Μοίρασαν χιλιάρικα στο #MasterChefGR! Ποιος πήρε τα 7.000€ και ποιος τα 3.000€;

 

#MasterChefgr: Η απόλυτη ανατροπή: Η αποχώρηση ακυρώθηκε και τη θέση της πήρε το έπαθλο της δεκάδας!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε, παρουσιάζοντας το καλύτερο πιάτο στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, να κερδίσει και να είναι ο νέος και τελευταίος κάτοχος της κάρτας ασυλίας.

Για τον Μάριο Λιόλιο, τον Νίκο Παπαϊωάννου και τον Δημήτρη Ταϊρίδη, όμως, τα νέα δεν ήταν θετικά, αφού τα πιάτα τους ανήκαν στις λιγότερες καλές προσπάθειες της δοκιμασίας και φθάνουν στην κουζίνα φορώντας τις μαύρες ποδιές τους, για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Στο MasterChef 2022 όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο και μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους διαγωνιζόμενους. Και αν κάποιοι περίμεναν μια χαλαρή ημέρα στον εξώστη, τα σχέδια ανατρέπονται και η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 2022 ξεκινά με ένα «σκωτσέζικο ντους».

Στο επεισόδιο (3-5) μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους, που ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση, μιας και παρέμειναν ασφαλής. 

Οι ανατροπές στον φετινό κύκλο του MasterChef είναι πρωταγωνιστικές, με τους διαγωνιζόμενους να εκπλήσσονται συνεχώς, άλλες φορές ευχάριστα και άλλες δυσάρεστα. Από την δοκιμασία του τελευταίου τεστ δημιουργικότητας, οι χειρότερες προσπάθειες ήταν εκείνες του Μπόμπαινα, του Μάριου και του Νίκου του Ιταλού.

Όπως ήταν λογικό, οι τρεις τους ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση και πήγαν στην κουζίνα απόλυτα έτοιμοι, για να μονομαχήσουν μαγειρικά, για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Μια έκληξη όμως ήταν εκείνη που ανέτρεψε τα πάντα, μιας και οι κριτές τους είπαν ότι μπορούν να περάσουν στον εξώστη, μιας και την δοκιμασία αποχώρησης, θα αντικαθιστούσε η δοκιμασία του reward, όπου ο καλύτερος θα κέρδιζε το ποσό των 10.000 ευρώ. Οι τρεις τους δεν θα είχαν την δυνατότητα να διεκδικήσουν το έπαθλο.

 

 

Οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν θέση πίσω από τους πάγκους και είναι όλοι αποφασισμένοι να κερδίσουν στις τρεις διαφορετικές μαγειρικές δοκιμασίες, που τους περιμένουν. Κάποιοι θα χρειαστεί να βρεθούν σε άγνωστα «μαγειρικά μονοπάτια» και για άλλους οι δοκιμασίες θα είναι «περίπατος», ωστόσο δεν θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν όλοι ως τον τερματισμό.

Ποιοι θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να γυρίσουν στο σπίτι του MasterChef 2022 στο τέλος της ημέρας νικητές και με πλατιά χαμόγελα;

 Η πρώτη δοκιμασία είχε να κάνει με την αντιγραφή ενός scotch egg, δηλαδή ενός αυγού, τυλιγμένο με κιμά παναρισμένο.

 

 

Μετά από την δοκιμή των πιάτων, ο Χριστόφορος και ο Νίκος Μπέρκας είχαν τις χειρότερες προσπάθειες και οδηγήθηκαν στον εξώστη, ενώ ο Πάνος και η Καλλιόπη είχαν τα καλύτερα πιάτα. Από τους δυο τους, εκείνος που κέρδισε τα πρώτα 2.000 ευρώ ήταν ο Πάνος, ο οποίος και συνέχισε το σερί με τις νίκες, μιας και είχε κερδίσει και το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας.

 

 

Η δοκιμασία reward, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 3 Μαίου, χωρίστηκε σε τρεις φάσεις: η πρώτη, την οποία κέρδισε ο Πάνος, του έδωσε 2.000 ευρώ, η δεύτερη, που θα έδινε 3.000 ευρώ και η τρίτη, που θα έδινε 5.000 ευρώ. Η δεύτερη δοκιμασία είχε να κάνει με μια κοτολέττα με γουακαμόλε και όλοι έβαλαν τα δυνατά τους, για να κερδίσουν.

 

 

 

Οι δυο χειρότερες προσπάθειες για το συγκεκριμένο πιάτο ανήκαν στην Καλλιόπη και του Νικήτα, οι οποίοι και οδηγήθηκαν στον εξώστη, ενώ ο Γιάννος και η Ελπίδα ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν ως τα καλύτερα πιάτα.

Η νικήτρια ήταν η Ελπίδα, η οποία κέρδισε 3.000 ευρώ, με τον Μπόμπαινα να έχει γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα του. Μάλιστα, είπε ότι την νίκη της Ελπίδας δεν την βλέπει καν.

 

 

Στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του τελικού επάθλου των 5.000 ευρώ οδηγήθηκαν ο Γιάννος, η Ελπίδα και ο Πάνος, στους οποίους και δόθηκε συκώτι σαν βασικό υλικό, από το οποίο και έπρεπε να δημιουργήσουν ένα ευφάνταστο πιάτο. Ο Πάνος κατάφερε να κερδίσει και αυτό το έπαθλο, συμπληρώνοντας το ποσό των 7.000 ευρώ για εκείνον.

 

 

To trailer 72ου επεισοδίου - Τετάρτη 4.5.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears