Απασφάλισε ο Εμμανουήλ: «Δέχομαι ρατσισμό και bullying» - Το S.O.S. των Μαχητών

 

 

#SurvivorGR: Ο Εμμανουήλ έκανε έκκληση στους Μπλε να μην τον ψηφίσουν και έγινε το... «έλα να δεις»: «Το κοινό δεν θα με διώξει ποτέ, γιατί με γουστάρει» - To θέατρο του παραλόγου: Μαρτίκας κατά Εμμανουήλ: «Ζητάω την βοήθεια των Κόκκινων. Κάνω έκκληση, πρέπει να φύγει»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Στο επεισόδιο της Κυριακής 10 Απριλίου, είδαμε ότι έγινε μεγάλη συζήτηση και στις δυο ομάδες, η οποία αφορούσε τον επικείμενο πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και το γεγονός ότι καμία ομάδα εν τέλει δεν θα είχε συμφέρον να χάσει κάποιον παίκτη. Διάσημοι και Μαχητές δήλωσαν πανέτοιμοι να ριχτούν στη μάχη για τον αγώνα ασυλίας, μιας και όλοι τους θα ήθελαν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού, ως απλοί παρατηρητές.

Ο Στάθης Σχίζας, σχολιάζοντας την ομάδα των Μαχητών, έκανε λόγο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και για το ξέσπασμά του στο προηγούμενο αγώνισμα, που είχε ως έπαθλο το φαγητό. Ο ίδιος είπε ότι ο παίκτης των Μαχητών βγήκε εκτός εαυτού και όλο αυτό που αντίκρυσαν δεν το είχαν ξαναζήσει με τον συγκεκριμένο παίκτη, μιας και δεν είχε δείξει ποτέ ότι εκνευρίζεται έντονα και φωνάζει.

 

 

 

 

O Γιώργος Λιανός έκανε μια σημαντική ανακοίνωση σε όλους τους παίκτες, οι οποίοι και χάρηκαν πάρα πολύ με τα νέα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε στους παίκτες ότι οι δυο αγώνες ασυλίας, οι οποίοι θα ακολουθήσουν θα είναι και οι τελευταίοι πριν από το μεγάλο πάρτι της ένωσης.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, εκείνη την στιγμή, θέλησε να αστειευτεί με την Ασημίνα και είπε ότι είναι απόλυτα έτοιμος για αυτό το επικείμενο πάρτι, που ήδη έχει ξεκινήσει να σκέφτεται το πως θα περιποιηθεί τα μαλλιά του, τι θα φορέσει, αλλά και το τι θα φάει από τον μπουφέ που θα υπάρχει.

 

 

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, αλλά έδειξε ότι δεν αντέχει άλλο σωματικά, μιας και δεν έχει καθόλου ενέργεια, για να αγωνιστεί, όπως θα ήθελε. 

Μετά από το run του, ο παίκτης τρόμαξε τους συμπαίκτες του, μιας και είχε ασπρίσει και έδειχνε ότι δεν μπορεί άλλο χωρίς φαγητό.

Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στη μάχη, για να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο οποίος και ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία, αλλά και συγκέντρωση στον στόχο. Η ομάδα των Διασήμων είχε ένα μικρό προβάδισμα έναντι των Μαχητών, μιας και οι παίκτες είχαν κερδίσει το τελευταίο έπαθλο φαγητού, αλλά και το quiz game, στο οποίο είχαν απολαύσει γλυκό. Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι εκείνοι είχαν πολύ περισσότερη ενέργεια έναντι των Μπλε, οι οποίοι είχαν να φάνε πολλές μέρες.

 

 
 
 
Ο Τάκης Καραγκούνιας, μετά από το run του έδειχνε να είναι καταρρακωμένος, όχι μόνο επειδή δεν τα κατάφερε να κερδίσει έναν πόντο για την ομάδα του, αλλά κυρίως διότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τις κακουχίες. Οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν, δίνοντάς του νερό, με τον ίδιο να δείχνει να συνέρχεται κατά κάποιον τρόπο, ενώ η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου του είπε χαρακτηριστικά: «Είναι η ζέστη, είσαι δυνατός, θα αντέξεις...»
 
 
 
 

Όπως είδαμε, στον αγώνα με τις γυναίκες, οι πόντοι ήταν πολύ κοντά και όλα έδιχναν ότι όλα θα κριθούν στον τελευταίο πόντο. Εν αντιθέσει, στο αγώνισμα των ανδρών, τα πράγματα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα, μιας και οι άνδρες της ομάδας των Διασήμων έδειχναν να είναι πολύ πιο δυνατοί, αφού κέρδισαν με σκορ 10-5 έναντι των Μαχητών και με τελικό σκορ 2-0, τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Μετά από την νίκη τους, οι Διάσημοι ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν, μιας και κατάλάβαν ότι στο ερχόμενο συμβούλιο του νησιού, οι ίδιοι θα πάνε σαν απλοί παρατηρητές. Οι Μπλε ομάδα, από την άλλη, έδειχνε να είναι καταρρακωμένη, μιας και δεν περίμεναν με τίποτα αυτήν την εξέλιξη, αφού αγωνίστηκαν με όλη τους την ψυχή.

 
 

 

Μετά την ήττα των Μαχητών, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να κάνει μια παράκληση στους συμπαίκτες του, μιας και δεν θεωρούσε δίκαιο να ψηφιστεί στο συμβούλιο του νησιού.

Μετά από την ήττα τους, οι Μαχητές έδειχναν να είναι πολύ στενοχωρημένοι, μιας και δεν κατάφεραν να κερδίσουν την πολυπόηθητη ασυλία, που τόσο πολύ προσπάθησαν για αυτό. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, του οποίου η απόδοση ήταν πολύ καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Ο παίκτης μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους συμπαίκτες του, αλλά και τους παίκτες των Διασήμων, για τα συγχαρητήρια που του έδωσαν, μιας και χάρηκαν πολύ για την απόδοσή του.

Για τον λόγο αυτό, ο Κωνσταντίνος θέλησε να ζητήσει από τους συμπαίκτες του να μην τον ψηφίσουν στο συμβούλιο, μιας και ο ίδιος θεωρεί ότι διαρκώς βελτιώνεται και δεν του αξίζει να ψηφιστεί σε αυτό το σημείο από τους υπόλοιπους. Ο Ντάλλας, ο Άρης Σοϊλέδης και η Σοφιάννα Αβραμάκη διαφώνησαν κάθετα μαζί του και του είπαν ότι ο τρόπος που το ζητάει αυτό είναι απαράδεκτος και ότι δεν γίνεται να κάνει επίκληση στο συναίσθημα

 

 

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας

 

 

Μετά από αυτά του τα λόγια, στην καλύβα των Μαχητών έγινε μεγάλος χαμός, μιας και ακόμα ο Γιώργος ξεκίνησε να ξεσπά εναντίον του, μιας και του είπε: «Δεν αντέχω άλλο να σε ακούω, δεν γίνεται αυτό που κάνεις».

 
 

 

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε και με τον Τάκη Καραγκούνια, μιας και ο Κωνσταντίνος τον κατηγόρησε ότι τον έχει μειώσει και τον έχει προσβάλλει άπειρες φορές. Κανένας δεν μπορούσε να συνεχίσει να τον ακούει και όλοι ξέσπασαν εναντίον του, με τον ίδιο να τους απαντά χαρακτηριστικά: «Ακόμα και να με ψηφίσετε, δεν πρόκειται να φύγω από εδώ, γιατί το κοινό με γουστάρει»

 

 

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε εκτός εαυτού και σημείωσε ένα μεγάλο ξέσπασμα στο συμβούλιο του νησιού, όπου και οι Μαχητές έπρεπε να ψηφίσουν έναν παίκτη για αποχώρηση.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Ζούμε μία απίστευτη συγκυρία. Ζητώ την βοήθεια της κόκκινης ομάδας. Φιλοξενούμε έναν άνθρωπο, ο όποιος αυταπατάται.Αυταπατάται όχι σε μας γιατί εμείς τον ζούμε πλέον. Αυταπατάται απέναντι σε ένα κοινό και στον κόσμο παραποιώντας την οποιαδήποτε αλήθεια και προβάλλοντας τον εαυτό του ως Μεσσία. Η ομάδα δεν ήθελε κανέναν Μεσσία μέχρι σήμερα διότι τα κατάφερνε.

Ζούμε μία μοναδική συγκυρία η οποία συνδυάζει το να μπει ο Κωσταντίνος και προσπαθώντας να βρει τα πατήματα του, στερεί την αρμονία και την ισορροπία στην μπλε ομάδα ταυτόχρονα με έναν φοβερό τραυματισμό του Άρη. Αυτό βαραίνει πάρα πολύ την ομάδα μας και όλο αυτό, συν τοις άλλοις, προσθέτει και όλη αυτή την αγένεια και την ασέβεια... Ζητώ την βοήθεια της Κόκκινης ομάδας, γιατί αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα που είχαν και εκείνοι με τον Βαλάντη. Ο άνθρωπος είναι ασεβής και απαράδεκτος και πρόσβαλλε και τον Τάκη σαν πατέρα.»

 

Μετά από τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα κατά του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποφάσισε ότι έπρεπε να πάρει θέση επί του θέματος.

Ο Κωνσταντίνος, εκείνη την στιγμή, θέλησε να τοποθετηθεί, μιας και θεωρεί ότι ακούγεται μόνο η πλευρά των υπολοίπων. Ο ίδιος είπε ότι δέχεται ρατσισμό, bullying και επικριτικά σχόλια για ότι λέει και κάνει, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Σπύρο ψεύτικο και ότι το μόνο που κάνει είναι να μένει μέσα στο παιχνίδι και να το παίζει έξυπνος. Επίσης, τόνισε ότι ο Τάκης είναι ότι χειρότερο έχει γνωρίσει και ότι η Σοφιάννα είναι εκείνη που ανακατεύεται μόνιμα με όλους τους άλλους.

Ο ίδιος είπε ότι τον ξέρει όλη η Ελλάδα, με τους υπόλοιπους να λένε ότι κανείς δεν τον ήξερε πριν από την συμμετοχή του στο Survivor. Ο ίδιος στήριξε ότι το γεγονός ότι έχει κάνει τόσα ταξίδια και έχει δουλέψει πολύ και έχει προσπαθήσει, δεν είναι δυνατόν να τα δέχεται όλα αυτά.

Αυτό που ήταν πρωτοφανές, όταν έφτασε η σειρά του Τάκη να μιλήσει ήταν το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Τάκη να αλλάξει θέση, μιας και καθόταν δίπλα με τον Κωνσταντίνο και ότι ο ένας διέκοπτε τον άλλον.

Τέλος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ότι βάζει το εγώ του πιο πάνω από όλους και ότι αυτό είναι το μεγάλο του λάθος.

 

 

Μετά από την ψηφοφορία, που ο καθένας -πράγμα που δεν βλέπουμε συχνά- δικαιολόγησε την ψήφο του, αυτός που ήταν και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με τον ίδιο καθ' όλη την διάρκεια της διαδικασίας να γελά ειρωνικά και να λέει ότι το περίμενε.
 
 

 

Μετά την ανάδειξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ως του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor, στην καλύβα των Μπλε επικρατεί ο… «κακός χαμός»!

Σύσσωμοι οι Μαχητές τα βάζουν με τον γνωστό make up artist που τους έχει φέρει αναταράξεις και τους έχει βγάλει εκτός ορίων… «Αυτοί εδώ ήρθαν για να γίνουν γνωστοί, wannabe ριάλιτι τύποι. Υπάρχει κακία και ζήλεια απέναντί μου» εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην προσωπική συνέντευξη, ενώ στο νέο επεισόδιο θα δούμε τους συμπαίκτες του να του φωνάζουν να φύγει…

Ακόμα, στο αγώνισμα, θα παρακολουθήσουμε τους Mπλε και τους Kόκκινους να μάχονται για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η Mπλε ομάδα καταφέρνει να ανασάνει, παίρνοντας την τελευταία νίκη σε ασυλία πριν από την ένωση.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»