H Τζώρτζια Γεωργίου έγραψε τηλεοπτική ιστορία! Σήκωσε την κούπα του #DWTS

 

 

Για πρώτη φορά Κύπρια κερδίζει το #DWTS -  Συγκίνησε ο Στέφανος Δημουλάς με την χορογραφία και το μήνυμα του - Ο Νίκος Κοκλώνης δεν άντεξε και σηκώθηκε να τραγουδήσει με την Μπέσσυ Αργυράκη - H εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο εντυπωσιακός τελικός του #DWTS ολοκληρώθηκε, με νικήτρια την Τζώρτζια Γεωργίου και τον παρτενέρ της Αλέξανδρο Μπαχάριεφ!

Mετά τους Αργύρη Αγγέλου, Έρρικα Πρεζεράκου, Ησαΐα Ματιάμπα, Βαγγέλη Κακουριώτη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μορφούλα Ντώνα για πρώτη φορά Κύπρια κερδίζει το #DWTS! 

Όλα τα ζευγάρια, όλα τα λατρεμένα αστέρια, που έλαμψαν στο ballroom του «Dancing With The Stars» για 14 εβδομάδες ασταμάτητου χορού, επέστρεψαν στον μεγάλο τελικό, σε αυτή την υπέροχη χορευτική γιορτή, για να εμψυχώσουν τα ζευγάρια, που διαγωνίζονται για τελευταία φορά. 

 

 
 
H εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά και ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής υποδέχθηκαν με χαρά τον special guest της λαμπερής βραδιάς, Νίκο Κοκλώνη και τους τέσσερις κριτές, Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά.
 

 

Ο Νίκος Κοκλώνης βαθιά μέσα στην καρδιά του είναι ένας αυθεντικός, λαϊκός τραγουδιστής γι΄αυτό και χάρισε μία μοναδική εμφάνιση στο DWTS και με αυτή του την ιδιότητα.

Η παραγωγή του μουσικού διαγωνισμού του έκανε το χατίρι κι έτσι λίγα λεπτά πριν από το μεγάλο φινάλε ο γνωστός παραγωγός σηκώθηκε με στόφα καλλιτέχνη και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει ένα ντουέτο και δη ακαπέλα!

Δίπλα στην αγαπημένη του Μπέσσυ Αργυράκη  ερμήνευσαν την επιτυχία «Κορμί και αλάτι» αποσπώντας ένα μεγάλο χειροκρότημα!

 

Ο Στέφανος Δημουλάς χόρεψε μία πρωτότυπη χορογραφία ειδικά φτιαγμένη για το DWTS, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, από το μύθο του Δαίδαλου και του Ίκαρου και εκτελεσμένη με νεοκλασικό χορό.

Ο καταξιωμένος χορευτής χόρεψε στη σκηνή του DWTS μαζί με τον φίλο του, Σπύρο. Μετά την χορογραφία, ο Στέφανος Δημουλάς έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας, κάνοντας την κριτική επιτροπή να συγκινηθεί και να τον χειροκροτήσει. 

«Μετά από αυτό τον χορό που κάναμε δυο άντρες μαζί, είναι η κατάλληλη ώρα να πω πως το DWTS μού έχει μάθει τόσα πολλά. Απόψε χόρεψα για όλους εκείνους που ντράπηκαν να ερωτευτούν αυτούς που ήθελαν, που ντράπηκαν να αγαπήσουν αυτούς που ήθελαν γιατί μια κοινωνία μας σταματάει από πολλά πράγματα. Αυτούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή τα τελευταία 40 χρόνια με δυο πανδημίες που μας χτύπησαν, το AIDS και τον κορονοϊό.

Άνθρωποι έχασαν την ψυχή τους χωρίς να έχουν τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούσαν δίπλα τους. Για αυτούς που τραυματίστηκαν και σταμάτησαν κατά ένα λάθος, κατά ένα κακό χρονικό διάστημα να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Δημουλάς.

       

 

 

 

 

 

 

   

Στο παρκέ του DWTS ανέβηκαν με πάθος για να διεκδικήσουν την μεγάλη νίκη ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ και ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή.

Στον μεγάλο τελικό του λαμπερού σόου του STAR, του DWTS, το κοινό ήταν εκείνο που με τη θετική του ψήφο θα αναδείκνυε τον μεγάλο νικητή μαζί με τον επαγγελματία παρτενέρ του.

Όταν η μεγάλη στιγμή έφτασε, λοιπόν, η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά κλήθηκε να προχωρήσει στην ανακοίνωση των νικητών.

 

 

Έτσι, για τον φετινό κύκλο του DWTS νικητές αναδείχθηκαν προς έκπληξη πολλών η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ!

 

 

 

Τι συνέβη μόλις έκλεισαν οι κάμερες στο τελικό του #DWTSgr;

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα, στον αέρα της εκμπομπής της
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»