Ο παράφορος έρωτας με τη σύντροφό του και η κατάληξη του «Αστέρη» στον «Σασμό»

 

 

Ορφέας Αυγουστίδης: «Έχω δεχτεί bullying από συνάδελφο στο ξεκίνημά μου» - «Είμαι παράφορα ερωτευμένος με τη Γεωργία»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του «Αστέρη» στον «Σασμό», τη σχέση αγάπης με τη σύντροφό του Γεωργία αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Θανάσης Πατριαρχέας ανέβασε backstage φωτογραφίες από τη δίκη του «Αστέρη»! Η κατάθεση της «Αργυρώς»: «Η ώρα που όλοι περιμέναμε»

 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ» σε έναν συγκλονιστικό μονόλογο: «Έχει δυσκολίες ο μονόλογος, η μεγαλύτερη είναι ότι μπαίνεις στο θέατρο και δεν έχεις να συναντήσεις κανέναν συνάδελφο. Μπαίνεις στο καμαρίνι και είσαι μόνος σου. Έχει τη γοητεία του…» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Για την «κόντρα» ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και την Τζεφ Μοντάνα, ο ηθοποιός σχολίασε: «Υπάρχει σκοταδισμός σήμερα. Εκφράζεται πιο ύπουλα. Όταν επιτρέπεις στον κόσμο να εκφράζεται με τέτοια βιαιότητα και οι ίδιοι να λέμε στον εαυτό μας ότι αυτό επιτρέπεται. Είναι πολύ σκοτεινό και δυσοίωνο. Χρησιμοποιούμε όρους όπως η δημοκρατία, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε αυτό το καινούργιο, υπερασπιζόμαστε πράγματα τα οποία όταν δεν μας συμφέρει την επόμενη μέρα, τα αναιρούμε».

«Έχω αντιμετωπίσει bullying από συνάδελφο μου στο ξεκίνημα μου, πριν καλά καλά τελειώσω τη σχολή» αποκάλυψε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Γοητεύτηκα με τον ρόλο του Αστέρη γιατί ήταν πολύ απαιτητικό. Στην αρχή, αρκετούς μήνες πριν τον «Σασμό» η σύνθεση ήταν διαφορετική. Μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Μαθιού. Άλλο πράγμα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί να μην είναι ο Δημήτρης Λάλος. Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Θέλει να ελευθερωθεί αλλά θα μείνει πιστός στην απόφασή του. Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωσή του. Ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Ό,τι και αν συμβεί με κάποιον τρόπο θα υπάρξει κάποια ένωση. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν» αποκάλυψε για την επιτυχημένη σειρά του Alpha. 

 

 

«Με τη σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία.

 

 

Ο ερχομός του γιου μας τα φώτισε όλα, με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου, χάνω μόνο το μπάνιο του το βράδυ. Στην αρχή ήμασταν όλη μέρα μαζί, μετά ξεκίνησα να δουλεύω» εξομολογήθηκε για την προσωπική ζωή του.

 

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα