Η ανακοίνωση του Λιανού και η ομαδική αποχώρηση στο #SurvivorGR

 

 

 Η Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο και στο αποψινό επεισόδιο του #SurvivorGR λυγίζει, ξεσπώντας σε κλάματα μπροστά στην κάμερα. Δύο αποχωρήσεις και ένας νέος παίκτης 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

«Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ, δεν θα έμπαινα και ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Είμαι εδώ και μάχομαι δεν ξέρω πόσες μέρες, νιώθω ότι έχουν περάσει μήνες. Θα φύγω, δεν θα την παλέψω ψυχολογικά καθόλου» εξομολογείται η ηθοποιός.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπήκαν στο τρενάκι του τρόμου για ένα αγώνα επάθλου που έκοψε την ανάσα- Έσκασε βόμβα ο Κατσαούνης: Ο Μαρτίκας θέλει να εναντιωθούμε στα κορίτσια - Μετά την ήττα o Mπέλλος ζήτησε να αποχωρήσει από το #SurvivorGR

 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται να ανακοινώνει… αποχωρήσεις από το παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά πώς «το Survivor ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτούς, ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Δεν άντεξαν να συνεχίσουν».

Φεύγουν για λόγους υγείας 

Ο τραυματισμός από το προηγούμενο παιχνίδι του Θανάση Μπέλλου δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί και σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληφορίες είναι ένας από τους παίκτες που ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο επιστροφής για την Αθήνα, λόγω προβλημάτων υγείας, μετά και από δική του επιθυμία, όπως δήλωσε στο τέλος του παιχνιδιού.  Η...αγνοούμενη Κρυσταλλία Koυτσιμάνη, που εδώ και μέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της επίσης θα αναχωρήσει από τον Άγιο Δομήνικο, αλλά το παράξενο είναι πως ούτε ο Γιώργος Λιανός, αλλά ούτε και ο ΣΚΑΙ, μας έχουν ενημερώσει για το τι απέγινε μετά την νοσηλεία της. Μάλιστα τα σχόλια είναι αρκετά επικριτικά από τους τηλεθεατές, που έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται για ποιό λόγο δεν έχει εξηγηθεί η τόσο μεγάλη απουσία της. Υπάρχει και μία τελευταία πληροφορία πως και ο Σταμάτης Καλαφατάς θέλει να αποχωρήσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι πιθανό, σύμφωνα με τα τελευταία νέα που μας έρχονται από την Καραϊβική.

Έτοιμος για να παρουσιαστεί στο συμβούλιο της Κυριακής είναι ο ποδοσφαριστής Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχει αναχωρήσει από το πρωί της Δευτέρας για τον Άγιο Δομήνικο.

Δεν ξέρουμε ωστόσο σε ποια ομάδα θα ενταχθεί. Γιατί με όλες αυτές τις αποχωρήσεις και την αποδυνάμωση των Μαχητών, το να ενισχυθεί η ομάδα των Διασήμων με τον ποδοσφαιριστή, φαντάζει εξαρχής άδικο. Εκτός αν έχουμε Μαχητή μπαλαντέρ ο οποίος επίσης θα ενισχύσει την ομάδα.

Πάντως από τους φημολογούμενους νέους παίκτες που θα μπούν στο Survivor, ούτε η Κάτια Ταραμπάνκο, ούτε ο Στέλιος Λεγάκης, αλλά ούτε και το μοντέλο Γιώργος Καβακάκης, έχουν αναχωρήσει για να μπούν στο reality επιβίωσης. Ο τελευταίος μάλιστα που τυγχάνει και σύντροφος της παίκτριας Πελαγίας Καζουλέα, χθές το απόγευμα, έκανε την συνηθισμένη του προπόνηση στο γυμναστήριο. Εκτός αν προετοιμάζεται, όπως αντίστοιχα έκανε την περασμένη Κυριακή, ο Άρης Σοϊλέδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»