Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου αλλά αυτά είναι αναγκαστικά»

  26/01/2022 10:36
«Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου αλλά αυτά είναι αναγκαστικά»

«Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου αλλά αυτά είναι αναγκαστικά»

  26/01/2022 10:36

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν δέχομαι την κριτική - Πολλές φορές επιλέγω το λάθος από άποψη» - Η μικρή Εύα κάνει ό,τι θέλει: «Θα με προβλημάτιζε αν η κόρη μου μού έλεγε πως δεν θέλει να ξαναπαντρευτώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/1) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα προσωπικά του. 

Αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, μίλησε όμως και για τη σχέση του με την κόρη του, Εύα. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την κριτική, αν και πόσο τον ενοχλεί, ενώ εξήγησε γιατί καμιά φορά επιλέγει το λάθος από άποψη.

Παραδέχτηκε ότι τον ενοχλεί που είναι «πατέρας του Σαββατοκύριακου» και αποκάλυψε τι θα απαντούσε στην Εύα αν εκείνη του ζητούσε να μην ξαναπαντρευτεί.

«Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου αλλά αυτά είναι αναγκαστικά», είπε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως δεν γίνεται ένα ζευγάρι να παραμένει μαζί μόνο για το παιδί όταν όλα έχουν τελειώσει.

«Έχεις μιλήσει για μία έννοια σουηδικού μοντέλου χωρισμού. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να βγείτε όλοι μαζί», ρώτησε ο παρουσιαστής τον ηθοποιό με εκείνον να απαντάει:

«Όχι αυτό είναι από κέντρο Σουηδία, εγώ είμαι πιο βόρεια. Ούτε και να παίξουμε κάπου μαζί. Δεν θα ήταν σωστό και για τα ζευγάρια που είμαστε τώρα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά για το πώς θα αντιδρούσε αν η Εύα του έλεγε να μην ξαναπαντρευτεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε:

«Δεν νομίζω πως η Εύα θα μου έλεγε κάτι τέτοιο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μου το έλεγε, αλλά θα με προβλημάτιζε πάρα πολύ. Δεν θα ήθελα να μου βάλει μια απαγόρευση».

«Με την Κατερίνα λειτουργούμε συμπληρωματικά. Ούτε αποτρεπτικά, ούτε τίποτα. Συμβουλευτικά…», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο να τον ρωτούν αν η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να του ασκήσει κριτική για κάτι.

«Εγώ σε αυτήν ναι, αυτή σε μένα όχι. Απλά η Κατερίνα είναι λίγο πιο δεκτική από ότι είμαι εγώ. Εγώ είμαι λίγο πιο ισχυρογνώμων σε σχέση με αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό. Βέβαια πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων» τόνισε ο ηθοποιός.

«Συζητάμε διάφορα πράγματα και πάντα καταλαβαίνω ποιο είναι τελικά το σωστό. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξω και το λάθος από άποψη».

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα του τηλεοπτική δουλειά, αλλά και για την κριτική. Αν και πόσο τον ενοχλεί, αν κάνει στην Κατερίνα ή του κάνει εκείνη, ενώ παραδέχτηκε τον λόγο που καμιά φορά επιλέγει το λάθος από άποψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας