O Θεατρικός Οργανισμός Α.Δομίνικου παρουσιάζει τον... έρωτα, Μαρτίκα-Βρισηίδας!

 

Μαρτίκας-Βρισηίδα ...εκδηλώθηκαν! Ντρέπονταν και τους... ξεσκέπασε ο Εμμανουήλ! «Λάμπω Γιώργο μου, λάμπω» -  «Την ξύνει παντού, την κοιμίζει, είναι πολύ τρυφερό!» - Ανησύχησε τους πάντες ο Απόστολος Ρουβάς με τον επιπόλαιο τραυματισμό του! - H αποχώρηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor είναι για μια ακόμη φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος όμως δυσκολεύεται να διαχειριστεί αυτή την προοπτική όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Σε αυτό, λοιπόν, ο γνωστός make up artist και παίκτης της Mπλε ομάδας του Survivor δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση και απομονώθηκε από τους συμπαίκτες του. Όταν, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου τον πλησίασαν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε σε δάκρυα.

«Ξύπνησα πολύ συγκινημένος σήμερα χωρίς να ξέρω τον λόγο. Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας, δεν είναι ότι με ενόχλησε κάτι ιδιαίτερο. Ίσως είναι η τελευταία μου μέρα στο παιχνίδι. Απλά στην αρχή δεν με ένοιαζε τόσο γιατί ήταν η αρχή αλλά τώρα έχω δεθεί με πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να με ενοχλεί ότι μου λείπει η μάνα μου, μου λείπουν οι φίλοι μου, μου λείπουν οι συνεργάτες μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προς τους δυο παίκτες του Survivor.

 

 

 

Άρχισε να εκδηλώνεται πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας και να βγαίνουν προς τα έξω τα... πραγματικά... του συναισθήματα αφού δεν κρύβει ότι είναι... ερωτευμένος με τη Βρισηίδα. 

Οι δυο τους, όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι, έχουν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό και παρ' όλο που είναι και οι δύο από την πρώτη στιγμή στο φετινό Survivor, τώρα αφέθηκαν... στα πραγματικά... τους συναισθήματα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου, θέλησε να... πειράξει λίγο τον Μαρτίκα για το λαμπερό του χαμόγελο, επισημαίνοντάς του πως πράγματι μοιάζει πιο... λαμπερός!

«Λάμπω Γιώργο μου, λάμπω» παραδέχτηκε ο Μαρτίκας και έδωσε τον λόγο στη Βρισηίδα που ήταν δίπλα του για να πει από τη μεριά της πως ο λόγος της δικής της ευτυχίας που αποτυπωνόταν στο πρόσωπό της και το χαμόγελό της ήταν το γεγονός ότι είχε μιλήσει στο έπαθλο επικοινωνίας με τον αδελφό της και τον πατέρα της.

Μάλιστα η Βρισηίδα είπε δεν θα πει στον Μαρτίκα τι θα πει και πως ακόμα δεν έχει πέσει... παντόφλα, επιβεβαιώνοντας εμμέσως, πλην σαφώς πως ανάμεσα σε εκείνη και τον γνωστό φαρμακοποιό εξελίσσεται ένα νέο ειδύλλιο

 

 

 

 

 

Το ματσάρισμα του Απόστολου Ρουβά με τον Τάλα δεν ήταν τελικά εύκολη υπόθεση για τον πρώτο. 

Ο γνωστός τηλεοπτικός μάγειρας, με μία απότομη κίνησή του σε κάποια κατασκευή την ώρα που αντιμετώπιζε τον αντίπαλό του χτύπησε και ήταν τόσο δυνατός ο πόνος που ένιωσε που δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Μάλιστα, όλοι πάγωσαν όταν τον είδαν να φωνάζει από τον πόνο και έτρεξαν δίπλα του για να τον βοηθήσουν. Αμέσως βέβαια έσπευσε και το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί τού ζήτησαν να μείνει ακίνητος και όταν εκείνος τούς είπε πού ένιωθε έντονο πόνο, του πρότειναν να μείνει ακίνητος και μόνο όταν του φόρεσαν ένα κολάρο στον αυχένα, κατάφεραν να τον μετακινήσουν.

Ο Απόστολος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα, με τον Γιώργο Λιανό να καθησυχάζει τους συμπαίκτες του πως πρόκειται για ένα επιπόλαιο τραυματισμό που σύντομα θα του επιτρέψει να βρίσκεται ξανά κοντά τους.

 

 

 

Έχοντας ως έπαθλο φαγητού λαχταριστά παγωτά, οι Κόκκινοι, παρ' όλο που είναι λιγότεροι αριθμητικά από τους Μπλε, κατάφεραν να κερδίσουν και να γεμίσουν τα στομάχια τους!

Ο Στάθης Σχίζας αναγκαστικά δεν θα κατάφερνε να απολαύσει το συγκεκριμένο έπαθλο καθώς έχει ποινή για ανάρμοστη συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο πριν από λίγες μέρες, όμως δεν την έχασε ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε τραυματιστεί, μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του, επέστρεψε στην ομάδα του.

 

 

 Σε κάτι πολύ τρυφερό... τελικά εξελίσσεται η σχέση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου οι οποίοι δέχτηκαν έντονο... μαρκάρισμα από τον Γιώργο Λιανό ο οποίος ήθελε να μάθει ακριβώς πώς αισθάνονται για τη μεταξύ τους χημεία. 

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής ρώτησε ευθέως τη Βρισηίδα τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σπύρο, εκείνη έβαλε τα χέρια της μπροστά στο πρόσωπό της για να κρύψει... ότι είχε κατακοκκινήσει.

Τότε ήρθε η σειρά του Σπύρου Μαρτίκα να απαντήσει στο... καίριο ερώτημα μόνο που ούτε εκείνος είχε πλέον την ευφράδεια λόγου που συνήθως τον χαρακτηρίζει.

Έτσι, η Βρισηίδα ανέλαβε την δύσκολη δουλειά να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση λέγοντας με χιούμορ πως επιτέλους χάρισε στους συμπαίκτες της την ηρεμία μιας και ο Μαρτίκας πλέον δεν γκρινιάζει ούτε ασχολείται με κάτι άλλο εκτός από εκείνη.

Πρόσθεσε δε ότι όταν έχει νεύρα, πλέον ξεσπάει σε εκείνον και έτσι τελειώνει η όλη ένταση.

Προκειμένου ο Λιανός να μάθει όλη την αλήθεια για Μαρτίκα και Βρισηίδα επενέβη ο Εμμανουήλ ο οποίος μίλησε για την καθημερινότητά τους στην καλύβα όπως τη ζει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε χαρακτηριστικά: «Την ξύνει παντού, την κοιμίζει, είναι πολύ τρυφερό!»

 

 

Σστενοχωρήθηκαν πολύ οι Κόκκινοι με την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά μετά την ετυμηγορία του κοινού. 

Παρ' όλο που ήταν υποψήφιοι άλλοι πιο αδύναμοι παίκτες από τον Απόστολο, όπως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στους Μπλε, τελικά το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα τον γνωστό τηλεοπτικό μάγειρα που η Ναυσικά η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πρότεινε προς αποχώρηση αφού του είχε πλέξει το εγκώμιο και όπως γνωρίζουμε, είναι πολύ καλός της φίλος.

Είναι όμως γεγονός ότι οι Κόκκινοι έχουν μείνει πολύ λίγοι και όταν χρειάστηκε να ψηφιστούν μεταξύ τους, δεν υπήρχαν πολλές επιλογές.

Έτσι, όταν ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης από τον Γιώργο Λιανό, το άγχος και η αγωνία των παικτών ήταν πολύ μεγάλη.

Όταν όμως ανακοίνωσε το όνομα του Απόστολου όλοι πάγωσαν μη πιστεύοντας ότι ήταν εκείνος που έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης