«Δεν ντρέπεται που ετοιμάζεται για γάμο και κάνει τα αίσχη και τα έκτροπα εδώ;»

 

 

#SurvivorGR: Το... σώσε στην καλύβα των Μπλε! Ο μεταμεσονύχτιος καβγάς και τα... γαλλικά του Τάκη! - Ρήγμα ανάμεσα στη Βρισηίδα και τον Μαρτίκα! Οι αλληλοκατηγορίες και η απογοήτευση! - Έπαθλο επικοινωνίας για τους...

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η ένταση και οι προστριβές μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας συνεχίστηκε και αργότερα, αργά το βράδυ στην καλύβα των Μαχητών καθώς οι περισσότεροι θεώρησαν... σκάνδαλο την ομοφωνία ψήφων εις βάρος της Βρισηίδας. 

Να θυμίσουμε ότι οι Μπλε με έξι ψήφους έβγαλαν δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση την Βρισηίδα παρ' όλο που όλοι έλεγαν πως ψηφίζουν αγωνιστικά.

 

 

Σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, κάτι που δεν συνέβη αφού βγήκε η Βρισηίδα υποψήφια. Κάτι που ζύγισε η Στέλλα η οποία λίγο πριν είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Μάλιστα, η Στέλλα όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό ποιον συμπαίκτη της και γιατί θα τον ψήφιζε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, είπε ότι επειδή θεωρεί πως έγινε κάτι πολύ κακό στην ομάδα της που δεν ήθελε καθόλου να συμμετέχει, αποφάσισε να βγάλει τη Σοφιάννα υποψήφια αυτή την εβδομάδα καθώς θεωρεί πως εκείνη, μαζί με την παρέα της, τον Άρη, τον Τάλα και τον Μαρτίκα αποφάσισαν να βγάλουν τη Βρισηίδα για να οδηγήσουν τη Στέλλα να ψηφίσει τον Εμμανουήλ ο οποίος αγωνιστικά όντως είναι ο πιο αδύναμος παίκτης. Κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα εκβιαστικό στα μάτια της Στέλλας που τελικά έβγαλε υποψήφια τη Σοφιάννα. Σε όλη αυτή την κίνηση είχε την αμέριστη συμπαράσταση του Τάκη Καραγκούνια ο οποίος για ακόμα μία φορά είπε ότι για ακόμα μία φορά λάμπει η αλήθεια.

Στο μεταξύ ο Τάκης έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, είχε ποινή επειδή μαζί με τον Τάλα μίλησαν με ντόπιο και επικοινώνησαν με Ελλάδα. 

«Σήμερα ξεσκεπάστηκε η συμμορία που υπάρχει στο Survivor. Το βλέπει ο κόσμος. Κυρίως ο Άρης έχε κάνει τα αδιανόητα και ξέρουν τι γίνεται έξω. Να ξέρει ο κάθε Άρης τι λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις για να το εκμεταλλευτεί. Ξεσκεπάστηκε, ο κόσμος βλέπει την αλήθεια»
 
 

 

Η Σοφιάννα από την πλευρά της θεωρεί πως η ψήφος της Στέλλας σε εκείνη για να αποχωρήσει ήταν καθαρά εκδικητική.

 

 

Από την πλευρά της η Βρισηίδα μίλησε για βρώμικο παιχνίδι εκ μέρους της "συμμορίας" όπως αποκαλεί την παρέα του Άρη, της Σοφιάννας, του Μαρτίκα και του Τάλα.

«Δεν υπήρξε καμία προδοσία. Αυτό τον άνθρωπο, δε θέλω να την εκθέσω, αλλά ένιωσα με ύπουλο τρόπο να διεκδικεί την εύνοια και την υποστήριξή μου. Δεν ένιωσα ποτέ ότι ήταν κάτι αληθινό από μεριάς της προς το πρόσωπό μου. Ήταν μια σχέση λίγο περίεργη. Καλλιέργησε μόνη της μια σχέση απέναντί μου λίγο περίεργη, μόνο και μόνο για να κερδίσει την εύνοια και την υποστήριξή μου. Δεν την πρόδωσα ποτέ.

Δεν την θεώρησα ποτέ φίλη μου. Αυτή με πλησίασε, το ξέρουν όλοι γύρω μας» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

 

 

Σε ό,τι αφορά τώρα τα όσα έχουν βγει προς τα έξω για τη Σοφιάννα και τον Άρη, σε μία κουβέντα που είχαν τα κορίτσια, ακούστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής πιάνει τους συμπαίκτες του να τους πει πως θέλει να ανακαλέσουν για όσα έχουν βγει στον "αέρα" για τον ίδιο και τη Σοφιάννα.

 

 

Ο Τάκης πάντως συνεχίζει τον... μοναχικό του αγώνα για να λάμψει η αλήθεια. Βρίζοντας και φανερά εκνευρισμένος σε συνέντευξή του on camera καταφέρθηκε για ακόμα μία φορά εναντίον του Άρη τον οποίο θεωρεί πως... ξεσκέπασε:

«Φτου σας ξεφτίλες! ‘Ελαμψε η αλήθεια και θα δει το κοινό ότι βγήκα αληθινός. Που στήνετε ψηφοφορίες κι έχετε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Παλιοξεφτίλες που πιέσατε κι εκβιάσατε στο συμβούλιο την Στέλλα για να ψηφίσει τον Εμμανουήλ. Αλλά δεν σας βγήκε, ψηφίστηκε η Βρισηίδα. Θα λάμψει η αλήθεια, το κοινό βλέπει» είπε σε έντονο ύφος ο Τάκης στο Survivor.

 

 

«Χθες δικαιώθηκα έστω μακροπρόθεσμα κι είχα την υπομονή, το σθένος και τη δύναμη να μπορέσω να αντισταθώ σε αυτούς. Έλαμψε η αλήθεια και ξεσκεπάστηκαν. Θα πρέπει επιτέλους να φερθεί σαν άντρας κι όχι σαν παιδάκι. Έχεις κλέψει από εμάς το να είμαστε όλοι ίσοι. Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης, που είχες επικοινωνία έξω. Έχεις επικοινωνία για να σου λέει η κοπέλα σου τι γίνεται εδώ μέσα. Σου είπε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε όσα έκανες με την Σοφιάνα, ας μην τα έκανες. Σε έβγαλε στη φόρα κι έπεσες σαν τον ποντικό στη φάκα. Είπες στον Εμμανουήλ ότι ξέρω τι λες έξω και σε παρακαλώ να διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει με όσα έχεις πει για εμένα και την Σοφιάνα» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός εαυτού η Μαρία Αντωνά! H εξοργισμένη απάντησή της στον Καραγκούνια

 

«Δεν ντρέπεστε ρε κλεφτοκοτάδες, που κλέψατε και θέλετε να είμαι ήρεμος; Ποιον κοροϊδεύεις ρε Ταλάντσεβ; Φύγε μακριά από αυτόν γιατί είσαι και καλός παίκτης. Δεν βλέπεις ότι παραποιεί και λέει ψέματα για να επικρατήσει αυτός; Δεν ντρέπεται που ετοιμάζεται λέει για γάμο και κάνει όλα αυτά τα αίσχη και τα έκτροπα εδώ μέσα;» συμπλήρωσε ο Τάκης στο Survivor.

 
 

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας από εκεί που είχαν έρθει κοντά, τώρα κρατούν τις... αποστάσεις. 

Η Βρισηίδα λίγο πριν είχε αποκαλύψει σε que της πως την απογοήτευσε η συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα τον οποίο θεωρούσε φίλο της. Είχε προηγηθεί ένταση ανάμεσά τους καθώς ο Μαρτίκας της είπε ότι η Βρισηίδα ήταν εκείνη που έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση τη Σοφιάννα και όχι τη Στέλλα.

Η Βρισηίδα σε ένα ξέσπασμά της on camera επεσήμανε ότι η συμμορία, κοινώς η παρέα του Άρη, του Μαρτίκα, της Σοφιάννας και του Τάλα. 

 

 

Όταν ο Μαρτίκας ρωτήθηκε από τον Λιανό για τη σχέση του και τη διένεξή του με την Βρισηίδα, εκείνος είπε ότι η νεαρή κοπέλα δεν είναι φίλη του και ότι τον προσέγγισε ύπουλα. 

 

 

Οι Μπλε κατάφεραν να κατακτήσουν το έπαθλο επικοινωνίας και οι Κόκκινοι επέστρεψαν δυσαρεστημένοι στην καλύβα τους. 

 

 
 
 

Ο Άρης Σοϊλέδης και το Γιώργος Ταλάντσεβ, παρ' όλο που ήξεραν πως λόγω ποινής από την παραγωγή του Survivor θα ήταν εκτός επάθλου μιας και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός μίλησαν με τους δικούς τους από κινητό ντόπιου παρ' όλο που γνώριζαν ότι αυτό είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού, ήταν οι δύο παίκτες που έφεραν τους περισσότερους πόντους για τους Μπλε οι οποίοι και τελικά κατέκτησαν το έπαθλο.

Οι Μπλε, πρόσκαιρα τουλάχιστον, έδειξαν να έρχονται και πάλι κοντά όμως οι εντάσεις δείχνουν να μην έχουν ξεχαστεί.

 
 
 
 
 

Για πρώτη φορά πάντως είδαμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να λυγίζει καθώς άκουσε από τον Γιώργο Λιανό ότι τον περιμένει μήνυμα από τη μητέρα του η οποία όπως είπε και ο ίδιος, είναι το πιο αγαπημένο του πρόσωπο.

Βαρύ βέβαια το τίμημα για τους Κόκκινους οι οποίοι λύγισαν μετά το τέλος του αγώνα όπου νικήθηκαν. Ειδικά η Ασημίνα και ο Κατσαούνης που ήθελαν πολύ αυτό το έπαθλο για να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα

 
 

 

Άρης και Τάλα, επέστρεψαν στην καλύβα καθώς λόγω ποινής δεν έπρεπε να βρεθούν μαζί με τους υπόλοιπους Μπλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

 

 

Η Βρισηίδα ήταν η πρώτη που άκουσε αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά λύγισε:

Ο Τάκης μίλησε με τους φίλους του και μάλιστα τους ρωτούσε αν "τα βλέπουν όλα".

Δείτε το μήνυμα που είχαν μητέρα και τα αδέλφια της Στέλλας για εκείνη

Ο Σπύρος Μαρτίκας είχε μήνυμα από τις ανιψιές του και τους γονείς του οι οποίοι και τον συγκίνησαν

Συγκινημένη όμως και η Μαίη η οποία είχε μηνύματα από τη μητέρα και τον αδελφό της:

Δείτε παρακάτω το μήνυμα που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από τη μητέρα του

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο αδελφός της Σοφιάννας, ο Αντώνης ο οποίος είναι ένας κούκλος

 

 

 

Παιχνίδια της Καραϊβικής - Πες το Αλλιώς

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears