Ναυάγιο «ΝίκοΤιτανικός»: «Προσπάθησαν να μου τα φορτώσουν όλα εμένα»

 

Ο Κωστάκης Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και έδωσε όλο το παρασκήνιο της παράστασης «ΝίκοΤιτανικός», τα ουρλιαχτά του Παύλου Χαϊκάλη γιατί δεν είχε καμαρίνι και το φταίξιμο που του έριξαν γιατί είπε την αλήθεια για το άδειο θέατρο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Ο Κωστάκης Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος χθες στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την θεατρική του εμπειρία δίπλα στον Παύλο Χαϊκάλη.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στην Κύπρο και σε θεατρική πρεμιέρα η οποία και συζητήθηκε έντονα εξαιτίας των ελάχιστων θεατών που θέλησαν να παρακολουθήσουν το έργο.  

Ο Κωστάκης Κωνσταντίνου πέρασε σε μια αποκάλυψη για τον Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος φτάνοντας στην Κύπρο έξω από το θέατρο δημιούργησε έντονο καυγά, μιας και δεν του δόθηκε δικό του καμαρίνι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συναδέρφου του.

«Την ημέρα της θεατρικής πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Με το που φτάνει ακούω κάτι φωνές από καυγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Προσπαθώ να βγω και να πάω στο σημείο κοντά στο λεωφορείο και εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε», ανέφερε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.  

Σήμερα ο Κωστάκης Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε με το Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για τα όσα αποκάλυψε, προσθέτοντας:

«Εκεί στον καβγά που έγινε, που εγώ άκουσα από έξω και όταν μπήκα μέσα είχε λήξει, λέγανε ότι φώναζε γιατί δεν είχε καμαρίνι και γιατί πήραν τα καμαρίνια τα μπαλέτα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία ανέβηκα μια σκάλα, βρήκα ένα χώρο για να μπορέσω να αλλάξω ρούχα, μια αποθήκη και έγινε η πρεμιέρα.

Το ευτύχημα είναι ότι χθες την συνέντευξη στο Sigma, βγήκε με έκπληξη κυρία που πιστοποίησε ότι ήταν ένας από τους θεατές που ήταν εφτά και όσα άκουσε.

Προσπάθησαν να μου φορτώσουν εμένα, ότι βγήκα και είπα ότι είχαμε εφτά άτομα και 15 την άλλη μέρα και ότι επειδή το είπα, έκανα κακό στην παράσταση, ενώ η παράσταση ήταν πολύ καλή, απλώς ο χρόνος που δοκιμάσαμε να την οργανώσουμε, ήταν ακατάλληλος ήταν Χριστούγεννα και κορωνοϊός»

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears