Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

To καρφί του Σπύρου Παπαδόπουλου για το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

  23/01/2022 09:08
To καρφί του Σπύρου Παπαδόπουλου για το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

To καρφί του Σπύρου Παπαδόπουλου για το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

  23/01/2022 09:08

Στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και την Αναστασία Κουκά έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, απάντησε για το τέλος της μακροχρόνιας και επιτυχημένης εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

Πάμε στο κεφάλαιο «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Η απόφαση να ρίξεις την αυλαία του ήταν ξαφνική ή το παίδεψες πολύ μέχρι να πεις τέλος;, ρωτήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Όταν ξεκίνησα, στόχος μου ήταν να κάνω μια εκπομπή με τα ακούσματα τα δικά μου, τα λίγο πριν από μένα και τα λίγο μετά. Κέρδισα πάρα πολλά μέσα από αυτό το ταξίδι. Ήρθα σε επαφή με ανθρώπους σημαντικούς, που ούτε φανταζόμουν πως θα γνωρίσω ποτέ.

Πού να φανταστώ πως θα πηγαίνω στο σπίτι του Μίκη δυο φορές την εβδομάδα και θα μιλάμε με τις ώρες; Ότι θα γίνω φίλος με ανθρώπους που θαύμαζα και λάτρευα όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Σταύρος Κουγιουμτζής και τόσοι άλλοι;

Όταν το πράγμα, για διάφορους λόγους και παρά τη θέλησή μου, άρχισε να πηγαίνει αλλού, ένιωσα να φθείρομαι και γι’ αυτό το σταμάτησα. Με απασχολούσε αρκετό καιρό το μέλλον αυτής της εκπομπής.

Αλλά την απόφαση την πήρα μπαμ και κάτω. Μου την έπεσε ο εαυτός μου μια νύχτα που ήμουν στη Νάξο, ξυπνάω, γράφω ένα κείμενο και παίρνω έναν φίλο μου και του ζητάω να το ανεβάσει στο Instagram, γιατί εγώ δεν ασχολούμαι με τα social media.

Πηγή: fthis.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας