Ο Κατσαούνης βρέθηκε αντιμέτωπος με την… αλήθεια του διαδικτύου στο #SurvivorGR

 

Διάσημοι: Βόμβα μεγατόνων πέταξε η Κουρεντή στο #SurvivorGR: «Δύο άτομα από τους Μαχητές μου είπαν να ψηφίσω...» - Η Μυριέλλα κατακεραυνώνει και την Αθηνά!

Μαχητές: Η εγωίστρια Ασημίνα και η ουρά της Σοφιάνα τα βάζουν με τον Κατσαούνη - Σπύρος και Σάββας ξεσκεπάζουν την Ασημίνα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Άνω κάτω οι Μαχητές μετά την ψηφοφορία προς αποχώρηση. Η ένταση στην ατμόσφαιρα είναι μεγάλη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μετά το συμβούλιο (24/1), οι Μαχητές επέστρεψαν στην καλύβα και χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Η Ασημίνα και η Σοφιάνα σχολίασαν όλα όσα ειπώθηκαν και μεταξύ άλλων ανέφεραν πως ο Γιώργος Κατσαούνης είναι τεράστιος «κωλοτούμπας». 

 Συγκεκριμένα ο συμπαίκτης τους, τούς είχε εκμυστηρευτεί πως οι υπόλοιποι παίκτες ήθελαν να τις βγάλουν στο τάκο, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν παραδέχτηκε στο συμβούλιο.

Συγκεκριμένα η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε:«Γύρισε έτσι ο Γιώργος και είδα έναν Γιώργο άλλον άνθρωπο. Για μένα πια είναι ο μέγιστος κωλοτούμπας! Βλέπω έναν άνθρωπο που πάει όπου τον πάει ο άνεμος! Αυτός και όχι η Σοφιάνα»

Ενώ στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη δήλωσε:«Έχει φτάσει σε πολύ άσχημη φάση ο Γιώργος, τον είχαν στήσει στον τοίχο. Θα έπρεπε να λέγεται κωλοτούμπας και όχι τσακατσούκας. Θα του ταίριαζε φανταστικά αυτό το υποκοριστικό. Κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα».

 

 

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι φανερά ενοχλημένη με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Η Μυριέλλα Κουρεντή στο συμβούλιο του Survivor αποφάσισε να ψηφίσει για αποχώρηση την Αθηνά, με την οποία δεν έχει καλές σχέσεις.

Η Αθήνα την… κατηγόρησε για αυτό και είπε ότι το περίμενε. Η απόφαση της όμως αυτή, σύμφωνα με την ίδια βραχυκυκλώνει την ομάδα, κάτι που θεώρησε άτοπο η Μυριέλλα.

Η Μυριέλλα δήλωσε συγκεκριμένα:«Η Αθηνά η πρώτος άνθρωπος μετά τον Βαλάντη που δεν μου έχει φερθεί καθόλου καλά κατά την διάρκεια του Survivor».

 

Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε on camera ότι παίκτες των Μαχητών, της ζήτησαν να ψηφίσει έναν αγαπητό συμπαίκτη της.

Στο επεισόδιο του Survivor, η Μυριέλλα Κουρεντή έριξε την «βόμβα» της λέγοντας πως δύο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών την συμβούλεψαν να ψηφίσει έναν συμπαίκτη της πολύ αγαπητό στο κοινό, ώστε να φύγει κάποιος από τους Μαχητές.

Η ηθοποιός δήλωσε:«Συνέβησαν δυο σκηνικά πριν ξεκινήσει το χθεσινό συμβούλιο. Ήρθαν δύο παίκτες των μπλε και μου ζήτησαν να βγάλω στον τάκο κάποιον που θεωρώ πάρα πολύ δυνατό σε δημοτικότητα για να φύγει ένας από τους αυτούς που είναι υποψήφιοι».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αντέδρασε αρνητικά και δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματα των παικτών αυτών.

 

Οι Μαχητές παρά τις διαφορές τους έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

 

Ο Κατσαούνης άκουσε πάλι για τον Τζον και ταράχτηκε

 

 

Στη συνέχεια παρακολουθήσουμε ένα δυνατό στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία. Οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους, όμως οι Μαχητές ήταν αυτοί που κέρδισαν με σαρωτική βαθμολογία.

 

 
 
 

Οι Μαχητές είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν για πρώτη φορά tweets από τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα σε άλλα και ο Γιώργος Κατσαούνης βρέθηκε αντιμέτωπος με την… αλήθεια του διαδικτύου και ήρθε σε μια αμήχανη ομολογουμένως κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, ο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor είδε αφενός μαι εικόνα από την πρώτη αγκαλιά με την Μυριέλλα Κουρεντή αλλά και από το πρώτο τους φιλί μες στο νερό!

«Τώρα τι να πω… Την θυμάμαι εκείνη τη στιγμή που βρήκα την ευκαιρία να την αρπάξω. Την πήρα σε όποιο κοντινό λαγούμι βρήκα, φίλε, σε όποια γωνία. Μην μου κάνετε τέτοια τώρα! Θα σηκωθώ να φύγω, θα πάω στους κόκκινους» πρόδωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Κατσαούνης στους συμπαίκτες του. «Παιδιά, αχ, αχ, αχ… Πω πω παιδιά χτυπάει η καρδούλα μου τότε. Δεν υπάρχει».

 

 

 

Λίγη ώρα αργότερα, όταν Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν εκ νέου τον παρουσιαστή του Survivor, ο Γιώργος Κατσαούνης βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει και να δώσει ακόμη ένα φιλί, στο μάγουλο αυτή τη φορά, στην Μυριέλλα Κουρεντή.

 

 

Μετά το αγώνισμα επικοινωνίας και την νίκη των Μαχητών, οι δύο ομάδες μπήκαν πάλι στο στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού.

Αυτή τη φορά έπρεπε να παίξουν ποδόσφαιρο ώστε να φτάσουν κοντά στο…πεϊνιρλί. Μόλις ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε το είδος φαγητού, Διάσημοι και Μαχητές πείσμωσαν για να κατακτήσουν την πρωτιά.

Έτσι οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον αγώνα, όμως ένα ήταν ο νικητής. Και αυτοί ήταν οι Μαχητές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου