Απόψε ο μεγάλος τελικός της #Eurovision-Η θέση της Αμάντας στα στοιχήματα

Η θέση της Αμάντας Γεωργιάδη για την Ελλάδα στα στοιχήματα - Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της #Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας, η Κalush Orchestra με το τραγούδι «Στεφανία» που εκπροσωπούν την Ουκρανία συνεχίζουν να παραμένουν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά.

Εκτός φυσικά απροόπτου, γιατί κανείς δεν ξέρει ακόμη αν έχουμε εκπλήξεις από την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών και από το tele voting. 

Στην 8η θέση βρίσκεται η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία έχει κάνει ήδη εντύπωση με την εμφάνισή της στις υπόλοιπες αποστολές.

 

 

 

 Τι δήλωσε η Ουκρανική αποστολή για την περίπτωση νίκης

Όλοι αναρωτιούνται επίσης τι θα συμβεί αν τον διαγωνισμό τελικά, τον κερδίσει η εμπόλεμη Ουκρανία. Ο τραγουδιστής του ουκρανικού συγκροτήματος Ολέχ Πσιουκ, μοιράστηκε τις σκέψεις του για αυτό το ενδεχόμενο: «Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Η χώρα μας καταστρέφεται, είναι σε κίνδυνο, αλλά είναι ακόμη ζωντανή και μοναδική. Υπάρχει συνεχώς ο φόβος των αεροπορικών επιδρομών, στην περιοχή όπου είναι η οικογένεια μου και οι φίλοι μου. Υπάρχουν πύραυλοι που πετούν πάνω από τα σπίτια τους. Έχουμε επιγκεντρωθεί πολύ στις πρόβες, έχουμε επιγκεντρωθεί στο να μεταφέρουμε το μήνυμα για την μοναδικότητα και την ομορφιά της ουκρανικής κουλτούρας. Ελπίζουμε αν η Ουκρανία φιλοξενήσει την Eurovision, να είναι σε μία ενωμένη, ειρηνική χώρα».

Το θα συμβεί πρακτικά αν όντως κερδίσει η Ουκρανία; Η κατάσταση θα εκτιμηθεί λίγο αργότερα με ειδική συνεδρίαση της EBU. Η ευρωπαϊκή ένωση τηλεοπτικών σταθμών θα αποφασίσει αν άλλη χώρα θα θελήσει να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ακύρωση της νίκης των Ουκρανών, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν λόγο στην διοργάνωση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μετά από το "Family Show" οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι έκριναν την συμμετοχή της Ισπανίας ως ιδανικότερη, για να κερδίσει τον διαγωνισμό. 

Λίγες μόνο ώρες έχουν απομείνει για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα σηκώσει το μεγάλο τρόπαιο του διαγωνισμού, με τα στοιχήματα να έχουν "πάρει φωτιά" τις τελευταίες ημέρες και μετά την ολοκλήρωση και των δυο κρίσιμων ημιτελικών.

Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαΐου και λίγο πριν απο την έναρξη της μεγάλης βραδιάς της Eurovision 2022, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η γενική πρόβα όλων των χωρών, που έχουν περάσει στον μεγάλο τελικό, ανάλογα με την σειρά εμφάνισής τους. Η συγκεκριμένη διαδικασία ονομάζεται στη γλώσσα της Eurovision "Family Show".

Τα φαβορί. σύμφωνα με τα προγνωστικά:

Μετά και την ολοκλήρωση της πρόβας, οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι βρίσκονταν στον χώρο και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά όλο το "Family Show", έδωσαν τη δική τους ψήφο στην χώρα που τους άρεσε περισσότερο και πιστεύουν ότι πληρεί τις προϋποθέσεις, για να κερδίσει την Eurovision 2022.

Εκεί ακριβώς ήρθε και η ανατροπή, μιας και σύμφωνα με το press poll, η χώρα που κερδίζει σήμερα το βράδυ τον διαγωνισμό είναι η Ισπανία, με την εκρηκτική Chanel στο τραγούδι "SloMo", εν αντιθέσει με τα τελευταία στοιχήματα, που ήθελαν την Ουκρανία να σηκώνει το τρόπαιο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, με ποσοστό 46,4% πρώτη είναι η Ισπανία, ενώ ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο με τον Sam Ryder και το "Space", ενώ στην τρίτη θέση κατέταξαν την Πορτογαλία με την Maro και το “Sοdade"

 

Μιλώντας στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision, η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε:

«Νιώθω υπέροχα! Το χειροκρότημα του κόσμου στον ημιτελικό με έκανε πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για την αγάπη του, για όλα αυτά τα συγκινητικά μηνύματα που μου έστειλαν, για την υποστήριξή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά. Αυτό που με απασχολεί είναι το να έχω μια καλή εμφάνιση στον τελικό, να περάσουμε καλά και να κάνω περήφανους τους Έλληνες».

Έχει όμως κάποιο γούρι μαζί της; Η νεαρή τραγουδίστρια απάντησε «συνήθως δεν έχω κάποιο γούρι, αλλά από την αρχή του διαγωνισμού της Eurovision μέχρι και τώρα έχω τη σημαία της Ελλάδας μαζί μου».

Τις πρώτες δηλώσεις πριν τον μεγάλο τελικό της #Eurovision έκανε η Αμάντα Γεωργιάδη.

Η κάμερα του «Πρωινό» βρίσκεται στο Τορίνο και καταγράφει τα όσα συμβαίνουν στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «τσάκωσε» την Αμάντα Γεωργιάδη λίγο πριν τον τελικό και η ίδια μίλησε για την εμφάνισή της στον Α’ ημιτελικό αλλά και για το άγχος που είχε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας.

Η τραγουδίστρια αρχικά δήλωσε «Δεν είδα την εμφάνισή μου στον ημιτελικό. Θα το δούμε σήμερα μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό για να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Ένιωσα όμως πολύ καλά. Είχα πάρα πολύ άγχος στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ανακοινωθήκαμε έβδομοι. Μέχρι να πουν την Ελλάδα σκεφτόμουν ότι δε θα μπορούσα να ξαναγυρίσω πίσω».

Και πρόσθεσε:«Το αγόρι μου είναι εδώ. Έχει πολύ άγχος. Τώρα, μετά τον ημιτελικό είναι λίγο πιο ήρεμος. Είναι ωραίο να έχεις κάποιον που σε αγαπάει όταν κατεβαίνεις από τη σκηνή. Στον τελικό, θέλω να κάνω κάτι που θα κάνει περήφανη και εμένα, και την ομάδα και όλη την Ελλάδα».

Στη συνέχεια μίλησε και ο σύντροφός της, αναφέροντας:«Εγώ ήμουν νευρικός, η Αμάντα καθόλου. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα στον τελικό. Πάντα με υποστηρίζει, είναι ταπεινή και προσγειωμένη. Ελπίζω να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο και μετά να την ξαναδώ».

 

 

 

 Η σειρά εμφάνισης στον τελικό: 

1.Τσεχία

 

 

2.Ρουμανία

 

 

3.Πορτογαλία

 

 

4.Φινλανδία

 

 

5.Ελβετία

 

 

6.Γαλλία

 

 

7.Νορβηγία

 

 

8.Αρμενία

 

 

9.Ιταλία

 

 

10.Ισπανία

 

 

11.Ολλανδία

 

 

12.Ουκρανία

 

 

13.Γερμανία

 

 

 

14.Λιθουανία

 

 

15.Αζερμπαϊτζάν

 

 

16.Βέλγιο

 

 

17.ΕΛΛΑΔΑ

 

 

18.Ισλανδία

 

 

19.Μολδαβία

 

 

20.Σουηδία

 

 

21.Αυστραλία

 

 

22.Ην. Βασίλειο

 

 

23.Πολωνία

 

 

24.Σερβία

 

 

25.Εσθονία

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»