H Άννα Μαρία από την Κύπρο έκαψε τον Ιωαννίδη! Kατάφερε να πάρει την ποδιά;

 

 

Η συγκλονιστική ιστορία του παίκτη από τη Βενεζουέλα - «Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, έχω περάσει σκοτεινά χρόνια» Ο Αλέξανδρος μίλησε για την απεξάρτησή του από τα ναρκωτικά - H  Αναστασία απείλησε τον Κουτσόπουλο κι έγινε καπνός -  Όλες οι Audition του 4ου επεισοδίου #MasterChefGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Η Αννα Mαρία Παντελή κατάγεται από την Κύπρο να μείνει μόνιμα στην Αθήνα.

Δουλεύει σε κτηματομεσιτικά και η μαγειρική είναι το χόμπι της. Αποπειράθηκε να φτιάξει ταϊλανδέζικη σούπα.

Στην Αθήνα βρέθηκε ως ερωτικός μετανάστης και μένει με το αγόρι της στην περιοχή του Θησείου με το γάτο τους.

Ο Πάνος Ιωαννίδης κάηκε δε δίστασε να ζητήσει λίγο νεράκι και γρήγορα και πήρε ένα ΟΧΙ γι’ αυτό το λόγο! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ψήφισε ΝΑΙ ενώ το δεύτερο ΝΑΙ της έδωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς!

 

Ο Παναγιώτης εντυπωσίασε τους τρεις κριτές και διηγήθηκε στους τηλεθεατές την ιστορία του, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση, αλλά και στήριξη, στο να περάσει στην επόμενη φάση. 

Ο Παναγιώτης, με καταγωγή από την μακρινή Βενεζουέλα, επέλεξε να μαγειρέψει ένα παραδοσιακό πρωινό από τον τόπο του, ελπίζοντας ότι θα εντυπωσιάσει τους κριτές.

Ο ίδιος διηγήθηκε την ιστορία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εφυγα από την Βενεζουέλα το 2018, μετά από την τεράστια οικονομική καταστροφή που συνέβη εκει. Δεν υπήρχε βενζίνη, δεν υπήρχαν φάρμακα, δεν υπήρχε φαγητό. Ήρθα στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί μου, ο οποίος μου έλεγε θέλω να γυρίσω πίσω και να έχω την ζωή που είχα. Ήμουν επιχειρηματίας και διευθυντής στο δικό μου μαγαζί και σήμερα είμαι υπάλληλος. Ήρθα για να κερδίσω το χρηματικό έπαθλο, για να χαρίσω στο παιδί μου τα πάντα»

Μάλιστα, ο Παναγιώτης μίλησε και για την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής του, όπου έκανε ένα πάρτυ στο σπίτι του και μπήκαν κλέφτες, για να πάρουν τα πάντα. Η γυναίκα του, που ήταν έγγυος τότε, είχε κινδυνέψει πολύ: «Από το πουθενά, μπήκαν κάτι κλέφτες στο σπίτι και, από τον φόβο της, η γυναίκα μου πήδηξε από το παράθυρο και προσπαθούσε να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι. Δεν μπορούσε, λόγω της κοιλιάς της και αποφάσισε να κρυφτεί στην μπανιέρα. Μας έκλεψαν όλους και μόλις βρήκαμε την γυναίκα μου, ήταν μέσα στα αίματα. Ο γιός μου ζει από θαύμα.»

Κατά την διάρκεια της παρασκευής του πιάτου του, ο ίδιος εντυπωσίασε τους τρεις κριτές, λέγοντάς τους μια ιστορία που εξηγεί πως βρίσκει κάποιος την ευτυχία και το πως κανένας μας δεν πρέπει να το βάζει κάτω.

Ο Παναγιώτης τα κατάφερε εξαιρετικά, πέρασε στο Bootcamp με τρια ναι και θα είναι ένας από τους παίκτες με πλεονέκτημα.

 
 

O Αλέξανδρος βρέθηκε στο πλατό του MasterChef για να δοκιμάσει νέες εμπειρίες και να κερδίσει έμπνευση από τον διαγωνισμό.

Ο παίκτης μίλησε και για την μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά και πλέον είναι έτοιμος να κυνηγήσει το όνειρό του: «Δεν είναι οι κουζίνες η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω περάσει. Έχω περάσει σκοτεινά χρόνια λόγω του ότι είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Πλέον δεν είμαι εδώ και πολλά χρόνια, είμαι απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ, είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν αλλάζει, όπως το πίστευα κι εγώ κάποτε. Τελικά αλλάζει με θέληση και είμαι εδώ για να πάω παρακάτω. Σίγουρα εφόσον άλλαξα εγώ τη ζωή μου, μπορεί να την αλλάξει και ο οποιοσδήποτε και να κυνηγήσει τα όνειρά του και αυτό είναι το θετικό. Είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω τη ζωή με αισιοδοξία»

Ο Αλέξανδρος πέρασε στο Bootcamp πανηγυρικά, με τρία ναι και με πλεονέκτημα.

 

 

Η γλυκύτατη Αναστασία από την Ρωσία εμφανίστηκε στις οντισιόν του MasterChef και ξετρέλανε τους τρεις κριτές με το χιούμορ της και τις ατάκες της.

Συγκεκριμένα η ίδια ετοίμασε ζυμαρικά και κάλεσε τους κριτές να δοκιμάσουν. Μόνο που στην περίπτωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, δεν ήταν τόσο ελαστική και του «ζήτησε» να πει έναν καλό λόγο για την προσπάθειά της: «Έχω και πρώην πεθερά από τον Πύργο Ηλείας. Να μου πείτε ναι, για αυτό το είπα. Μην μου πείτε όχι, εντάξει; Θα βρω που μένετε. Με την πεθερά έχω ακόμα καλές σχέσεις. Ρώσικη απειλή. Ναι, ήταν λίγο χοντρό»

Μόλις δοκίμασε το πιάτο της ο Κουτσόπουλος, η Αναστασία κατευθύνθηκε προς την έξοδο με τους κριτές να την καλούν πίσω γιατί η διαδικασία δεν είχε τελειώσει. Τελικά η Αναστασία μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση αλλά πήρε το «ναι» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

 

Ο Νικόλας Υφαντής έκανε την πρώτη του εμφάνιση μπροστά τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, προκειμένου να τους εντυπωσιάσει με το πιάτο του.

Ο 41χρονος που βρέθηκε στις οντισιόν του MasterChef αποκάλυψε πως η ενασχόλησή του με την μαγειρική ξεκίνησε όταν αναγκάστηκε να φροντίσει για τα γεύματα του σπιτιού, όσο η μητέρα του ήταν άρρωστη.

Όλα εύκολα φαίνεται πως ήταν για τον Νικόλα Υφαντή στις οντισιόν του MasterChef μέχρι τη στιγμή που κριτές ρώτησαν για την επαγγελματική του δραστηριότητα.

«Θέλω να δω τις φάτσες σας τώρα που θα σας το πω. Ασχολούμαι με τις μεταφορές λυμάτων», αποκάλυψε ο Νικόλας Υφαντής με τους κριτές να αντιδρούν ψύχραιμα: «Μια χαρά γιατί τι εννοείτε; Μια χαρά είναι το επάγγελμά σας».

 

'Oλες οι Audition:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:      

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears