Συνεχίστηκαν με αμείωτο ενδιαφέρον, καυγάδες, κατηγορίες & κακία - Η αποχώρηση

 

 

Έριξαν «τόνους οχετού», ο ένας για τον άλλον - Σε παραλήρημα οι παίκτες - Το #SurvivorGR έπιασε πάτο - Τόσοι «τραγικοί» μαζεμένοι στον Άγιο Δομίνικο ούτε στην Επίδαυρο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά από ένα κάκιστο συμβούλιο, το κλίμα στην καλύβα των «Μπλε» είναι κάτι παραπάνω από τεταμένο.

Θυμίζουμε πως στο προχθεσινό επεισόδιο αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον και αναστάτωσε το συμβούλιο ήταν ο άγριος τσακωμός ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι δύο άντρες ανέβασαν τους τόνους με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ λίγο αργότερα παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Αυτό το κλίμα στην ομάδα έχει επηρεάσει τους παίκτες και ιδιαιτέρως τη Σοφιάννα, η οποία είναι και υποψήφια προς αποχώρηση.

Η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς όχι για την υποψηφιότητά της αλλά για το κακό κλίμα στην ομάδα, αφού όπως είπε τη θεωρεί οικογένεια.

«Εγώ όντως το νιώθω οικογένεια μου αυτό το πράγμα. Τη μπλε ομάδα. Αλήθεια το λέω, δεν έχει αλλάξει τίποτα για μένα από την πρώτη μέρα εδώ»

Οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν ωστόσο εκείνη είχε ήδη ξεσπάσει!

 

 

Για μια ακόμη φορά υποψήφια προς αποχώρηση η Τζο Μαριδάκη!

Η Ναυσικά έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία, την υπέδειξε και εκείνη αντέδρασε.

«Άλλη μια φορά υποψήφια προς αποχώρηση. Δεύτερη φορά με βγάζει η Ναυσικά, το έργο επαναλαμβάνεται. Πάλι δεν έδωσε τον φίλο της, τον Απόστολο. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι ντροπή, με χρησιμοποιούν κάθε φορά επειδή είμαι μικρή για να εξυπηρετήσουν εκείνοι τους προσωπικούς τους σκοπούς και να μείνουν στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούν. Δεν έχουν όλοι τα κότσια να βρεθούν στον τάκο», είπε.

Από την πλευρά της η Ναυσικά, σχολίασε πως:

«Η Τζο είχε χθες το θράσος να γυρίσει και να μου πει ότι είναι ντροπή μου που την ψήφισα. Καταρχήν πρέπει να σταματήσει να κάνει copy paste τα λόγια του Μαρτίκα και σε πρώτη φάση να σκεφτεί κάτι δικό της. Καλό θα ήταν να σκεφτεί κάποια πράγματα από μόνη της. Δεν είναι πια πέντε χρονών».

 

 

Ακολούθησε ένα μπαράζ από αλληλοκατηγορίες μεταξύ των παικτών.

Σοφιάνα Vs. Τάκης
 
 

 

Ασημίνα και Σταυρούλα Vs. Άρης

 

 

Σοφιάνα Vs. Βρισηίδα

 

 

Μαρτίκας Vs. Άρης

 

 

 «Συγγνώμη» από την παραγωγή και τους συμπαίκτες τους ζήτησαν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τον καβγά τους στο συμβούλιο της Δευτέρας (18-04).

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα τους έδωσε το λόγο με τους παίκτες να «απολογούνται» για τη συμπεριφορά τους ενώ ο ένας ζήτησε «συγγνώμη» από τον άλλον.

«Θέλω να πω συγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο», είπε ο Άρης με τον Τάκη να συμπληρώνει:

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και εγώ στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα»

 

 

 

Ο τελευταίος αγώνας επάθλου φαγητού της εβδομάδας έφερε Κόκκινους και Μπλε ξανά αντιμέτωπους.

 

 

Οι Kόκκινοι κέρδισαν ένα λαχταριστό γεύμα και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Λίγο πριν οδηγηθούν όμως στο τραπέζι για το φαγητό τους οι μεν και στην καλύβα τους οι δεν, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως για μερικές ημέρες θα λείψει από κοντά τους. Πρέπει, όπως είπε για προσωπικούς λόγους να επιστρέψει στην Ελλάδα και τη θέση του, όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις θα πάρει ο Ατζούν.

«Θα λείψω για κάποιες προσωπικές υποθέσεις, θα γυρίσω στην Ελλάδα για μερικές ημέρες. Θα είναι όμως εδώ ο Ατζούν, σε μια σπουδαία εβδομάδα με πολύ σημαντικά έπαθλα», είπε.

Οι παίκτες στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης χάρηκαν ιδιαιτέρως καθώς γνωρίζουν πολύ καλά, πως με τον Ατζούν στο πλευρό τους, τους περιμένουν πολλά και ακριβά έπαθλα!

 

 

Ένταση και πάλι ανάμεσα σε Άρη και Τάκη - Η Σοφιάνα βάζει τα κλάματα

 

 

Σοφιάνα Vs. Μαρτίκας 

 

 

Tο κλίμα στην καλύβα των «Μπλε» είναι κάτι παραπάνω από τεταμένο, ήρθε και η ήττα και έγινε ακόμη πιο βαρύ. Ένα νέο μέτωπο άνοιξε» με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Η Σοφιάννα που θέλει το κλίμα στην ομάδα να είναι ήρεμο, έγινε έξαλλη με τον Τάκη Καραγκούνια.

Οργισμένη του είπε: «Τάκη, εγώ σε εκτιμούσα και ξέρεις πολύ καλά τι έκανες! Εμένα μη μου λες ναι, ναι, ναι. Μπορείς να μιλήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος ή δεν μπορείς; Δεν με νοιάζει η ψήφος! Για τον χαρακτήρα σου μιλάω! Θες να σου πω τις κατάρες που έριχνες στον Κωνσταντίνο; Δεν ανέχεσαι την παρέα μας γιατί την ζηλεύεις! Γιατί δεν μπορείς να ανήκεις σε μια παρέα. Είσαι ακατάλληλος! Είσαι ακατάλληλος! Είσαι 50 χρονών και δεν κάνεις. Ποιος σε βρίζει, ρε; Ποιος σε βρίζει; Ο Άρης, που τον λες όλη την ημέρα … χωρίς ντροπή;», είπε με τον Τάκη, να απαντά:

«Αυτά όλα τα κάνεις γιατί έχεις αποκτήσει έπαρση από το κολλητάρι σου, τον Σοϊλέδη! Που έχει την μύτη εδώ πάνω, έχει καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι το διάστημα και νομίζει ότι κάτι κάνει! Για μαζευτείτε λίγο γιατί δεν βγήκατε τυχαία στον τάκο αυτή την φορά».

 

 

 

Άρης: «Είμαστε επίσημα η ομάδα της κωλοτούμπας»

 

 

 

Κωνσταντίνος Vs. Άρης

 

 

Ο Μαρτίκας μιλάει με όμορφο τρόπο για την Ασημίνα

 

 

 

Ο Κατσαούνης και η Στέλλα και το λαγούμι

 

 

Κατσαούνης Vs. Ασημίνα

 

 

Και η ώρα έφτασε όταν το συμβούλιο του νησιού έφτασε στο τέλος του και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου ή εκείνης που θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τους υπολοίπους, να αποχωρήσει οριστικά από την παραλία του Αγίου Δομινίκου και να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

 

 

Έτσι, λοιπόν, τις λιγότερες θετικές ψήφους στο Survivor αυτή την εβδομάδα συγκέντρωσε η Τζο Μαριδάκη!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες