«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη, τότε καλά κάνει!»

 

 
O σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία συμμετέχει στον πέμπτο κύκλο του #SurvivorGR μιλά για το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη. «Είμαστε έξω από το χορό είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε» 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Ο John Lygnos σχολίασε τη συμμετοχή της στο Survivor και το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το χορό είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε ο John Lygnos στο ελληνικό περιοδικό «HELLO»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όσον αφορά το ειδύλλιο ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη: τόνισε: «Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο. Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ».

 

Λίγες ώρες αργότερα όμως, ο Γιάννης Λυγνός μίλησε εκ νέου στην εκπομπή «Love It» και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες».

«Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν», είπε ο Γιάννης Λυγνός.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος», κατέληξε ο Γιάννης Λυγνός.

 

Άπειρα σχόλια άφησαν στο Instagram του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων