Χωρίς έλεος! Μακελειό χωρίς προηγούμενο: «Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε»

 

#SurvivorGR: Ο Τάκης κατηγόρησε ανοιχτά τον Σοϊλέδη για στημένο παιχνίδι και δίνει Άρη & Σοφιάννα! - Άνευ προηγουμένου καβγάς Τάκη-Μαρτίκα - Ο Εμμανουήλ καταγγέλλει στημένο αγώνα ασυλίας και ο Καραγκούνιας πλακώνεται με τον Τάλα - Οι πρώτοι παίκτες προς αποχώρηση! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Νέες εντάσεις φαίνεται να έχει δημιουργήσει η επικοινωνία διάφορων παικτών με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τον Τάκη Καραγκούνια να εκνευρίζεται με όλους. 

Η έντονη κόντρα μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ είναι πλέον γνωστή, με τους δυο τους να τσακώνονται διαρκώς και για οτιδήποτε συμβαίνει στο νησί.

Το πρώτο βράδυ μετά τον αγώνα επάθλου, τον οποίο και κέρδισαν οι Μαχητές, είδαμε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης χόρευε και τραγουδούσε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στην καλύβα, με τον Τάκη Καραγκούνια να δυσανασχετεί με τον παίκτη των Διασήμων, μιας και θεωρούσε ότι επειδή ο Κωνσταντίνος τον έχει προσβάλλει τόσο πολύ, δεν θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να του μιλάνε οι υπόλοιποι.

 

 

Την επόμενη ημέρα, ο Άρης Σοϊλέδης μαζεύτηκε με τους περισσότερους από την ομάδα των Μαχητών και τους είπε ότι ο Τάκης βρίσκεται σε πανικό και του έχει ζητήσει να μην τον ψηφίσουν, γιατί αν βρεθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο στην ψηφοφορία, θα είναι εκείνος που θα αποχωρίσει από το Survivor.

Ο Άρης Σοϊλέδης πιστεύει ότι όλο αυτό είναι ένα σχέδιο του Τάκη, για να καταφέρει να παραμείνει στο ριάλιτι και μάλιστα τον χαρακτήρισε και ύπουλο.

 

 

Χαμός στο νέο επεισόδιο. Μετά από μια εβδομάδα απόψε έρχεται ο αγώνας για την πρώτη ασυλία με τους παίκτες να είναι στα «μαχαίρια».

Καβγάδες, ένταση και ένα ξεμπρόστιασμα που φέρνει τα πάνω κάτω στην παραλία. Παρά τη νίκη των μπλε, οι παίκτες της ομάδας κινούνται σε τεντωμένη σκοινί με τον Τάκη Καραγκούνια να βγαίνει και πάλι εκτός εαυτού.

«Αρκετά έχω βουλώσει το στόμα μου σε ό, τι έχω ακούσει. Σοφιάνα θα βγουν όλα στη φόρα και δεν θα έχεις πού να κρυφτείς», λέει ο παίκτης στην κάμερα. Ακολουθεί ένα δυνατό παιχνίδι για την ασυλία με τον Τάκη να αρπάζεται και πάλι αλλά αυτή τη φορά με τον Μαρτίκα.

Η κόντρα αυτή συνεχίζεται και στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας με τον Τάκη να αποκαλεί αχρείο τον Μαρτίκα και να τον κατηγορεί πώς «γλείφει» συνεχώς τους συμπαίκτες του.

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε ένα... τετ α τετ της με την κάμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι ο  αγώνας ασυλίας στον οποίο θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες είναι στημένος. 

 

 

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα πάντως υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες της Mπλε ομάδας καθώς ο Τάκης, παίρνοντας τον λόγο, μίλησε για εύκολους στόχους μέσα στην ομάδα που πολύ θα ήθελαν κάποιοι να φύγουν από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα είπε ότι ο Εμμανουήλ και ο ίδιος θεωρούνται αδύναμοι παίκτες και οι εύκολοι στόχοι για να ψηφιστούν από την ομάδα τους προκειμένου να αποχωρήσουν.

Παίρνοντας τον λόγο ο Τάλα είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει η ομάδα του να χάσει την ασυλία και πως δεν ήρθε στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση ήττας κάτι που ο Τάκης αμφισβήτησε, θυμίζοντας στον συμπαίκτη του τα όσα είχε δηλώσει για την πιθανότητα να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας.

 

 

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας για τη διεκδίκηση του τελευταίου πόντου που θα αναδείκνυε τον νικητή, κέρδισαν οι Κόκκινοι την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. 

Ο Μαρτίκας και η Στέλλα από τους Μπλε και η Ναυσικά με τον Ρουβά από τους Κόκκινους έβαλαν τα δυνατά τους για να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους και τελικά το νικητήριο δίδυμο ήταν Ναυσικά-Ρουβάς.

Οι δύο παίκτες άντεξαν να κρατήσουν πολλά κιλά, σε αντίθεση με Μαρτίκα και Στέλλα οι οποίοι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το μεγάλο βάρος που γέμιζε η αντίπαλη παίκτρια.

 

 
 
Αμέσως μετά την προσπάθεια της Σοφιάνας Αβραμάκη, ο Τάκης Καραγκούνιας δε δίστασε να την κατηγορήσει για τα «ψυχολογικά της». Αυτό εξόργισε την όμορφη παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor που επιτέθηκε με… νερό στον συμπαίκτη του εμφανώς ενοχλημένη!

«Τι είπες ρε μαλ…α; Τι είπες; Σε ποιον λες για τα ψυχολογικά του; Εσύ; Εσύ μιλάς για ψυχολογικά;» τόνισε αμέσως η Σοφιάνα Αβραμάκη για να προκαλέσει τη νέα αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια. «Σου έκανε αυτό που σου άξιζε» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας για να υποστηρίξει την συμπαίκτρια του στην ψυχολογική επίθεση που δέχθηκε.

«Σου έκανε αυτό που σου άξιζε! Μην κοιτάς τι σου έκανε αλλά τι της είπες και στο έκανε να κοιτάς. Είσαι αγενέστατος. Έχει κάνει τέτοια προσπάθεια και είσαι αγενής. Είσαι απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε για να ξεβρωμίσει η ομάδα» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας με τον συμπαίκτη του στην μπλε ομάδα του Survivor να τον κατηγορεί πως κάνει ριάλιτι.

«Ρε είστε αστείοι! Κάντε ότι θέλετε! Κάντε ότι θέλετε! Το ποιος είναι βρωμιάρης το βλέπει ο κόσμος. Η άλλη μου πέταξε νερό στη μούρη και τι της είπα ρε; Την ενθαρρύνω» φώναζε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Καραγκούνιας στους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα. «Όσο για σένα ρε Μαρτίκα… Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε».

 
 
 

 

Φυσικά οι Κόκκινοι πανηγύρισαν καθώς ήξεραν πως εκτός από την ασυλία, θα απολάμβαναν και σουβλάκια μαζί με πατάτες ως έπαθλο φαγητού.

Την ίδια ώρα όμως, η ατμόσφαιρα στην ομάδα των Μπλε μυρίζει... μπαρούτι καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας έχει πλέον ανοίξει πολλά μέτωπα. Αυτή τη φορά ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τη Σοφιάννα η οποία μάλιστα έφτασε στο σημείο να του ρίξει νερό.

Εκείνος υποστηρίζει στο πρόσωπο, εκείνη στην κοιλιά. Ο Άρης Σοϊλέδης μπήκε ανάμεσά τους προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

Όταν ο Μαρτίκας θέλησε να υποστηρίξει τη Σοφιάννα και τα έβαλε με τον Καραγκούνια, εκείνος εξερράγη μιλώντας του πολύ σκληρά και υποτιμητικά. 

Πάντως, εκείνος που έκανε την έκπληξη στον αποψινό αγώνα ήταν ο Εμμανουήλ ο οποίος έφερε δύο από τους τρεις πόντους που θα μπορούσε.

 

 

Τα νεύρα του Τάκη μάλλον δεν είναι και πολύ καλά αφού τα έχει βάλει με όλους και όλα, θεωρώντας πως θα είναι εκείνος που θα ψηφιστεί από την ομάδα για να φύγει, υποστηρίζοντας πως οι Μπλε θα έστηναν τον αγώνα ασυλίας!

Πράγματι οι Μπλε (1/5) έχασαν την ασυλία ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε η Στέλλα. 

 

 

 

Κατά την επιστροφή τους στην καλύβα, οι Μπλε έδειξαν αναστατωμένοι με την ήττα, ενώ ο Τάκης συνέχισε να είναι εναντίον όλων. Ο Καραγκούνιας μάλιστα τα έβαλε με τον Άρη αφήνοντας υπονοούμενα, όπως και πριν από μέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την σχέση που συνδέει τον ποδοσφαιριστή με τη Σοφιάννα οι οποίοι όντως είναι πολύ κοντά. 

 

 

Πάντως, ο Άρης μπήκε στο στόχαστρο των συμπαικτών τους και η κουβέντα μετατράπηκε τελικά σε καβγά άνευ προηγουμένου. 

Λίγο αργότερα ο καβγάς εξελίχθηκε ανάμεσα στον Μαρτίκα και τον Τάκη ο οποίος κατηγόρησε τον γνωστό φαρμακοποιό ότι "αγοράζει" ψήφους για να παραμένει στο παιχνίδι.

 

 

Σχεδόν παμψηφεί ψηφίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τις συνεχείς εντάσεις που έχει ο ίδιος με αρκετούς από τους συμπαίκτες του. 

 

 

 

Παρ' όλο που και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος θεωρείται αδύναμος παίκτης στην Μπλε ομάδα είχε ψήφους προς αποχώρηση, ο Τάκης, με έξι ψήφους ψηφίστηκε από την κάλπη και τους συμπαίκτες του για να αποχωρήσει.

 

 

Όπως είπε ο ίδιος ο Καραγκούνιας, επρόκειτο για ένα σχέδιο των συμπαικτών του για να τον διώξουν τονίζοντας πως περίμενε ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Ο Τάκης κατηγόρησε τον Μαρτίκα για το "μαγείρεμα" της ψηφοφορίας παρ' όλο που οι συμπαίκτες του έχουν άλλη άποψη.

Ο Καραγκούνιας έκανε λόγο για "συμμορία" όταν αναφέρθηκε στον Μαρτίκα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έρχεται σε επαφή με τους Κόκκινους για να μαγειρεύει διάφορα με τους αντιπάλους.

"Ο Μαρτίκας είναι ο μέγιστος κωλοτούμπας για να παραμείνει έστω και ένα λεπτό παραπάνω στο παιχνίδι" είπε θυμωμένος ο Καραγκούνιας υποστηρίζοντας για ακόμα μία φορά πως ο Μαρτίκας έχει μοιράσει κινητά τηλέφωνα στον Πειραιά προκειμένου να τον ψηφίζουν για να παραμένει μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας φυσικά δεν έμεινε με κλειστό το στόμα αλλά ήρθε σε έντονο διαπληκτισμό με τον Τάκη Καραγκούνια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»