Ο «Τοίχος» είχε τη δική του ιστορία στο... #MasterChefGR!

 

#MasterChefGR: Επιτέλους! Η δοκιμασία που όλοι περίμεναν! Η απαιτητική δοκιμασία του «Tοίχου» - Οι ανατροπές και οι δυο αρχηγοί των ομάδων!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στο διαγωνισμό και αποχώρησε στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και έτσι διαμορφώθηκε η τελική 8αδα του φετινού διαγωνισμού.

Απόψε, η στιγμή που πολλοί περίμεναν! Η πολυαναμενόμενη και αγαπημένη Ομαδική Δοκιμασία του θρυλικού «τοίχου», έφτασε για το MasterChef 2022!

Οι δυο ομάδες καλούνται να χωριστούν η καθεμία σε δυο υποόμαδες και να επικοινωνήσουν, όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς οπτική επαφή, ώστε να παραδώσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έξι πανομοιότυπα πιάτα. Τόσο η ομάδα του αρχηγού, όσο και η ομάδα του υπαρχηγού οφείλουν να έχουν στο τέλος του χρόνου, που θα τους δοθεί, ένα ορεκτικό, ένα κυρίως και ένα γλυκό πιάτο, πανομοιότυπα σε γεύση αλλά και εμφάνιση.

 

 

Ο Χριστόφορος Κατσιάνας, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, είναι ο αρχηγός της μίας ομάδας και εκείνος που έχει τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας στη διάθεσή του. Ο ρόλος του αρχηγού σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία είναι ίσως πιο σημαντικός από ποτέ, αφού καλείται να επιλέξει τα υλικά των πιάτων και να καθοδηγήσει την ομάδα. Ο αρχηγός της Μπλε ομάδας, επέλεξε τον Νίκο Μπέρκα ως αρχηγό της Kόκκινης.

 

 

Οι διαγωνιζόμενοι ανυπομονούσαν για αυτή τη δοκιμασία καθώς κάποιοι θεωρούν πως έχουν καταφέρει να την αποκωδικοποιήσουν, χωρίς να χρειάζονται ένταση και φασαρία, ενώ κάποιοι περίμεναν απλά τη στιγμή για να «βάλουν τις φωνές».

Όσον αφορά την δοκιμασία, όλοι οι παίκτες θα είχαν διαθέσιμο χρόνο για μαγειρική 120 λεπτά, δηλαδή δυο ώρες για ένα μενού τριών πιάτων (ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό). Τα φαγητά θα έχουν μια πρώτη ύλη, την οποία και δει μόνο ο αρχηγός την ώρα που πρέπει. Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι δεν θα υπήρχε συμβούλιο και ότι οι αρχηγοί θα αποφασίσουν τι πιάτα θα γίνουν.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των κριτών, οι αρχηγοί θα έμπαιναν στην αποθήκη τροφίμων για να γεμίσουν τα καλαθάκια, τα οποία και θα ήταν πανομοιότυπα.

Οι βασικές πρώτες ύλες ήταν:

  • φινόκιο για ορεκτικό
  • αστακός για κυρίως πιάτο
  • λεμόνι για γλυκό

Και οι δυο ομάδες μαγειρεύουν με πάθος για τη νίκη, αφού κανείς δεν θέλει να διακινδυνεύσει τη θέση του στο διαγωνισμό, σε αυτό το κομβικό σημείο. Η στιγμή της παρουσίασης των πιάτων έχει περισσότερη αγωνία από ποτέ, αφού κανείς δεν ξέρει, μέχρι εκείνη τη στιγμή, αν κατάφεραν να επικοινωνήσουν σωστά. Σε κάποιους η αποκάλυψη θα φέρει ανακούφιση, ενώ σε άλλους, δυστυχώς, απογοήτευση.

 

 

To trailer 78ου επεισοδίου - Πέμπτη 12.5.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε