Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Σάββας Vs. Μυριέλλα με το Κωνσταντάρα σε ρόλο κομιστή του μεγάλου μυστικού-βόμβα

  26/01/2022 08:51
Σάββας Vs. Μυριέλλα με το Κωνσταντάρα σε ρόλο κομιστή του μεγάλου μυστικού-βόμβα

Σάββας Vs. Μυριέλλα με το Κωνσταντάρα σε ρόλο κομιστή του μεγάλου μυστικού-βόμβα

  26/01/2022 08:51

Αποκάλυψη βόμβα στο #SurvivorGR! Τα λόγια που θ’ ακουστούν είναι σκληρά, τα βλέμματα μαχαίρια, το κλίμα κάθε άλλο παρά ειρηνικό θυμίζει. Το συμβούλιο του νησιού τινάζεται στον αέρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

H στιγμή για τη νέα αποχώρηση στο Survivor έφτασε με μία μεγάλη αλλαγή.

Τα λόγια που θ’ ακουστούν είναι σκληρά, τα βλέμματα μαχαίρια, το κλίμα κάθε άλλο παρά ειρηνικό θυμίζει. Το συμβούλιο του νησιού τινάζεται στον αέρα στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα Τετάρτη 26/1. Και φυσικά υπάρχει λόγος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αποκάλυψη βόμβα στο Survivor – Μυριέλλα και Σάββας εμπλεκόμενοι

O Σπύρος λέει στον Σάββα πως τώρα είναι αργά,  με αφορμή την αποψινή αποχώρηση, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που βγήκε στον αέρα. Δύο πολύ δυνατές παίκτριες, η Ασημίνα και η Σοφιάννα από τους μαχητές και δύο διάσημοι, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Αθηνά Ευμορφιάδη περιμένουν απόψε ν’ ακούσουν την ετυμηγορία του κοινού. Και τότε στο εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού σκάει η βόμβα.

Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους ο Σάββας και η Μυριέλλα με το Λάμπρο Κωνσταντάρα σε ρόλο κομιστή του μεγάλου μυστικού-βόμβα. Ο Λιανός παραδέχεται ότι αυτή η αποκάλυψη -άσχημη όπως τη χαρακτήρισε ο Κωνσταντάρας- είναι βόμβα για το Survivor. Η Μυριέλλα ξεσπά απευθυνόμενη στο Σάββα λέγοντάς του ότι η ηλικία της δεν της επιτρέπει να την κοροϊδέψει οποιοσδήποτε Σάββας. Τα λόγια που θα ειπωθούν ανατρέπουν τα πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας