Γερμανού και Βανδή έρχονται… μετά μουσικής σε εκπομπές στον Alpha

 

 
Τα δύο νέα reality του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν - Τι θα κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης;
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

«Secret Song» και «Chart Show», όπως όλα δείχνουν έρχονται στον Alpha και αν όλα πάνε καλά, η Ναταλία Γερμανού και η Δέσποινα Βανδή θα πάρουν θέση για την παρουσίαση.  

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το γνωστό από τη Ναταλία Γερμανού, «Chart Show», επικρατέστερη να το παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή δίχως ακόμη να έχει ωστόσο κλείσει. Στον αέρα αναμένεται να βγει στα μέσα Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 8, στη θέση του #J2US.

Το «Chart Show» θα είναι όπως το ξέρουμε, θα έχει καλεσμένους και θα ερμηνεύονται στο πλατό και κάποια τραγούδια από αυτά που θα βρίσκονται στην αντίστροφη μέτρηση.

Εφόσον, λοιπόν, το παραπάνω project εξελιχθεί κατά το αναμενόμενο, τότε η Ναταλία Γερμανού θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η παρουσιάστρια του «Secret Song». Ένα ψυχαγωγικό σόου, το οποίο δεν έχει διαγωνιστικό μέρος και στο οποίο επώνυμοι καλεσμένοι εμφανίζονται και δημιουργείται μια ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά στο μυστικό τους τραγούδι.

Αυτό το show, επειδή θα εμπεριέχει και συνεντεύξεις, θεωρείται ότι ταιριάζει απόλυτα στη Ναταλία Γερμανού. Ο σχεδιασμός, όπως μαθαίνουμε, θέλει το «Secret Song» να βγαίνει στον αέρα Απρίλη, ακόμα και Μάη.

Δύο νέα reality σχεδιάζει να φέρει ο ΑΝΤ1 στο ελληνικό κοινό την επόμενη σεζόν.

To ένα είναι το «Shark Tank», το οποίο θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης. Αυτό το project επρόκειτο να το δούμε φέτος, όμως πλέον μεταφέρεται για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το «Shark Tank» είναι ένα επιχειρηματικό reality, όπου όποιος επιθυμεί να πραγματοποιήσει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και αναζητά επενδυτή, μπορεί να παρουσιάσει την ιδέα του, να ζητήσει συγκεκριμένο ποσό και οι κριτές θα αποφασίζουν αν θα δοθούν τα χρήματα.

Ωστόσο, αυτό που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση είναι ένα άλλο reality, το «Married at first sight». Μπορούν δύο άνθρωποι να παντρευτούν με την πρώτη ματιά;

Παράλληλα με το «Shark Tank», ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να φέρει το «Married at first sight». Σύμφωνα με το concept, δύο άτομα παντρεύονται στην αρχή της γνωριμίας τους και καθώς προχωρούν τα επεισόδια, βλέπουμε αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί ή θα χωρίσουν.

Στις ΗΠΑ παίζεται 14 σεζόν, έχουν παντρευτεί 49 ζευγάρια, στο τέλος του παιχνιδιού τα 29 δήλωσαν ότι θα παραμείνουν παντρεμένοι και οι υπόλοιποι ότι θα χωρίσουν. Τον Δεκέμβριο του 2021, μόνο 12 ζευγάρια από αυτά παρέμειναν παντρεμένα.

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, η παραγωγή επικεντρώνεται στο πώς θα ξεπεράσει τον ύφαλο της πανδημίας. Αργότερα θα αναζητήσουν και τον παρουσιαστή.

 


Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Αlpha πιστοποίησαν το γεγονός ότι Ναταλία Γερμανού Δέσποινα Βανδή αλλά και ο Ηλίας Μελέτης έρχονται στο κανάλι με νέες εκπομπές την νέα σεζόν.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»