Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έτσι… λάδωσαν τον θείο Λεωνίδα οι παίκτες του #MasterChefGR

  24/03/2022 08:11
Έτσι… λάδωσαν τον θείο Λεωνίδα οι παίκτες του #MasterChefGR

Έτσι… λάδωσαν τον θείο Λεωνίδα οι παίκτες του #MasterChefGR

  24/03/2022 08:11

Τα πλεονεκτήματα της Ελπίδας και οι νέοι αρχηγοί των ομάδων στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη και του Γρηγόρη, έφτασε η στιγμή να αναδειχθούν νέοι αρχηγοί τόσο για την ομάδα των Μπλε όσο και των Κόκκινων.

Στην έναρξη μίας ακόμα ομαδικής δοκιμασίας, ο Πάνος Ιωαννίδης, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Ελπίδας που κέρδισε στο τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας. Η παίκτρια θα μπορούσε να επιλέξει τον αρχηγό της ομάδας της, των Κόκκινων, ή να ανταλλάξει κάποιον από τους συμπαίκτες τους με την αντίπαλη ομάδα.

Μετά από μια σύσκεψη με την ομάδα της, η Ελπίδα αποφάσισε να μπει η ίδια αρχηγός της κόκκινης ομάδας, χωρίς να γίνει κάποια αλλαγή στις ομάδες.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ζήτησε από την ομάδα των Μπλε να ορίσουν τον δικό τους αρχηγό. Μετά από μια μικρή ακόμα σύσκεψη η μπλε ομάδα επέλεξε για αρχηγό της τον Νικήτα.

Ο Νικήτας χάρηκε ιδιαίτερα που πήρε αυτή την αρχηγία.

«Για εμένα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα το να σε θέλει η ομάδα για αρχηγό, από το να βγω μπροστά και να πω θέλω να γίνω αρχηγός. Τα πράγματα λειτουργούν καλύτερα έτσι. Με το να θέλει η ομάδα τον ίδιο αρχηγό δουλεύουν όλοι για τον αρχηγό κι αυτός για εκείνον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επίδοξος μάγειρας.

Στη συνέχεια η Ελπίδα αιτιολόγησε και τη δική της επιλογή να ηγηθεί της ομάδας, θέτοντας ως υπαρχηγό της τον Μάριο.

«Μεγαλύτερη σημασία έχει αυτή η ιερή πράξη παρά το να νικήσουμε ή να χάσουμε» είπαν οι MasterChefs.

Ωστόσο, από την πρώτη φάση της δοκιμασίας απουσίαζε ο Σωτήρης Κοντιζάς και το ανακοίνωσε στους παίκτες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στην ομαδική δοκιμασία βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπου επιβλέποντας τη διαδικασία ανάμεσα στις δύο ομάδες, πήρε και το… μεζεδάκι του.

Ο Μάριος από τους Κόκκινους του πρόσφερε μοσχαρόσουπα με χουρμά σε πιτάκι με τον σεφ και κριτή να σχολίασε στην αρχηγό της ομάδας, την Ελπίδα, ότι είναι σαν να τον… λάδωσαν.

Ο αγαπημένος «Θείος Λεωνίδας» ρώτησε αν όλα πάνε καλά στη δοκιμασία. Απευθυνόμενος στην αντίπαλη ομάδα, αυτή των Μπλε, είπε στον Νικήτα:

«Από εκεί τον πήρα τον μεζέ μου», με τον αρχηγό να του απαντάει: «Έτσι σε καλοπιάνουν; Εγώ σου είπα ότι θα σε πάω για φαγητό!».

«Από εδώ τίποτα; Με άδεια χέρια θα φύγω;», ρώτησε με χιούμορ τον Νικήτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον παίκτη να του απαντάει ότι το καλό πράγμα θα το φάει μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας