Η Μυριέλλα το εξιλαστήριο θύμα της ανικανότητας των Διασήμων να φέρουν νίκη

 

Αντί να προσπαθήσουν να γίνουν καλύτεροι στα αγωνίσματα οι Διάσημοι και να πάρουν τη νίκη, ρίχνουν το φταίξιμο της ήττας στην Μύριελλα που φιλιέται μεν με τον Κατσαούνη αλλά φέρνει νίκες δε στην ομάδα της- Προς... αποδεκατισμό οι Διάσημοι! Τέταρτος παίκτης της ομάδας υποψήφιος για αποχώρηση στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Βαλάντης άναψε και πάλι φωτιές στην παραλία των Διασήμων με τις δηλώσιες τους. 

Είναι το ριάλιτι επιβίωσης, που η νέα του σεζόν ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες και παρ' όλα αυτά έχει ταράξει τα νερά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελιπώς και ανυπομονούν για τις εξελίξεις. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το  επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με μια έντονη διαφωνία μεταξύ των Διασήμων, όταν ο Βαλάντης δήλωσε ανοιχτά στους συμπαίκτες του ότι έχει αποφασίσει να τρέξει στο run για την διεκδίκηση της ασυλίας, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι τραυματίας και πονάνε πολύ τα πλευρά του. Οι υπόλοιποι παίκτες από την ομάδα των Διασήμων προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, λέγοντάς του ότι είναι τραυματισμένος και ότι επειδή είναι αγώνας ασυλίας, καλύτερο θα ήταν να μείνει εκτός από τα ματσαρίσματα.

Εκείνη που μίλησε ξεκάθαρα και εξέφρασε αυτήν την γνώμη ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία του είπε ότι όλα αυτά που του λένε και οι υπόλοιποι είναι συμβουλές για το καλό της υγείας του και το ότι δεν υπάρχει κάποιος προσωπικός λόγος. Μάλιστα, η ίδια, μιλώντας στις κάμερες δήλωσε πως ό, τι και να συμβαίνει, ο Βαλάντης αντιδράει.

 

Eίδαμε (9-1) να εκτυλίσσεται ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας για το Survivor, με Μαχητές και Διασήμους να βάζουν τα δυνατά τους και να αγωνίζονται με υπέρμετρο πάθος για την νίκη, ώστε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού, χωρίς κανένα άγχος για την ψηφοφορία. Υπενθυμίζεται ότι στους ήδη υπάρχοντες υποψήφιους προς αποχώρηση είναι η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Βαλάντης και η Ευριδίκη Παπαδοπούλου.

 

Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και απαιτούσε μεγάλη σωματική δύναμη, καθώς το στοιχείο που πρωταγωνιστούσε ήταν η λάσπη και ένας στόχος, που ενώ εξ αρχής φαινόταν απλός, είδαμε ότι πολλοί παίκτες δυσκολεύτηκαν και δεν κατάφεραν να το βρουν εύκολα. Αν και οι δυο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για την κατάκτηση της ασυλίας, εκείνη που κατάφεραν να κερδίσουν με το πανηγυρικό σκορ του 10-7 ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι τρελάθηκαν με τη νίκη τους.

 

Εκείνο που έχει σημασία, είναι πως η γνωστή ηθοποιός και ο αγρότης από τη Λάρισα όχι μόνο ήρθαν κοντά αλλά πλέον είναι και επίσημο!

Είναι ερωτευμένοι, νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον και δεν διστάζουν να το εξωτερικεύσουν, ακόμα και γνωρίζοντας πως οι κάμερες καταγράφουν την κάθε κίνησή τους! Έρωτας όμως είναι αυτός; Γίνεται να πάνε κόντρα σε ένα τόσο δυνατό συναίσθημα;

 
 
 

Ανεξέλεγκτος πλέον είναι ο έρωτας που νιώθει ο Γιώργος Κατσαούνης για τη Μυριέλλα Κουρεντή, όμως μάλλον δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστο αυτό το ειδύλλιο για την ομάδα της ηθοποιού. 

Ο αγρότης από τη Λάρισα, λίγο μετά το παιχνίδι και ενώ είχαν κερδίσει οι μαχητές τον αγώνα ασυλίας, όταν βρέθηκε στην παραλία του δεν έκρυψε, μιλώντας on camera ότι είναι ερωτευμένος με τη Μυριέλλα και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναδιεκδικήσει ένα φιλί από το κορίτσι που τον έχει μαγέψει με τα μάτια του.

Η Μυριέλλα, σχολιάζοντας το φιλί τους, έδειξε να είναι λίγο πιο συγκρατημένη, όμως δεν έκρυψε ότι της άρεσε πολύ.

 

Μετά την λήξη του αγωνίσματος του Survivor (9-1), η ομάδα των Διασήμων δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα της και εκεί ξεκίνησε μια μεγάλη κόντρα, που πήρε και πολύ μεγάλες διαστάσεις. Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραπονέθηκε ότι δεν είναι ομάδα μεταξύ τους και ότι ο καθένας είναι σαν να αγωνίζεται μόνος του και κυρίως για τον εαυτό του. Μάλιστα, όταν οι υπόλοιποι παίκτες διαφώνησαν μαζί της, εκείνη είπε ότι είναι σαν να βγαίνει εκείνη η κακιά, επειδή λέει την αλήθεια.

Μεγάλη ήταν και η έκπληξη που προκλήθηκε, μετά και την αποκάλυψη της Μυριέλλας ότι η Ευριδίκη Παπαδοπούλου ήταν εκείνη, που μίλησε σε όλους εναντίον της, για να την ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού. Η Ευριδίκη αρνήθηκε όλες αυτές τις κατηγορίες, ενώ ήρθε σε τεράστια ρήξη και με τον Βαλάντη, ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε στην Μυριέλλα το σχέδιό της εναντίον της.

 

Αγώνισμα Ατομικής Ασυλίας

 

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, μετά τη σκηνή που εκτυλίχθηκε, με την νίκη των Μαχητών, όπου η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης αντάλλαξαν ερωτικά φιλιά, έγινε έξαλλη και μίλησε για αυτό στο συμβούλιο του νησιού. Όπως είπε και η ίδια, ενώ η ομάδα της είχε χάσει και στην ουσία ήταν όλοι στενοχωρημένοι, η Μυριέλλα φλέρταρε με τον Γιώργο από την αντίπαλη ομάδα και φιλιόντουσαν στην πισίνα.

 

Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου συμφώνησε με την Αθηνά, λέγοντας ότι είναι ντροπή για όλους όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, να γίνονται τέτοια πράγματα. Η ίδια κατηγόρησε την Μυριέλλα ότι παίζει ουσιαστικά ατομικά και δεν την ενδιαφέρει η ομάδα της, καθώς και το ότι δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά διαταράσσει τις ομαλές σχέσεις μεταξύ τους. Η Ευριδίκη είπε ότι ίσως θα πρέπει και εκείνη να σκέφτεται ατομικά τις νίκες της, αλλά δεν μπορεί να το κάνει.

 

Ο Βαλάντης, στη συνέχεια, είπε ότι βγήκε αληθινός για όλα αυτα που έλεγε από την αρχή για αυτήν την σχέση και ότι ουσιαστικά είδε την Μυριέλλα και τον Γιώργο να ερωτοτροπούν. Η άποψη του Βαλάντη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, η οποία θεώρησε υπερβολικά τα όλα όσα αναφέρθηκαν, σχετικά με το τι γίνεται με την Μυριέλλα, υποστηρίζοντας της ανοιχτά. Πιο συγκεκριμένα, η Ναυσικά γέλασε και είπε ότι δεν ζούμε στο 1950 και ότι δεν έχει ευθύνη η Μυριέλλα για το ότι η ομάδα των Διασήμων χάνει συνεχώς τα έπαθλα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή έγινε έξαλλη, με τη σειρά της για όλα αυτά που ακούστηκαν και κατηγόρησε ανοιχτά τους συμπαίκτες της, γιατί υποστήριξε ότι κανένας δεν ήρθε να της μιλήσει ξεκάθαρα για το πρόβλημα τους και ότι όλοι το έβγαλαν στο συμβούλιο του νησιού, στοχοποιώντας την και πάλι. Επίσης, θεωρεί παράλογο το ότι την κατηγορούν ότι αγωνίζεται ατομικά, γιατί είναι σαν να της λένε ότι θέλει να ξεκληρίσει τους Διάσημους και να παραμείνουν μόνο οι μαχητές.

Οι απόψεις έδιναν κι έπαιρναν κι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξέσπασε, θέλοντας να υπερασπιστεί τους δυο. Συγκεκριμένα είπε: «Τι σχέση έχει με την ήττα μας; Πρώτα χάσαμε και μετά έγινε. Θα πάρουμε αντίστροφα τα πράγματα; Εγώ γελάω. Αυτό που ζω είναι το κλουβί με τις τρελές. Συγγνώμη είναι πάρα πολύ αστείες οι απόψεις που ακούω, λες κι είμαι στο 1950. Πραγματικά ζω έναν συντηρητισμό, άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο το προσωπικό κι άλλο ένα αθώο φλερτ. Δεν καταλαβαίνω στα δικά σας ο…α μπαίνει ή θα μπει μελλοντικά;»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αντέδρασε με τα λεγόμενα της Ναυσικάς.

 

Σήμερα, άλλη μία ψηφοφορία των Κόκκινων ανέδειξε άλλον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

 
 

Ο παίκτης που τελικά θα μονομαχήσει για την παραμονή του στο Survivor μαζί με τους υπόλοιπους τρεις, είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Μάλιστα ήταν ορισμένοι συμπαίκτες του στάθηκαν στο γεγονός ότι ο ίδιος στήριξε την Μυριέλλα κι από ότι φάνηκε τελικά «την πλήρωσε».

 

 

 

Trailer | 10/01/2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»