Οι… συμπεθέρες και η παράφωνη υποψήφια που πρόσβαλε τον Κουινέλη στο #XFactorGR

 

 

#XFactorGR: Θα φάμε κουφέτα στο talent show - Όταν οι… συμπεθέρες πήραν τέσσερα «ναι» - Η… ιδιαίτερη ερμηνεία της παράφωνης Μαριλένας. Η υποψήφια που πρόσβαλε τον Κουινέλη - Σε ποιους ευχήθηκε διεθνή καριέρα ο Μάστορας; - Γιατί χαρακτήρισε μια υποψήφια «γλωσσού» η Μαρίζα Ρίζου; - Άλλη μια εξαιρετική πολύχρωμη οντισιόν, η έκτη κατά σειρά, στο ανανεωμένο και πολύ μοντέρνο #TheXFactorGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 


Η Χριστίνα και ο Ραφαήλ, ντουέτο στο τραγούδι και στη ζωή, δήλωσαν ότι θα παντρευτούν αν κερδίσουν.

Γνωρίστηκαν στην οντισιόν ενός talent show στο Λονδίνο και από τότε έγιναν αχώριστοι. Η Χριστίνα και ο Ραφαήλ ήρθαν στις auditions του X-Factor με την πιο ρομαντική διάθεση, μαζί με τις μητέρες τους, τις συμπεθέρες! «Οι φωνές μας ταιριάζουν γιατί ταιριάζουν οι χροιές μας, οι χροιές μας ταιριάζουν γιατί ταιριάζουν οι ψυχές μας», είπε η Χριστίνα.

Προτού τραγουδήσουν, ο Μιχάλης Κουινέλης τους ρώτησε αν έχουν παντρευτεί και τότε ο Ραφαήλ αποκάλυψε το μυστικό του, ότι δηλαδή θα το κάνουν αν κερδίσουν το «X Factor».

 

 

Με το τραγούδι «A Million Dreams» από το κινηματογραφικό μιούζικαλ «The Greatest Showman», οι The Music Couple γλύκαναν τους κριτές.

«Η χροιά σου μου έφερε στο μυαλό σοκολάτα», είπε η Μαρίζα Ρίζου στη Χριστίνα, ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης τους βρήκε γλυκούς σαν μέλι: «Ήσασταν μια γλύκα από την αρχή που μπήκατε μέσα. Μέχρι και εμένα γλυκάνατε και ειδικά τον Στέλιο που είναι πικρός».

 

 

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Κουινέλης συνόδευσε τις συμπεθέρες από το backstage στο πλατό, οι υπόλοιποι τραγουδούσαν «Σήμερα γάμος γίνεται» και με τέσσερα «ναι» οι The Music Couple μπορεί να ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στο κατώφλι της εκκλησίας!

 

 

Η 35χρονη από την Κυψέλη πήγε στο X-Factor για να λάμψει, να γίνει διάσημη και να βγει από το κοχύλι σαν την Αφροδίτη, όπως είπε όταν μας συστήθηκε.

Η ερμηνεία της ωστόσο, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους κριτές πέρα από το να την «κόψουν», παρατήρησαν όμως ότι δεν έχανε το γέλιο της με τίποτα.

 

 

Ο Μιχάλης Κουινέλης τη ρώτησε: «Πέρασες καλά; Το ευχαριστήθηκες; Και τι σημασία έχουμε όλοι εμείς; Έχει καμία σημασία τι θα πω εγώ;».

Την απάντησή της δεν την περίμενε σίγουρα: «Εσείς, κύριε Μιχάλη, όχι, αλλά ο κύριος Στέλιος ναι, έχει σημασία», είπε η διαγωνιζόμενη, προκαλώντας χαμό μεταξύ των κριτών!

 

 

Η τριμελής μπάντα πέρασε ένα πολύ όμορφο μήνυμα πριν από την εμφάνιση στην audition του X-Factor: «Έχουμε έρθει εδώ για όσους έχουν δεχθεί καταπίεση, όσους έχουν ανάγκη να ταυτιστούν με κάτι που δεν βρίσκουν στην καθημερινότητά τους, όσους είναι συναισθηματικά σπασμένοι», δήλωσαν περνώντας το δικό τους μήνυμα για τον σκοπό της μουσικής τους.

Οι Oceandust ερμήνευσαν το «Good 4 You» της Olivia Rodrigo και στο τέλος της εμφάνισής τους Χρήστος Μάστορας και Στέλιος Ρόκκος στέκονταν όρθιοι και χειροκροτούσαν. «Αυτή είναι ακριβώς η έννοια της μπάντας», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ ο Χρήστος Μάστορας εξέφρασε την επιθυμία να τους δει διάσημους σε όλο τον κόσμο. «Έχετε κάνει τη δουλειά μας αχρείαστη. Είστε απίθανοι. Είναι σαν να βλέπω μια μπάντα που έχει χρόνια δισκογραφίας», είπε.

Ούτε η Μαρίζα Ρίζου έκρυψε τον ενθουσιασμό της: «Το σώμα μου έχει πάθει μεγάλη πρεμούρα. Από την ώρα που ξεκινήσατε έχω τρελαθεί», είπε και πρόσθεσε για την τραγουδίστρια των Oceandust: «Είσαι από τις περιπτώσεις που η σκηνή είναι το σπίτι σου».

Στο τέλος, ο ντράμερ της μπάντας κάθισε στα ντραμς και έδωσε τον ρυθμό για να ανακοινώσουν οι κριτές τα τέσσερα «ναι» με τον γνωστό πια τρόπο του Χρήστου Μάστορα.

 

 

Ο 35χρονος από την Κάτω Αχαΐα εμφανίστηκε έτοιμος για το μουσικό ταξίδι που λέγεται X-Factor και δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αποφάσισε να ρισκάρει και να πει το «Πριν» της Ματούλας Ζαμάνη με τον δικό του τρόπο, προκαλώντας την αντίδραση του Στέλιου Ρόκκου: «Μέχρι λίγο πριν το τέλος, ήταν άψογο, και μου έκανες αυτό το δυτικό κόλπο στο τέλος και όσο γάλα έκανες το ‘χυσες».

«Κατά τ’ άλλα το είπες τέλεια», ολοκλήρωσε την κριτική του ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης υπογράμμισε: «Εγώ θα προσθέσω συγκλονιστικά».

 

 

Η λαλίστατη Βασιλεία Τζίνα ερμήνευσε το τραγούδι «Έμπνευση» της Άννας Βίσση, αλλά χρειάστηκε μια δεύτερη ευκαιρία για να... εμπνεύσει τους κριτές να την περάσουν στην επόμενη φάση.

Η 27χρονη είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και όπως εξομολογήθηκε οι γονείς της αρχικά δεν ήταν σύμφωνοι με την απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσική. Έπειτα από έναν χρόνο, όμως, την άκουσαν σε ένα live και η μητέρα της, δακρυσμένη, της ζήτησε συγγνώμη που δεν ήταν δίπλα της από την αρχή.

«Το τραγούδι είναι ένας σύντροφος που νιώθω συνεχώς ερωτευμένη μαζί του», είπε η υποψήφια.

Με την «Έμπνευση» της Άννας Βίσση, η Βασιλεία Τζίνα δεν έπεισε τους κριτές. Διέκριναν ωστόσο τις ικανότητές της και της ζήτησαν να πει και κάτι άλλο. Αφού είπε a cappella μερικούς στίχους του «Έρωτά μου ανεπανάληπτε» της Τζένης Βάνου, οι κριτές την πέρασαν ομόφωνα στην επόμενη φάση.

«Μου φαίνεσαι γλωσσού και εγώ το εκτιμώ αυτό το είδος γιατί ανήκω σε αυτό το είδος», είπε χαριτολογώντας η Μαρίζα Ρίζου.

«Έχεις φωνάρα, εμπειρία, παρουσία και αυτοπεποίθηση κι εγώ το χρειάζομαι αυτό στο X-Factor», της είπε ο Χρήστος Μάστορας δικαιολογώντας το δικό του «ναι».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου