Ο «Τοίχος» είχε τη δική του ιστορία στο... #MasterChefGR!

 

#MasterChefGR: Επιτέλους! Η δοκιμασία που όλοι περίμεναν! Η απαιτητική δοκιμασία του «Tοίχου» - Οι ανατροπές και οι δυο αρχηγοί των ομάδων!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στο διαγωνισμό και αποχώρησε στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και έτσι διαμορφώθηκε η τελική 8αδα του φετινού διαγωνισμού.

Απόψε, η στιγμή που πολλοί περίμεναν! Η πολυαναμενόμενη και αγαπημένη Ομαδική Δοκιμασία του θρυλικού «τοίχου», έφτασε για το MasterChef 2022!

Οι δυο ομάδες καλούνται να χωριστούν η καθεμία σε δυο υποόμαδες και να επικοινωνήσουν, όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς οπτική επαφή, ώστε να παραδώσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έξι πανομοιότυπα πιάτα. Τόσο η ομάδα του αρχηγού, όσο και η ομάδα του υπαρχηγού οφείλουν να έχουν στο τέλος του χρόνου, που θα τους δοθεί, ένα ορεκτικό, ένα κυρίως και ένα γλυκό πιάτο, πανομοιότυπα σε γεύση αλλά και εμφάνιση.

 

 

Ο Χριστόφορος Κατσιάνας, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, είναι ο αρχηγός της μίας ομάδας και εκείνος που έχει τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας στη διάθεσή του. Ο ρόλος του αρχηγού σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία είναι ίσως πιο σημαντικός από ποτέ, αφού καλείται να επιλέξει τα υλικά των πιάτων και να καθοδηγήσει την ομάδα. Ο αρχηγός της Μπλε ομάδας, επέλεξε τον Νίκο Μπέρκα ως αρχηγό της Kόκκινης.

 

 

Οι διαγωνιζόμενοι ανυπομονούσαν για αυτή τη δοκιμασία καθώς κάποιοι θεωρούν πως έχουν καταφέρει να την αποκωδικοποιήσουν, χωρίς να χρειάζονται ένταση και φασαρία, ενώ κάποιοι περίμεναν απλά τη στιγμή για να «βάλουν τις φωνές».

Όσον αφορά την δοκιμασία, όλοι οι παίκτες θα είχαν διαθέσιμο χρόνο για μαγειρική 120 λεπτά, δηλαδή δυο ώρες για ένα μενού τριών πιάτων (ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό). Τα φαγητά θα έχουν μια πρώτη ύλη, την οποία και δει μόνο ο αρχηγός την ώρα που πρέπει. Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι δεν θα υπήρχε συμβούλιο και ότι οι αρχηγοί θα αποφασίσουν τι πιάτα θα γίνουν.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των κριτών, οι αρχηγοί θα έμπαιναν στην αποθήκη τροφίμων για να γεμίσουν τα καλαθάκια, τα οποία και θα ήταν πανομοιότυπα.

Οι βασικές πρώτες ύλες ήταν:

  • φινόκιο για ορεκτικό
  • αστακός για κυρίως πιάτο
  • λεμόνι για γλυκό

Και οι δυο ομάδες μαγειρεύουν με πάθος για τη νίκη, αφού κανείς δεν θέλει να διακινδυνεύσει τη θέση του στο διαγωνισμό, σε αυτό το κομβικό σημείο. Η στιγμή της παρουσίασης των πιάτων έχει περισσότερη αγωνία από ποτέ, αφού κανείς δεν ξέρει, μέχρι εκείνη τη στιγμή, αν κατάφεραν να επικοινωνήσουν σωστά. Σε κάποιους η αποκάλυψη θα φέρει ανακούφιση, ενώ σε άλλους, δυστυχώς, απογοήτευση.

 

 

To trailer 78ου επεισοδίου - Πέμπτη 12.5.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά ο Λιάγκας για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη: «Δεν το γύρισα στα 53 μου»
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»