Πράξη αυτοθυσίας Γιωρίκα - Βισκαδουράκη: Oι Διάσημοι ενώθηκαν εναντίον Βαλάντη

 

Σοκάρει ξανά ο Βαλάντης με όσα ξεστόμισε για την ασθένεια της Ευρυδίκης και με την όλη ειρωνική και εγωιστική του στάση στο Συμβούλιο του νησιού όπου βρέθηκε στο σκαμνί και καταδικάστηκε από Διάσημους και Μαχητές. Αν το #SurvivorGR είναι μικρογραφία της κοινωνίας, τότε αυτή η κοινωνία κάπου καλά πάει με αυτή την αντίδραση των παικτών

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Στο επεισόδιο (17-1) στην ομάδα των Μαχητών, το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντι στην Ευριδίκη, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Οι περισσότεροι από τους παίκτες ήταν συγκλονισμένοι με όλα όσα συνέβησαν, λέγοντας ότι πίστευαν ότι, για ακόμα μια φορά, θα γινόταν χαμός μεταξύ των Διασήμων, αλλά δεν περίμεναν κάτι τέτοιο, χαρακτηρίζοντάς τον απαράδεκτο και άνανδρο.   

 
 
 

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα τοποθετήθηκε άμεσα πάνω στο θέμα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το τι ακριβώς ειπώθηκε από τον Βαλάντη και έβγαλε την Ευριδίκη εκτός εαυτού. «Όλοι οι άνθρωποι, όταν περνούν ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας, γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος.» ήταν εκείνο που εξόργισε την Ευριδίκη και την έκανε να βγει εκτός εαυτού.

 

Στο επεισόδιο και λίγο πριν από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, το κλίμα στην Καλύβα των Διασήμων ήταν τεταμένο, μιας και ο Βαλάντης έκανε την εμφάνισή του, με σκοπό να ζητήσει συγγνώμη από τη Ευρυδίκη για την συμπεριφορά του απέναντί της. Το γεγονός ότι πήγε και τους μίλησε έκανε έξαλλη την Αθηνά, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και του είπε ότι δεν θέλει να της ξαναμιλήσει και ότι δεν βρίσκει τον λόγο για να έχουν επικοινωνία. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και είπε στον Βαλάντη ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και φταίει εκείνος και ότι θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει τόσο και να δίνει δικαιώματα. Η Αθηνά μάλιστα του είπε και πάλι: «Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει από μόνος σου. Κοφ'το»

Από τις δηλώσεις των Διασήμων, η Μυριέλλα Κουρεντή, που έχει δεχτεί πάμπολλες φορές την επίθεσή του, είπε χαρακτηριστικά: «Φάνηκε το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο στην Ευρυδίκη», λέει η Μυριέλλα. «Μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα»

Η Ευρυδίκη από την πλευρά της σημείωσε ότι «Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε. Δεν πρόκειται να δεχτώ καμία από τις συγγνώμες του».

 

 

Η Αθηνά προτείνει να χάσουνε επίτηδες την ασυλία προκειμένου να φύγει ο Βαλάντης

 

Στο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο οποίος ήταν και αρκετά ιδιαίτερος.

Ήταν μια μάχη, που έχουμε παρακολουθήσει και σε προηγούμενους κύκλους του Survivor και αυτό που απαιτούσε, ήταν κυρίως η αντίληψη.

 

Πολύ πιο συγκεκριμένα, Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στη μάχη της ασυλίας με δεμένα μάτια, ενώ στα χέρια και τα πόδια τους, είχαν δεμένα κουδούνια, για να μπορέσουν οι παίκτες να αντιληφθούν το πόσο κοντά τους βρίσκεται ο αντίπαλος παίκτης τους.

Οι Μαχητές έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τελικά κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-7. Στον τελευταίο αγώνα μάλιστα, ο Απόστολος Ρουβάς χάρισε τον σωτήριο τελευταίο πόντο στους Μαχητές, αντιμετωπίζοντας στον στίβο μάχης τον Γιάννης Τσολάκη.

 

 

Ήδη από το προηγούμενο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής 16 Ιανουαρίου, είδαμε ότι το κλίμα μεταξύ των Διασήμων ήταν αρκετά τεταμένο και τίποτα δεν μπορούσε να φέρει την ηρεμία στην κόκκινη ομάδα του φετινού Survivor. Η σκηνή, που αποτυπώθηκε στη μνήμη των τηλεθεατών και θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη τελικά, ήταν η στιγμή που ο Βαλάντης προσέβαλλε την Ευρυδίκη, σχολιάζοντάς της, ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, που την είχε ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν.

Το βράδυ της Κυριακής (16-1) η Ευρυδίκη δεν αποκάλυψε το τι ακριβώς ειπώθηκε, μιας και η ίδια ντρεπόταν να ξεστομίσει όσα της είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο Βαλάντης.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο θέμα προβλήθηκε στις περισσότερες από τις πρωινές εκπομπές το πρωί της Δευτέρας (17/1), οι οποίες και υποστήριζαν ότι το βίντεο δεν προβλήθηκε, μετά από απαίτηση της Ευρυδίκης.

Ωστόσο, το βράδυ (17 Ιανουαρίου), μετά από τις αντιδράσεις Μαχητών και Διασήμων απέναντι στον Βαλάντη, είδαμε το τι ακριβώς συνέβη και έτσι ξεκαθάρισε το τοπίο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης είπε στην Ευρυδίκη: «Συνήθως οι άνθρωποι μαθαίνουν από όλα αυτά που περνάνε και γίνονται καλύτεροι και εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος.»

 

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τα λόγια όλων, εκτός του Βαλάντη, η ομάδα είχε συνεννοηθεί να ψηφιστεί προς αποχώρηση ο Γιωρίκας Πηλίδης, τον οποίο και θεωρούν όλοι, τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας τους. Έτσι και έγινε, μιας και όλοι οι παίκτες ψήφισαν στρατηγικά εναντίον του Πηλίδη, ώστε να φύγει στο επόμενο συμβούλιο ο Βαλάντης και να μπορούν να ηρεμήσουν όλοι, χωρίς να δημιουργηθούν και άλλες εντάσεις στην ομάδα τους. Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σημείωσε πως ο Γιωρίκας θεωρεί ότι είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης της ομάδας τους.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδειξε ως υποψήφιο τον Θανάση Βισκαδουράκη, τον οποίο επίσης θεωρεί έναν από τους πολύ δυνατούς παίκτες, που έχει να δώσει πολλά ακόμα στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και ως παίκτης, αλλά και ως προσωπικότητα. Μάλιστα σημείωσε πως ο Βαλάντης για εκείνον, δεν ανήκει πλέον στην ομάδα των Διασήμων.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα μας δέχτηκε μια αχαρακτήριστη επίθεση εχθές. Η επίθεση έγινε στο πρόσωπο της Ευρυδίκης, αλλά αντικατοπτρίστηκε στα πρόσωπα όλων μας. Εμείς είδαμε αυτήν την επίθεση σαν ένα σκοτάδι. Η ομάδα μας αποφάσισε να δώσει φως σε αυτό το σκοτάδι και για αυτό ψήφισε και έναν πολύ δυνατό παίκτη, που μπορεί να παραμείνει στην ιστορία του Survivor. Εμένα η θέση μου είναι να βοηθήσω ακόμα λίγο όλο αυτό το θέμα και να κάνω ακόμα πιο ξεκάθαρο το ποιος θέλουμε να μην είναι πια κοντά μας εδώ. Ο παίκτης που θα ψηφίσω είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που είναι πολύ δυνατός και έχει εξαιρετική πορσωπικότητα, αφού η οικογένειά του είναι πολύ τυχερή που τον έχει και εγώ χαίρομαι πολύ που τον έχω γνωρίσει.»

Όταν έφτασε η σειρά του Θανάση να μιλήσει για την υποψήφιότά του μαζί με τον Γιωρικά Πηλίδη, εκείνος απάντησε: «Τον ευχαριστώ για τα πολύ ωραία λόγια αγάπης που με συγκίνησαν πολύ. Θεωρώ ότι ο Βαλάντης προσέβαλε και πλήγωσε ένα κορίτσι ανεπανόρθωτα, με λόγια που δεν έπρεπε να ειπωθούν ποτε. Εξαιτίας του, εφτασα στο σημείο να αυτοτραυματιστώ και να χτυπήσω το πόδι μου, αφού κλώτσησα ένα καδρόνι. Πόνεσα, έκλαψα, αλλά το έκανα κυρίως, για να υποστηρίξω αυτό το κορίτσι, που στενοχωρήθηκε. Για όλους μας ο Βαλάντης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των Διασήμων.»

 

Οι Μαχητές ήταν εκείνοι που, με την σειρά τους, πήραν και πάλι θέση έναντι του Βαλάντη και εξέφρασαν τη γνώμη τους για όλη τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των Διασήμων. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Γιάννη Τσολάκη από την ομάδα των Μαχητών, ο οποίος είπε ότι ο μόνος τρόπος για να ισορροπήσει η ομάδα των κόκκινων, θα έπρεπε να αποχωρήσει ένας συγκεκριμένος παίκτης, που κάνει "κακό" στην ομάδα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μια πρώτη κουβέντα θα έκανα με τον Βαλάντη. Θέλω να πω κάτι και θα πάρω παράδειγμα από την δουλειά μου. Από μια μικρή φωτιά, μπορεί να πάρει φωτιά ένα ολόκληρο δάσος. Ο άνθρωπος μπορεί να δαμάσει τα πάντα στη ζωή του και όλα μπορεί να τα εξουσιάσει. Το μόνο που δεν μπορεί να δαμάσει ο άνθρωπος είναι η γλώσσα του. Εκεί υπάρχει μια γλώσσα, που δηλητηριάζει τα πάντα και πληγώνει τους ανθρώπους. Εγώ θα προσπαθούσα να δαμάσω αυτήν την γλώσσα.»

 

 

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση απευθύνονται στο κοινό

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνα Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!
Το κεράκι με τον αριθμό 16 για τα αντίστοιχα χρόνια παρουσίας του #RadioArvyla έσβησε ο Αντώνης Κανάκης
#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη