Συγκλόνισε ο Χριστόφορος με την απώλεια του αδελφού του σε τροχαίο

 

 

Αυτός είναι ο νικητής του Silver Mystery Box - Μια ανάσα από το έπαθλο:«Θα λιποθυμήσω...» - O Κοντιζάς δοκίμασε και έφτυσε το φαγητό του Βασίλη στο #MasterChefGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι 12 επίλεκτοι μάγειρες επέστρεψαν στην κουζίνα για μια νέα, ανατρεπτική εβδομάδα

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισαν τους διαγωνιζόμενους στην πρώτη φάση του φετινού Silver Award! «Στο τέλος της αυριανής μέρας ένας διαγωνιζόμενος θα καταφέρει να κερδίσει 10.000 ευρώ! Αλλά και ένας, δυστυχώς, θα αποχωρήσει», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τους παίκτες να ενθουσιάζονται με το χρηματικό έπαθλο!

Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία αυτής της δοκιμασίας Mystery Box, οι επίδοξοι MasterChef επιστρατεύουν την ευρηματικότητα, τη φαντασία και το μαγειρικό τους πάθος και οι κουζίνες «παίρνουν φωτιά»!

Κανείς δεν θέλει να χάσει το πλεονέκτημα, που προσφέρει η νίκη σε αυτή τη δοκιμασία, αφού μπορεί να τους φέρει πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης του Silver Award αλλά και στην παραμονή τους στο διαγωνισμό.

 

 

Πρώτη δοκιμασία το Mystery Box, με δύο κουτιά, ένα μαύρο και ένα άσπρο, περίμεναν τους διαγωνιζόμενους σε κάθε πάγκο και η δυσκολία της δοκιμασίας ήταν διπλάσια! Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να παρουσιάσουν δυνατές μαγειρικές δημιουργίες ώστε να διεκδικήσουν το σημαντικό πλεονέκτημα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε.

Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία αυτής της δοκιμασίας Mystery Box, οι επίδοξοι MasterChef επιστράτευσαν την ευρηματικότητα, τη φαντασία και το μαγειρικό τους πάθος και οι κουζίνες «πήραν φωτιά»!

Κανείς δεν ήθελε να χάσει το πλεονέκτημα, που προσφέρει η νίκη σε αυτή τη δοκιμασία, αφού μπορεί να τους φέρει πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης του Silver Award αλλά και στην παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε μέσα σε 90 λεπτά να ετοιμάσουν ένα γλυκό και ένα αλμυρό πιάτο. Μάλιστα οι τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης θα δοκίμαζαν τα πιάτα όλων των παικτών.

Ο Βασίλης Μπόλλος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τα πιάτα του. Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε σε μία χαρτοπετσέτα αυτό που δοκίμασε, καθώς δεν του άρεσε καθόλου.

«Δε μου έχει φτύσει κανένας το πιάτο. Σήμερα ένιωσα πολύ άσχημα. Ένιωσα άσχημα. Νιώθω πολύ άσχημα γι’ αυτό. Πραγματικά ντράπηκα. Πήγα να κάνω κάτι για να μην εξευτελιστώ και τελικά ξεφτιλίστηκα», είπε ο Βασίλης Μπόλλος στην κάμερα του MasterChef.

 

 

Η πρώτη ημέρα του Silver Award δεν ήταν καλή για τον Χριστόφορο, ο οποίος ετοίμασε μια αλμυρή, αλλά και μια γλυκιά Παρασκευή, αλλά δεν απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια από τους κριτές.

Ο Χριστόφορος ανέφερε ότι περίμενε τα σχόλια των κριτών καθώς όπως είπε δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, ο νεαρός μάγειρας εξήγησε πως σκέφτεται πολύ τελευταία τον μεγάλο του αδερφό, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2013.

«Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2013 έχασα τον μεγαλύτερό μου αδερφό. Αυτός ήταν και ο λόγος που με έκανε να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Μετά τον θάνατο του αδερφού μου είπα “Μια φορά ζεις. Κάνε πράξη ότι έχεις μέσα σου, πίστεψε σε σένα και προχώρα. Κάνε τα όλα”. Ο Δημήτρης ήταν ευτυχισμένος την ημέρα που “έφυγε” από τη ζωή. Χαίρομαι που είχα προλάβει να του πω “Σ’αγαπώ”. Ήταν μαγκάκι, ωραίος. Και έφυγε ευτυχισμένος. Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αδερφός μου.»

 

 

Ο Νικήτας είχε τα πιο ολοκληρωμένα και γευστικά πιάτα στο Silver Mystery Box. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα τον περιμένει στο αυριανό Τεστ Δημιουργικότητας το οποίο μπορεί να τον βοηθήσει στην κατάκτηση του Silver Award

 

 

To trailer 48ου επεισοδίου - Τρίτη 29.3.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό
#MasterchefGR: Γιάννης & Δάσκαλος κατηγόρησαν τον Λευτέρη για σκονάκι - Χαλασμός, βρισιές, κλάματα, απειλές