Έστησαν στον τοίχο Τάκη - Ασημίνα! Πυρ ομαδόν εναντίον τους στο #SurvivorGR

 

#SurvivorGR: Ασημίνα: Για εμένα η Σοφιάννα delete - Με «αδειάζει» και ακούει άκυρους - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο - Άφωνοι οι παίκτες

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας αντιμετωπίζει προβλήματα και με την νέα του ομάδα.

Λίγες ώρες μετά το τελευταίο συμβούλιο ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αρκετά προβληματισμένος με τους συμπαίκτες του, λέγοντας μάλιστα, πως ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Άρη Σοϊλέδη θέλουν να τον διώξουν από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της Μπλε ομάδας πλέον δήλωσε:«Δεν θέλω να σκέφτομαι καν ότι είναι οι τελευταίες ώρες ίσως και στιγμές στο νησί. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ αδικημένος. Όλοι μου οι συμπαίκτες εδώ, ακόμα και ο Άρης Σοϊλέδης που με πρότεινε, μου έλεγε πως δεν θα φύγω εγώ, αλλά θα φύγει κάποιος άλλος».

Και πρόσθεσε:«Να την βράσω την στρατηγική του Σοϊλέδη και του Σπύρου Μαρτίκα, γιατί αυτοί ήταν οι υπαίτιοι. Με έναν Σπύρο να τον γλύφει από το πρωί μέχρι το βράδυ, να τον κουβαλάει ακόμα και την τσάντα. Ο Άρης είναι σίγουρο πως δεν με θέλει στο παιχνίδι».

 

 

Η σχέση της Ασημίνας με της Σοφιάννας κρέμονται σε μία κλωστή.

Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ωστόσο οι εντάσεις δεν έχουν σταματημό και αυτές τις μέρες οι παίκτες ασχολούνται με την σχέση Σοφιάννας – Ασημίνας, οι οποίες δεν είναι πλέον και οι καλύτερες.

Η Μαίη και η Ευρυδίκη μιλούσαν με την Σοφιάννα και όπως φάνηκε προσπαθούσαν να της «βάλουν» λόγια.

 

 

Ο Τάκης της τα έχωσε και η Μυριέλλα τον «κορόιδευε».

Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου φαγητού ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους υποψήφιους παίκτες ώστε να εκφράσουν τα συναισθήματα τους.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε την αρχή και δήλωσε:«Θέλω να κάνω μία ευχή. Στο Survivor πρέπει να μένουν οι πραγματικοί και οι αληθινοί χαρακτήρες όπως είναι και ο Ανδρέας και τον συγχαίρω για αυτό που είναι και να πέφτουν οι μάσκες και να πηγαίνει ο καθένας σπίτι του. Ελπίζω ο κόσμος να έχει δει αυτά που κάνει τόσο καιρό».

Αυτά άκουσε ο παρουσιαστής και τον ρώτησε σε ποιον ή ποια αναφέρεται με τον ίδιο να απαντά πως ήταν για την Μυριέλλα Κουρεντή.

Συγκεκριμένα είπε: «Πριν μία βδομάδα έκλαιγε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε θέλω να φύγω και μετά όταν έγινε η διένεξη με τον Στάθη πήγε να τον υπερασπιστεί με στόμφο και άγριες διαθέσεις εναντίον μου».

Η αντίδραση της Μυριέλλας ήταν επική, όμως εκνεύρισε τον παίκτη της Μπλε ομάδας.

 

 

Άλλο ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού έριξε Διάσημους και Μαχητές στο στίβο μάχης. Όλοι έβαλαν να τα δυνατά τους για να φέρουν νίκη στην ομάδα τους και όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών κατά την διάρκεια του αγωνίσματος.

Ένας και μοναδικός στόχος τους το... φαγητό. Τα δάκρυα της Ευρυδίκης και ο τσακωμός Ασημίνας - Σοϊλέδη πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο.

Ποια ομάδα ήθελε την νίκη περισσότερο και κέρδισε; Οι Μαχητές κατατρόπωσαν τους Διάσημους - Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους Μπλε

 

 

Ο Άρης εξέφρασε το παράπονό του στην Ασημίνα.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος και την νίκη των Μπλε, ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον λόγο και αναφερόμενος στην Ασημίνα της είπε:«Πρέπει να σταματήσεις να είσαι προκλητικά αγενής γιατί είσαι 22 χρονών. Σαν συμβουλή ως μεγαλύτερος σου δίνω, είναι 31 ετών».

Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να μην απαντήσει σε αυτό και φανερά ενοχλημένη δήλωσε πως δεν μιλούσε για εκείνον αλλά γενικά.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε ένταση στις ομάδες και για ακόμη μία φορά είδαμε να τσακώνονται μεταξύ τους.

 

 
 
 
 

Τεταμένη η σχέση Ασημίνας και Σοφιάννας.

Μετά το συμβούλιο της Τρίτη η Σοφιάννα ανέφερε ότι με κάποιες κινήσεις της, Ασημίνας έχει πέσει από τα σύννεφα.

Μετά τα… βρισίδια της Ασημίνας και την ένταση που επικράτησε με την Μπλε ομάδα ήρθαν στο φως πολλά προβλήματα ανάμεσα στους παίκτες. Ωστόσο το κύριο θέμα του επεισοδίου ήταν η σχέση της Ασημίνας και της Σοφιάννας, η οποία περνάει πολλά ανεβοκατεβάσματα.

Η Σοφιάννα δήλωσε στην Ασημίνα να κάτσει να σκεφτεί όλα όσα έχουν περάσει μαζί και όλα όσα έχουν συζητήσει μεταξύ τους.

 
 
 

 

Οι τόνοι ανέβηκαν στον Άγιο Δομίνικο, μετά και τη δημιουργία των νέων ομάδων. Οι επί τρεις μήνες «κολλητές» φίλες, μόλις λίγες ημέρες μετά τον δραματικό αποχωρισμό τους, στράφηκαν η μία εναντίον της άλλης.

Το γυαλί ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Σοφιάννα έδειξε να έχει ραγίσει. Θα ξανά κολλήσει, άραγε, μετά από όλα όσα καταλογίζει η μία στην άλλη;

 

 

Στο συμβούλιο αποχώρησης ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο Τάκης Καραγκούνιας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Σπύρος Μαρτίκας περίμεναν να ακούσουν το όνομα αυτού που θα αποχωρήσει.

Αυτός που είχε τις λιγότερες ψήφους και μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»