«Την έβλεπα στο νοσοκομείο να κλαίει και μύριζε παντού καμμένο»

 

Συγκλονίζει η Έλενα Παπαρίζου: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα & Σουηδέζα νιώθω»
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Καλεσμένη στην Έλενα Κατρίτση η Έλενα Παπαρίζου θυμήθηκε το τραγικό συμβάν με τη φωτιά που είχε πιάσει ένας χώρος που λειτουργούσε ως ντισκοτέκ στη Σουηδία όταν ήταν παιδί και περιγράφει το πώς το βίωσε. Το πρώτο άτομο που επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ήταν η κολλητή της φίλη που την είδε ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να έχει δύσπνοια ενώ, όπως είπε, όλο το νοσοκομείο μύριζε παντού καμμένο.

«Ήταν ένας χώρος που λειτουργούσε σαν ντισκοτέκ. Ήμασταν πολλά συγκροτήματα και χάσαμε πολλούς φίλους. Είχε μαζευτεί η νεολαία από πολλά μέρη. Υπάρχει ακόμα ο τρόμος, όπου υπάρχει φωτιά εγώ είμαι alert εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Η κολλητή μου φίλη επέζησε. Ήταν μέσα, έσπασε ένα τζάμι κι έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μία λάμπα. Δεν χτύπησε» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Η Αννίτα ήταν το πρώτο άτομο που επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα μέσα, μύριζε παντού καμμένο κι η φίλη μου έκλαιγε ξαπλωμένη με τεράστια δύσπνοια. Ήταν κατάμαυρη σε όλο το πρόσωπο. Ήταν μια περίοδος που δεν τελείωναν οι κηδείες. Οι εικόνες είναι έντονες μέσα μου. Σαν τα παιδικά τραύματα δεν υπάρχουν, μένουν πολύ ριζωμένα μέσα σου. Τώρα τα σκέφτομαι και με πιάνει ένα ρίγος» ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

 

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου περιέγραψε ένα περιστατικό από τα σχολικά της χρόνια, όταν χτύπησε ένα αγοράκι, γιατί την κορόιδεψε για το επίθετό της. Μίλησε επίσης για την αγάπη της για την πρώτη της δουλειά ως σερβιτόρα στο εστιατόριο του πατέρα της.

«Τον έδειρα. Πρώτη δημοτικού με κορόιδεψε, του αντιμίλησα και έφαγα μία μπουνιά. Ήμουν μαύρη γύρω από το μάτι τον πρώτο μήνα”, ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου και συνέχισε, λέγοντας: “Και μετά στην 4η δημοτικού ήρθε η ευκαιρία στο ολοήμερο στη Σουηδία».

«Έτυχε μια μέρα να αργήσει η μητέρα μου και η μητέρα του παλικαριού και έγινε αυτό που έγινε. Βρήκα την ευκαιρία γι’ αυτό που με πλήγωσε βασικά, όχι ότι θεωρώ ότι είναι σωστό, πλέον καμιά φορά με ξαφνιάζει αυτή η αντίδραση που είχα σαν παιδί, η επιθετικότητα, γιατί ουσιαστικά ήθελα εκδίκηση. Και η εκδίκηση είναι σκληρό πράγμα για ένα παιδί κανονικά», εξομολογήθηκε.

 

Η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε και στα καθήκοντά της, όταν δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση, και επισήμανε ότι η καλύτερη κληρονομιά που της έδωσαν οι γονείς της δεν είναι άλλη από το να αγαπά το κάθε τι με το οποίο καταπιάνεται επαγγελματικά.

«Τις ημέρες που δεν έπρεπε να πηγαίνω σχολείο και έλειπε η γιαγιά μου και δεν μπορούσε κάποιος να με προσέξει πήγαινα στο εστιατόριο. Λίγο λάντζα, λίγο σκούπισμα, αλλά έτσι είναι οικογενειακές επιχειρήσεις. Νομίζω είναι η καλύτερη κληρονομιά που μου έχουν δώσει οι γονείς μου. Να αγαπάω αυτό που κάνω, ό,τι και αν είναι αυτό. Άλλωστε, γι’ αυτό πάντα λέω ότι εγώ τα αγαπάω τα εστιατόρια. Βέβαια είναι δύσκολη δουλειά, συνήθως λέω ότι είναι μία δουλειά σκλαβιάς», σημείωσε.

«Ως πρώτο μου επάγγελμα ήμουν σερβιτόρα στο εστιατόριο του μπαμπά μου, αλλά παράλληλα και που ήμουν σερβιτόρα, έπρεπε να κάνω κι άλλα 2000 πράγματα πίσω από το σερβίρισμα», κατέληξε η Έλενα Παπαρίζου.

 

«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα & Σουηδέζα νιώθω»

 

«Μεγαλώνοντας βλέπω στοιχεία της μητέρας μου σε εμένα»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά