Ο αστρολόγος από την Κύπρο έκανε άνω κάτω τους κριτές με τις προβλέψεις του

 

Αν και ερασιτέχνης σεφ, έκανε τον Κουτσόπουλο να της δώσει το golden pin του - Μπήκε απευθείας στο σπίτι και ξέσπασε σε κλάματα - Συγκίνησε για την μάχη του με τον σπάνιο καρκίνο – Είχε 3% πιθανότητα να ζήσει  - Όλες οι Audition του 6ου επεισοδίου του #MasterChefGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο επεισόδιο (25-1) είδαμε τις auditions να ολοκληρώνονται, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για μια θέση στο bootcamp. 

Η Ελισάβετ από την Εύβοια βρέθηκε στο MasterChef και πέτυχε κάτι που δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι ερασιτέχνης αλλά αγαπά τρομερά αυτό που κάνει και για αυτό θέλει να φτιάξει ένα πιάτο που θα ξεπεράσει τα όριά της. Αν και στρεσαρισμένη, κατάφερε να έχει όλες τις προπαρασκευές έτοιμες και να παρουσιάσει στους τρεις κριτές ένα εξαιρετικό λαβράκι με πουρέ και σπαράγγια. Το αποτέλεσμα όχι μόνο άρεσε στους κριτές αλλά ενθουσιάστηκαν που μια ερασιτέχνης κατάφερε να έχει ένα τόσο εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Αρχικά πήρε τα τρία ναι που χρειάζεται για την επόμενη φάση αλλά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την έκπληξη. Βλέποντας το άρτιο αποτέλεσμα και το πάθος της για την μαγειρική, της έδωσε το Golden Pin και προκρίθηκε απευθείας στο σπίτι. Η Ελισάβετ, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σε δάκρυα καθώς αυτή η εξέλιξη ήταν εντελώς ανέλπιστη για την ίδια.

 

 

Ο Δημήτρης από την Κύπρο δεν έχει αγάπη μόνο για την αστρολογία με την οποία ασχολείται αλλά και για την μαγειρική και για αυτό βρέθηκε άλλωστε στο MasterChef.

Ο ίδιος καταφέρνει να συνδυάζει και τα δύο και μάλιστα ανέλυσε τα ζώδια των τριών κριτών. Τα πειράγματα δεν σταμάτησαν λεπτό κι ο Δημήτρης δεν είχε καλά μαντάτα για τους Σκορπιούς, όπως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο ίδιος ανέφερε πως πέρασαν μια δύσκολη περίοδο με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη να απορούν γιατί ο Κουτσόπουλος έρχεται πάντα στο πλατό με θετική ενέργεια.

Ωστόσο ο Δημήτρης δεν κατάφερε να προβλέψει ότι θα κοπεί τελικά από τον διαγωνισμό καθώς το πιάτο του δεν ικανοποίησε καθόλου τους τρεις κριτές.

 

 

Ο Ρίτσαρντ με καταγωγή από την Βραζιλία δεν μπορούσε να κρύψει την αγάπη του για την μαγειρική και για αυτό δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef.

Ο νεαρός παίκτης κατά την διάρκεια της οντισιόν του ανέφερε πως έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον χάρο και στην συνέχεια πέρασε σε μία εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας που είχε και του άλλαξε τη ζωή. Ο Ρίτσαρντ είπε χαρακτηριστικά: «Μικρός είχα περάσει καρκίνο και δεν έτειναν προς εμένα οι προβλέψεις για να επιβιώσω γιατί ήταν μια σπάνια πάθηση, καινούρια για τον κόσμο κι ήμουν το πρώτο άτομο. Σε ηλικία 1ο χρονών έπαθα σάρκωμα Ewing κι από όσο θυμάμαι είχα 3% πιθανότητες επιβίωσης. Έκανα πειραματική θεραπεία και κάποια στιγμή κατά την διάρκειά των χημειοθεραπειών έπαθα πνευμονιόκοκκο. Ήμουν χωρίς αντισώματα κι ήταν πάλι ένα μεγάλο χτύπημα. Πέρυσι είχα κι ένα τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι και ξύπνησα στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πρόσωπο, στην γνάθο και στα ζυγωματικά. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, έχω εξοικειωθεί με την ιδέα του»

Ο Ρίτσαρντ πέρασε τελικά στην επόμενη φάση.

 

 

Ένας από τους παίκτες του σημερινού επεισοδίου ήταν ο Φάνης, ο οποίος ήρθε από την Κρήτη, με σκοπό να εντυπωσιάσει τους κριτές. Ο ίδιος επέλεξε να μαγειρέψει χειροποίητα ζυμαρικά, γεμιστά με mix τυριών και κρέμα γάλακτος με μυρωδικά. Μόλις έφτασε η στιγμή να δοκιμάσουν οι κριτές το πιάτο του, εκείνος ήταν αρκετά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης όταν έκρινε το πιάτο του, είπε πως η προσπάθεια για το χειροποίητο ζυμαρικό δεν ήταν επιτυχής, αφού κανονικά θέλουν δυόμιση λεπτά βράσιμο, για να καταναλωθούν, ενώ εκείνος τα είχε βράσει οκτώ. Ο Φάνης είπε ότι ήρθε στον διαγωνισμό για να μάθει περισσότερα και ότι θα ήθελε να προχωρήσει περαιτέρω.

Ο ίδιος απέσπασε δυο ναι, μιας και ο Πάνος Ιωαννίδης του είπε όχι. Ο Φάνης δήλωσε ενθουσιασμένος και είπε ότι στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, θα δώσει ακόμα περισσότερα.

 

 

Η 25χρονη Καλλιόπη, η οποία είχε λάβει συμμετοχή και στην περσινή σεζόν του διαγωνισμού. Η ίδια είχε φτάσει μέχρι και την διαδικασία των μονομαχιών, όπου δεν τα κατάφερε να περάσει στο σπίτι.

Η ίδια δήλωσε πως τωρα είναι πολύ πιο κατάλληλη η στιγμή και εκείνη έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίηθηση και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλύτερα, δεδομένου ότι ο χρόνος που μεσολάβησε, της έδωσε και πολύ περισσότερη εμπειρία στην μαγειρική. Η Καλλιόπη επέλεξε να μαγειρέψει σολωμό, παναρισμένο σε μια πούδρα από φυστίκια Αιγίνης. Με την προσπάθειά της, κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη, οι οποίοι της έδωσαν το ναι, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αντίθετη άποψη και δεν της έδωσε την ευκαιρία για την επόμενη φάση.

Παρ' όλα αυτά, η Καλλιόπη κατάφερε να κερδίσει μια λευκή ποδιά και υποσχέθηκε να δώσει ακόμα περισσότερα στην επόμενη φάση.

 

 

 

Ένας από τους υποψήφιους, που προκάλεσαν τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν ο 27χρονος Νικήτας, ο οποίος είχε έρθει από την Καλαμάτα, για να κυνηγήσει το όνειρό του στην μαγειρική.

Ο ίδιος επέλεξε να μαγειρέψει ένα πιάτο με γαρίδες, [που συνόδευσε με πουρέ από καραμελλωμένο κουνουπίδι, το οποίο, όπως είπε, το είχε δουλέψει αρκετά, για να μπορέσει να τα καταφέρει. Οι κριτές είδαν ότι το πιάτο του ήταν υψηλών προδιαγραφών, με πολύ καλές ισορροπίες και σίγουρα άξιζε μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο ... κατάφερε να περάσει στο Bootcamp με τρια ναι, πράγμα που σημαίνει ότι στην επόμενη φάση του διαγωνισμού πηγαίνει με πλεονέκτημα.

 

 

Ένας από τους διαγωνιζόμενους, που ο χαρακτήρας του προκάλεσε εντύπωση στους τρεις κριτές ήταν ο Θράσος. Από την αρχή είπε ότι είναι στο επάγγελμα λογιστής και ότι δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να δοκιμαστεί, να μάθει πράγματα και να εκπληρώσει το όνειρό του. Μάλιστα, ο 35χρονος Θράσος αφηγήθηκε την ιστορία του στους κριτές, λέγοντας ότι η οικογένειά του είχε στο παρελθόν εστιατόριο, το οποίο και τώρα σκέφτεται να ανοίξει και πάλι από την αρχή και να το δουλέψει εκείνος.

Ο Θράσος επέλεξε να μαγειρέψει μια μπριζόλα με πουρέ, ενώ είχε και μια μεγάλη ατυχία με τα flakes γλυκοπατάτας, τα οποία κατά την διαδικασία την παρασκευής τους, του κάηκαν και δεν πρόλαβε ναν φτιάξει καινούργια. Ο ίδιος έδειξε ότι έχει μαγειρικές ικανότητες, αλλά δεν μπόρεσε να εντυπωσιάσει πλήρως τους κριτές, μιας και πιάτο του, ενώ ήταν γευστικά ωραίο, είχε πολλά λάθη και του έλειπαν και πράγματα. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με δυο ναι, κάτι που τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο.

 

 

 

 Όλες οι Audition του 6ου επεισοδίου του #MasterChefGR

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»