτι «τρέχει» κάνοντας μάλιστα λόγο για… σχέση!

 

 
 
Βέβαια ένα καβγαδάκι μετά την ψηφοφορία έγινε ως είθισται άλλωστε με τον Τάκη να βγαίνει εκτός εαυτού
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»