Αυτός ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να αποσπάσει το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη!

 

#MasterChefGR: Η Ταμάρα που έχει 16 χρόνια να δει τα παιδιά της - Συγκλονίζει η ιστορία του Νίκου που ζει από θαύμα μετά από χειρουργείο στο κεφάλι! - Σέρβιρε στους κριτές... Αρ@ί@ια καπαμά! Έφυγαν από τα γέλια όλοι! - Ο Έλληνας εκ Βελγίου που ξύπνησε τα Γαλλικά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου! - Όλες οι Audition του 3ου επεισοδίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Ο Στάθης, ο οποίος είναι μάλιστα νέος μπαμπάς καθώς την ημέρα της οντισιόν του στο #MasterChefGRτο μωρό του ήταν μόλις 14 ημερών, κατάφερε να αποσπάσει από τον Πάνο Ιωαννίδη το golden pin. 

Κάτι που σήμαινε πως ο Στάθης μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι χωρίς να χρειαστεί να περάσει καμία άλλη δοκιμασία μέχρι το κατώφλι του.

Ο Στάθης λοιπόν έφτιαξε ένα πιάτο με ψάρι που άρεσε πολύ και στους άλλους δύο κριτές.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς του χάρισαν δύο "ναι" για να περάσει στην επόμενη φάση, όμως ο Πάνος Ιωαννίδης είχε άλλη άποψη.

Όπως είπε συγκεκριμένα, δεν συμφωνούσε με τους άλλους δύο κριτές καθώς πιστεύει πως το πιάτο που δοκίμασε δεν έκανε μόνο για ένα "ναι" από το στόμα του αλλά για το golden pin του.

Να σημειώσουμε ότι κάθε κριτής έχει τη δυνατότητα να χαρίσει μόλις ένα golden pin σε παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολυπόθητο φυσικά για κάθε διαγωνιζόμενο που θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του μέσα από το φετινό MasterChef.

 

Tip: Το παραδοσιακό αυγολέμονο θέλει...φιλάκια!

 

 

Tα highlights:

Η Ταμάρα από τη Γεωργία, θέλησε να φτιάξει στους κριτές ένα παραδοσιακό φαγητό της πατρίδας της, το Χινκάλι. 

Πρόκειται για ζυμαρικά γεμιστά με κιμά και μυρωδικά που η Ταμάρα θέλησε να ετοιμάσει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Ταμάρα μίλησε για τα 16 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα κατά τα οποία δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Γεωργία όπου ζουν τα τρία παιδιά της και τα εγγόνια της. Κάτι που την έκανε να κλάψει και μόνο στη σκέψη.

Η Ταμάρα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη δημιουργία του πιάτου που θα σέρβιρε στους κριτές οι οποίοι κλήθηκαν να δοκιμάσουν τα γεμιστά ζυμαρικά με τον τρόπο που τους υπέδειξε εκείνη.

Το αστείο της όλης υπόθεσης όμως ήταν ότι άλλα τούς έλεγε εκείνη, άλλα έκαναν ο Λεωνίδας, ο Σωτήρης και ο Πάνος.

Φυσικά, οι δοκιμές τούς έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια!

 

Ο Γιάννος που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη όμως στο παρελθόν ζούσε στο Βέλγιο εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές για να διεκδικήσει μία θέση στο παιχνίδι. 

Ο Γιάννος λοιπόν ήθελε να φτιάξει ένα γλυκό για τους κριτές, το οποίο και θεώρησε πως θα του έδινε το εισιτήριο για το MasterChef.

Ο υποψήφιος παίκτης την ώρα που μαγείρευε πέταξε κάποιες γαλλικές λέξεις αφού έχει ζήσει τόσα χρόνια στο Βέλγιο, κάτι που "έπιασε" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος τον ρώτησε από πού έρχεται.

 

Τα γαλλικά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

 

Μία μεγάλη περιπέτεια υγείας βίωσε ένας υποψήφιος παίκτης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος ήρθε από τις Σέρρες για να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στη μαγειρική. 

Ο Νίκος δεν είναι επαγγελματίας και όπως είπε θα έφτιαχνε χοιρινή τηγανιά με πουρέ στους κριτές για να δοκιμάσουν.

Λίγο πριν βρεθεί μπροστά στους κριτές, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όπως είπε, κάποια μέρα έπαθε κρίση επιληψίας και οι γιατροί έλεγαν στους οικείους του ότι είχε 0,001% πιθανότητες για να ζήσει. Ακόμα και αν ζούσε όμως, οι γιατροί είπαν ότι δεν θα κατάφερνε ποτέ ξανά να περπατήσει.

Τελικά και περπάτησε και είναι μία χαρά με μία μικρή απώλεια της όρασής του η οποία ναι μεν τον δυσκολεύει στην καθημερινότητά του, όμως ο ίδιος έχει αποφασίσει να ζει την κάθε στιγμή μετά τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στη ζωή.

Ο Νίκος δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές για τις μαγειρικές του δυνατότητες όμως ο ίδιος επεσήμανε ότι του χρόνου θα είναι και πάλι εκεί, μπροστά τους!

 

Με άπλετη αυτοπεποίθηση πέρασε το κατώφλι των οντισιόν ο Γρηγόρης και η έλλειψη σεμνότητας φόρτωσε από νωρίς τους τουιτεράδες φαν του ριάλιτι μαγειρικής.

«Δεν έχω έρθει για να κάνω φίλους έχω έρθει για να πάρω το έπαθλο. Μέσα μου πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος και έτσι έχω μάθει να προχωρώ στη ζωή μου» δήλωσε στην κάμερα προκαλώντας αρνητικά reactions στα social media.

Μπροστά στους κριτές εμφανίστηκε πειθαρχημένος με τα «μάλιστα σεφ και ναι σεφ» να δίνουν και να παίρνουν. Παρ΄όλα αυτά, ο Σωτήρης Κοντιζάς έδειξε να ενοχλείται από το γεγονός ότι δεν αφιέρωσε χρόνο στο να προβάρει το πιάτου του ο υποψήφιος,

Στο τέλος ναι μεν του έδωσαν τρία «ναι» αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν τον αποχαιρέτησε προτού του πει πως: «Το πιάτο σου είναι για τρία “ναι”, εγώ στο δίνω το τρίτο “ναι” οπότε έχεις και πλεονέκτημα. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς, φρόντισε να σκεφτείςι γιατί εδώ πέρα πέρα από μαγειρικές ικανότητες ξεδιπλώνονται και χαρακτήρες».

 

Με στησίματα σε συναυλίες ασχολούνταν στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος αλλά ήταν μία δουλειά που τον κατέστρεφε κι έτσι αποφάσισε να μεταπηδήσει στη μαγειρική.

Δεν είναι εντελώς άγνωστος με τις κουζίνες καθώς στην Ολλανδία που είχε μείνει για ένα διάστημα – όντας ερωτικός μετανάστης – καταπιάστηκε με τη γαστρονομία.

Έχει ζήσει όμως και στην Ισπανία και πάλι ως ερωτικός μετανάστης.

«Ερωτιάρης» αυτοχαρακτηρίστηκε στο κιου ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως πλέον είναι ελεύθερος…

Πριν παρουσιαστεί στο πλατό για να μαγειρέψει, ο Κωνσταντίνος μίλησε για το αυτοάνοσο που απέκτησε από το άγχος και τον οδήγησε στην απώλεια των τριχών. «Μάγειρας έγινα από σπόντα για βιοποριστικούς λόγους. Έκανα στησίματα σε συναυλίες, πολύ βαριά δουλειά η οποία μου κατέστρεψε το σώμα. Πήγα σε μια κουζίνα με την ελπίδα ότι θα γλιτώσω από την καταστροφή του σώματός μου, έκανα πολύ μεγάλο λάθος. Το αυτοάνοσο που με χτύπησε λέγεται γυροειδής αλωπεκία. Συνήθως κάνει στάμπες παντού, εμένα με πήρε και με σήκωσε. Μου εξαφάνισε τα πάντα»

 

Μία Πατρινή, η Λίκα αποφάσισε να φτιάξει στους κριτές για να μπει στο παιχνίδι,  Αρ@ί@ια καπαμά! Έγινε και αυτό! 

Η Λίκα αποκάλυψε ότι δεν θέλει να πει την ηλικία της και μάλιστα τόνισε ότι μπορεί να πει τα κιλά της, ή το ύψος της, όμως όχι και την ηλικία της. Πάντως δήλωσε πως είναι 35 ετών.

Η Πατρινή λοιπόν η οποία ζει στην Αθήνα τα δύο τελευταία χρόνια, είπε ότι είναι ένα πιάτο που της αρέσει και το έχει φτιάξει πολλές φορές, παρ' όλο που δεν είναι επαγγελματίας μαγείρισσα.

Όταν το τελείωσε, ζήτησε από τους κριτές να δοκιμάσουν και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε την αμίμητη ατάκα στον Κοντιζά που τον έκανε να... φύγει από τα γέλια! "Σώτο, μη φας πολύ, τσίμπα μόνο". Καταλαβαίνετε για πού το πήγαινε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η Λίκα πάντως, έδειξε να έχει αυτοπεποίθηση για το πιάτο που σέρβιρε το οποίο ομολογουμένως είναι άκρως παραδοσιακό.

 

'Oλες οι Audition:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears