Όσα έγιναν στην τελευταία Audition του #XFactorGR - Aυτοί πέρασαν στα Bootcamp

 

 

Ο 21χρονος διαγωνιζόμενος μίλησε ενάντια στους διαχωρισμούς και ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του επειδή μίλησε ανοιχτά για όσα τον απασχολούν. - Από το Σάββατο 16/04 αναλαμβάνει τα ηνία ο Αντρέας Γεωργίου - Άλλη μια εξαιρετική πολύχρωμη οντισιόν, η δωδέκατη κατά σειρά, στο ανανεωμένο και πολύ μοντέρνο #XFactorGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι υπέροχες φωνές, οι δυνατές παρουσίες, οι εντυπωσιακές επιδόσεις και οι… άλλοι. Αυτό είναι το X-Factor με νέους ταλαντούχους υποψήφιους και πολλές μουσικές συγκινήσεις. 

 

 

Το X-Factor είναι ανοιχτό σε όλους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά. Ο Μύριο αποκάλυψε στην κάμερα ότι κατάφερε να βγει από όσα επιβάλλει η κοινωνία. «Αν ένα ον αγαπάει ένα άλλο ον, αυτό είναι αγάπη, είναι έρωτας», είπε με κάθε ειλικρίνεια ο 21χρονος διαγωνιζόμενος.

Ζήτησε μάλιστα να είμαστε ανοιχτόμυαλοι: «Ανοίξτε τους ορίζοντές σας, δεν υπάρχει μόνο ένα πράγμα και δεν υπάρχουν μόνο δύο φύλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την εμφάνισή του στις auditions του μουσικού talent show του MEGA την αφιέρωσε στη γιαγιά του, τον «φάρο» στη ζωή του.

«Θέλω οι κριτές να καταλάβουν το συναίσθημα μέσα μου, να δουν στα μάτια μου την αγάπη και το πάθος μου για τη μουσική», είπε ο Μύριο.

Για να τα δείξει όλα αυτά ερμήνευσε το «Σαν μαχαίρι» του Στέλιου Λεγάκη.

«Έχεις κάτι φωτεινό γύρω σου, με κάνεις να αισθάνομαι όμορφα», είπε η Μαρίζα Ρίζου. Αν και θεώρησε ότι ο Μύριο χρειάζεται δουλειά για να παρουσιάσει ένα πιο ολοκληρωμένο και επαγγελματικό αποτέλεσμα, τον πέρασε στην επόμενη φάση.

Την ωραία ενέργεια και σκηνική παρουσία του Μύριο πρόσεξαν και ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Στέλιος Ρόκκος, που του έδωσαν το «ναι».

«Είσαι πολύ X-Factor, το ζούσες, το ένιωθες», σχολίασε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Πολύ χαρούμενος, ο Μύριο επέστρεψε στο backstage και υποσχέθηκε στην Κατερίνα Λιόλιου και τον Ηλία Μπόγδανο ότι στην επόμενη φάση θα είναι πολύ καλύτερος.

 

 

Η 23χρονη διαγωνιζόμενη βγήκε ξυπόλητη στη σκηνή και ερμήνευσε ένα πολύ δύσκολο τραγούδι.

Έχει σπουδάσει υποκριτική και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από νεαρή ηλικία. Η Εμμανουέλα Χούλη νιώθει έτοιμη τραγουδίστρια σαν να είναι η Beyoncé και από την άλλη θέλει να παίζει σε εναλλακτικές παραστάσεις για λίγους θεατές.

Η μητέρα της σοκαρίστηκε όταν έμαθε την απόφασή της να πάει στο X-Factor, αλλά είπε ότι έχει ένα καλό προαίσθημα. Βγήκε άραγε αληθινό;

Ερμηνεύοντας το «It’s a Man’s Man’s Man’s World» του James Brown στην audition της, έκανε τη Μαρίζα Ρίζου να σηκωθεί όρθια και να φωνάξει: «Είσαι ο ορισμός του girl power, κοριτσάρα μου!».

Ο Χρήστος Μάστορας δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του: «Τι ηφαίστειο είναι αυτό που κουβαλάς μέσα σου;», αναρωτήθηκε.

Όσο οι κριτές επαινούσαν την Εμμανουέλα Χούλη και της έδιναν απανωτά τα «ναι» για την επόμενη φάση, ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε στο backstage: «Θα κονταροχτυπηθούν οι κριτές όταν έρθει η στιγμή να φτιάξουν ομάδες!»

 

 

 

 

Μια απρόσμενη συνοδό έφερε στις auditions ο Ραφαήλ Λεμοντζής... Άραγε έκανε τους κριτές να ανατριχιάσουν και με την εμφάνισή του;

Ο Ραφαήλ Λεμοντζής δε θέλει να περνάει απαρατήρητος κι αυτό το κατάφερε με πολλούς τρόπους στις auditions του μουσικού talent show. Η παρουσία του, με τα φούξια μαλλιά και το μούσι, και την ξεχωριστή ενδυμασία του, έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή.

«Μπήκες και μας έχεις ψαρώσει ήδη», του είπε ο Μιχάλης Κουινέλης. Ο κριτής ψάρωσε όμως ακόμα περισσότερο όταν ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι έχει φέρει μαζί του μία από τις ταραντούλες της συλλογής του, τη Ruby, που είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του.

Αμέσως, ο Μιχάλης Κουινέλης και η Μαρίζα Ρίζου πήγαν στο backstage για να περιεργαστούν τον απρόσμενο επισκέπτη, που κρατούσε άφοβα στα χέρια της η Κατερίνα Λιόλιου.

Οι κριτές δεν ψάρωσαν όμως από την audition του διαγωνιζόμενου με το «Bad Guy» Billie Eilish. «Είναι ολοφάνερο ότι χρειάζεσαι μαθήματα, δεν αντιλαμβάνεσαι την αρμονία», παρατήρησε ο Χρήστος Μάστορας.

Τελικά, ο Ραφαήλ Λεμοντζής δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Έκανε όμως τη Ruby να… συγκινηθεί και πήρε μαζί του τη συμβουλή των κριτών να δουλέψει περισσότερο.

 

 

Η Πωλίνα Λεσνέβσκα για βρέθηκε στην σκηνή του X-Factor, αποφασισμένη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η Πωλίνα αποκάλυψε πως όταν ήταν 9 ετών η μητέρα της την πήγε με… το ζόρι να μάθει πιάνο, ωστόσο δεν της άρεσε η κλασική μουσική. Στη συνέχεια όμως άρχισε να γράφει στίχους και έτσι μπήκε η μουσική στη ζωή της.

Η ίδια επέλεξε ένα αισθαντικό τραγούδι, το «Can’t help falling in love» του Elvis Prisley. Κατάφερε να ταξιδέψει τους κριτές;

Η Μαρίζα Ρίζου δήλωσε υπέρ των πειραματισμών, αλλά ένιωσε ότι υπερέβαλλε λίγο. Ωστόσο, της άρεσε αυτό που άκουσε.

Για… αλλαγή στη συνταγή μίλησε ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Χρήστος Μάστορας, με τον τελευταίο να λέει στην Πωλίνα ότι ήταν σαν να έφτιαξε γεμιστά και να ξέχασε το ρύζι. «Τα παίρνω με αυτές τις αλλαγές, αλλά έχεις ταξιδιάρικη φωνή και με κέρδισες», της είπε.

«Έχεις πολύ ωραίο χρώμα», είπε ο Στέλιος Ρόκκος και έτσι η Πωλίνα εξασφάλισε τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή.

 

 

Με το που εμφανίστηκε στην σκηνή του X-Factor ο Άγγελος Αρχανιωτάκης κέρδισε τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές του επιλογές.

Για τον ίδιο η μουσική είναι κάτι που του προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση, η θεραπεία του όπως είπε.

Αν και έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια για τα όνειρά του, ότι είναι πολύ μεγάλα και δεν θα κατορθώσει να φτάσει εκεί που επιθυμεί, ο Άγγελος πάντα είχε την στήριξη της οικογένειάς του.

Αποφασισμένος να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, ο Άγγελος ερμήνευσε το Creep των Radiohead χαρίζοντας ρίγη συγκίνησης.

«Είχα ξεχάσει ότι σε λένε Άγγελο και λέω «τι άγγελος είναι αυτός;». Τι μαγικό πράγμα ήταν αυτό!», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας, με την Μαρίζα Ρίζου να φαντάζεται να ακούει την ερμηνεία του πίνοντας νωχελικά ένα ποτό. «Ήρεμος, στιβαρός, με σιγουριά… Με ξεκούρασες σαν ακροατή!».

Μπορεί οι τρίχες του Χρήστου Μάστορα να ορθώθηκαν από τη συγκίνηση, όμως ο Μιχάλης Κουινέλης δεν ένιωσε το ίδιο. «Αν μίλαγαν οι τρίχες, όπως είπε ο Χρήστος, οι δικές μου δεν μίλησαν. Δεν λέω ότι ήταν άσχημα, ήταν πολύ όμορφο, αλλά ήθελα να μιλήσουν και οι δικές μου τρίχες, έχω δεν έχω, ή όσες μου έχουν μείνει», είπε.

«Συμφωνώ με τον άτριχο φίλο μου, αλλά το πείραγμα που έκανες είχε πολύ ενδιαφέρον», είπε ο Στέλιος Ρόκκος και έτσι ο Άγγελος εξασφάλισε μία θέση στην επόμενη φάση του X-Factor!

 

 

Οι auditions του X-Factor συνεχίζονται, με τους υποψηφίους να αναζητούν το πολυπόθητο «ναι» των κριτών για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ένας από αυτούς που τα κατάφερε είναι ο Χρυσοβαλάντης Βασιλείου, ο οποίος έρχεται από την Αθήνα, είναι 16 ετών και είναι τσιγγάνος.

Αν και έφηβος έχει ήδη δύο ανίψια, όπως λέει, ενώ προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια με τέσσερα αδέρφια.

«Είμαι περήφανος που είμαι τσιγγάνος. Η νοοτροπία των τσιγγάνων είναι να παντρεύονται μικροί, να κάνουν παιδιά λάλα εγώ έχω άλλα όνειρα. Θέλω να σπουδάσω, θέλω να ακολουθήσω τη μουσική», λέει και μιλά για την οικογένειά του.

«Έχουμε τη μουσική στο αίμα μας και δε γινόταν να μεγαλώσω χωρίς μουσική. Το όνειρό μου είναι να γίνω τραγουδιστής αλλά πάνω από όλα να τραγουδώ πρώτα για τον εαυτό μου και μετά για τον κόσμο».

Ο 16χρονος, που είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα, τραγούδησε το «Εισιτήριο στην τσέπη σου» διχάζοντας τους κριτές, οι οποίο του ζήτησαν να τραγουδήσει και ακαπέλα.

Τελικά κατάφερε να πάρει τρία «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση, συγκινημένος και καταλήγοντας στην αγκαλιά των κριτών.

 

 

Ο κριτής έδωσε το δικό του «ναι», αλλά πήγε και στο backstage για να δώσει θάρρος στον διαγωνιζόμενο.

Στο X-Factor, ο 23χρονος Γιάννης Μπάρλης ήρθε γιατί νιώθει έτοιμος: «Πολλοί φίλοι μου με παρότρυναν να πάω σε κάποιο talent show, αλλά δεν είχα τα κότσια. Πλέον βλέπω τη μουσική μπροστά μου πιο ξεκάθαρα, γι’ αυτό πήρα την απόφαση να έρθω», ανέφερε.

Με τις επιδόσεις του στο «Κι έμεινα εδώ» του Μπάμπη Στόκα, ο διαγωνιζόμενος προβλημάτισε πολύ τους κριτές. Το «ναι» για την επόμενη φάση έδωσαν ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος είπε ότι άκουσε μια «καθαρή φωνή»: «Πιστεύω ότι είναι πιο πολλά τα θετικά από τα αρνητικά», πρόσθεσε.

Το «όχι» της Μαρίζας Ρίζου δυσκόλεψε τα πράγματα: «Τραγούδησες σωστά, απλώς μου έλειψε λίγο η ευαισθησία, η μουσικότητα, η ελαστικότητα στον τρόπο διαχείρισης της φωνής», είπε δικαιολογώντας την απόφασή της.

Η ψήφος του Χρήστου Μάστορα ήταν, λοιπόν, καθοριστική. Ζήτησε να ακούσει ένα ρεφρέν a cappella και αυτό έκανε τον Γιάννη Μπάρλη να ιδρώσει από το άγχος. Τότε, ο Μιχάλης Κουινέλης σηκώθηκε, προσπάθησε να τον χαλαρώσει με τα λόγια και πήγε στο backstage για να τον εμψυχώσει από εκεί. «Επειδή το ένιωσες, από μένα είναι “ναι”», είπε ο Χρήστος Μάστορας ανακουφίζοντας τον διαγωνιζόμενο.

Ο Μιχάλης Κουινέλης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο backstage: «Καταπληκτικά είναι πίσω, να πάτε και εσείς. Ωραίο το vibe, τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Πρέπει να δείτε πώς κοιτάνε οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι εκείνον που διαγωνίζεται, με ησυχία απόλυτη, και μετά γίνεται χαμός!».

 

 

 

 

Ο 25χρονος διαγωνιζόμενος δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο Πέτρος Χασάπης από την Ιερισσό της Χαλκιδικής γράφει «κολλητικά» τραγούδια, που όποιος τα ακούει δεν μπορεί να τα ξεχάσει. Η επιθυμία του είναι αυτά τα τραγούδια «να βγουν προς τα έξω, να τα μάθει ο κόσμος, να μη σαπίσουν σε ένα συρτάρι», αλλά και να μας προσφέρει ευαισθησία και ερωτισμό που τόσο χρειαζόμαστε.

Για την audition του στο μουσικό talent show δε διάλεξε ένα δικό του τραγούδι, αλλά το «Teenage Dirtbag» των Wheatus, που το έκαναν γνωστό οι One Direction.

«Θα μπορούσα ανετότατα στην εφηβεία μου να σε έχω σε αφίσα στο δωμάτιό μου, θα ήσουν σε ένα boy band σαν τον Justin Timberlake», είπε η Μαρίζα Ρίζου σχολιάζοντας τη φρεσκάδα της εμφάνισης του διαγωνιζόμενου. Πρόσθεσε όμως: «Δεν μπορώ να σου πω ψέματα ότι τρελάθηκα με την τεχνική αρτιότητα».

Ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισαν να μην περάσουν τον Πέτρο Χασάπη στην επόμενη φάση. Ο πρώτος είπε ότι υπήρχε η κίνηση, η χαρά και η θετική ενέργεια στην εμφάνιση, αλλά όλα ήταν σαν ο διαγωνιζόμενος να τα είχε αφήσει όλα κάπου στη μέση. «Λίγο ντεμοντέ», χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Χρήστος Μάστορας.

 

 

Από το Σάββατο (16/04) αναλαμβάνει τα ηνία ο Αντρέας Γεωργίου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος