«Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 ημέρες. Περιμέναμε να τη χάσουμε και έγινε θαύμα»

 

 

Στη συνέντευξη που έδωσε η Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α τετ» μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του ενώ αποκάλυψε ότι η μητέρα του διασωληνώθηκε για 16 μέρες και έζησε από θαύμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αν και είναι γνωστό ότι δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, οι τηλεθεατές του ALPHA Kύπρου θα έχαν την ευκαιρία να τον ακούσουν να μιλάει για ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές της ζωής του.

Μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την πρώτη του απόρριψη από δραματική σχολή, τις δουλειές που έκανε πριν γίνει γνωστός, τα θρυλικά «Εγκλήματα», αλλά και τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Πώς αντιμετώπισε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της μητέρας και της αδελφής του; Τι θα αποκαλύψει για την έκρηξη που προκάλεσε ζημιές στο σπίτι του, τον «Κουρέα της Σεβίλλης», τον κορωνοϊό, την καραντίνα και τις μάσκες στο θέατρο;

Στη συνέντευξη που έδωσε η Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α τετ» μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η μητέρα του διασωληνώθηκε για 16 μέρες και έζησε από θαύμα.

«Παρόλο που κόλλησα δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από τον κορονοϊό. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό και ο γαμπρός μου. Εμείς τη γλιτώσαμε. Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες. Ουσιαστικά περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή ότι θα τη χάσουμε και έγινε ένα θαύμα και αντέδρασε ο οργανισμός της.

Λέω θαύμα γιατί σε παρόμοια κατάσταση φεύγανε άνθρωποι 30 και 35 χρονών. Έγινε αυτό το θαύμα και συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου ήρθα το ασθενοφόρο και πήρε και την αδερφή μου οπότε ζούσαμε έναν πανικό για το που θα οδηγήσει αυτή η ιστορία» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα