Συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό, η Αγγελική Νικολούλη με την υπόθεση της Πάτρας

 

«Τα όσα αποκαλύπτουμε δεν καίνε μόνο την κατηγορούμενη αλλά και άλλα πρόσωπα» - H μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας που καίει την Ρούλα - Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από έρευνα της εκπομπής για πολύκροτη υπόθεση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πώς και πώς περίμεναν και αυτό το βράδυ (13/5) οι τηλεθεατές την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Το «Φως στο Τούνελ» ήρθε και αυτή την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 23:20 και από το τρέιλερ γνωρίζαμε ήδη ότι θα ασχοληθεί με μυστηριώδεις υποθέσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και όμως συμβαίνει κι αυτό! Κύμα θαυμαστριών του... «καρδιοκατακτητή», Μάνου Δασκαλάκη στα social media -  Αμέτρητες πλέον οι θαυμάστριες

 

Συγκεκριμένα μας είχαν προαναγγείλει τα εξής:

  • Μία συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας ενώνει τα σκόρπια κομμάτια του παζλ και «καίει» την κατηγορούμενη μητέρα και άλλα πρόσωπα…
  • Όσα έρχονται τώρα στο φως, σοκάρουν.
  • Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από έρευνα της εκπομπής για πολύκροτη υπόθεση.
  • Τα νέα στοιχεία δρομολογούν τις εξελίξεις.
  • Αναζητήσεις μες στη νύχτα για δύο άνδρες που χάθηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες.

«Καλησπέρα. Σας έλεγα φίλοι μου ότι θα επανέλθουμε στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδερφάκια μόνο αν υπάρξουν εξελίξεις. Τα πικρά και οργισμένα μηνύματα των γονιών τους που για κάποιους λόγους ήρθαν στη δημοσιότητα, μας αναγκάζουν να γυρίσουμε πίσω για να δούμε τι συνέβαινε τότε στο σπίτι των γονιών. Ειλικρινά σας το λέω, δεν έχουμε λόγο να κοιτάξουμε μέσα από την κλειδαρότρυπα, θα ανοίξουμε διάπλατα τις πόρτες. Τα όσα αποκαλύπτουμε σήμερα δεν καίνε μόνο την κατηγορούμενη αλλά και άλλα πρόσωπα», είπε, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Νικολούλη κατά την έναρξη της εκπομπής της.

 

Νέα μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας: «Την ψάχναμε παντού να προλάβουμε το κακό…»

Μία φίλη του ζευγαριού, στην οποία είχε φιλοξενηθεί η αδικοχαμένη Τζωρτζίνα τις ημέρες κοντά στην κηδεία της αδελφής της, Ίριδας, όσο και την ημέρα που η Ρούλα απειλούσε πως θα έβαζε τέλος στη ζωή της, σπάει τη σιωπή της και τα όσα λέει στο «Φως στο Τούνελ», είναι αποκαλυπτικά.

«Κάπως είχαν ηρεμήσει η Ρούλα και ο Μάνος μεταξύ τους, ξανατσακώθηκαν όμως και μετά ο Μάνος έφυγε από το σπίτι. Η Τζωρτζίνα μου είχε πει: “επειδή η μαμά και ο μπαμπάς τσακωνόντουσαν, από το πολύ κλάμα, η μπέμπα έσκασε και πέθανε.” Η Τζωρτζίνα έκανε σε μένα τη ζωγραφιά με τη μαυρίλα τότε που πέθανε η Ίρις. Όταν ήταν στο σπίτι την άκουσα να λέει στο δικό μου παιδί: “Μου πήρε ο Θεός τις δύο μου αδελφούλες και έμεινα χωρίς… Δεν έχω αδελφάκια, θα είμαστε μαζί αδελφάκια”», ανέφερε χαρακτηριστικά το πρόσωπο που βρισκόταν πολύ κοντά στην οικογένεια.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση και φαίνεται να ενώνει τα κομμάτια του σκόρπιου παζλ, είναι πως η άτυχη 9χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με σπασμούς, όπως έλεγε η μητέρα, λίγο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της.

«Στις 6 Απριλίου το μεσημέρι στέλνει μήνυμα η αδελφή της ότι δεν την έβρισκαν ούτε στα τηλέφωνα, ούτε πουθενά. Φάγαμε τον τόπο, έψαχναν στη μαρίνα μήπως έχει φουντάρει, ένας θείος έσπασε την πόρτα από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς μήπως είχε αυτοκτονήσει. Για να μη ζει η μικρή όλη αυτή την κατάσταση, η αδελφή της με ρώτησε εάν μπορούσα να την πάρω σπίτι να την προσέχω, κάτι που έκανα. Λίγο μετά βρήκαν τη Ρούλα σ’ ένα ξενοδοχείο που δούλευε παλιά. Εκεί είχε καλέσει τον Μάνο και τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονούσε εάν δεν επέστρεφε. Όταν έμαθε η Ρούλα ότι έχω εγώ τη μικρή, έβαλε την αδελφή της να επικοινωνήσει μαζί μου, λέγοντάς μου να μην αφήσω τον Μάνο να τη δει. Τον βάλαμε κρυφά στο σπίτι γιατί η Τζωρτζίνα ήθελε να τον δει. Το επόμενο βράδυ ήρθαν οι γονείς και η αδελφή της να την πάρουν και να την πάνε στον Αλισσό, όπου ήταν και η Ρούλα. Πήγανε κάτω και το ξημέρωμα την μετέφερε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς, όπως είπε. Την άλλη μέρα το έμαθα από την ***** και μου ήταν αδιανόητο αυτό το πράγμα, δεν το χώραγε ο νους μου», κατέληξε η μάρτυρας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»