«Κρίμα, πολύ βρωμιά ρε φίλε… Το 2021 σήμανε το τέλος της σιωπής»

 

 

Ναταλία Γερμανού: «Πλέον είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τα πάντα, είναι θλιβερό – Τα εξώδικα έπεφταν βροχή» - Θετική στον κορωνοϊό – Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Ποδαρικό στο πρώτο «After Dark» της χρονιάς έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός συνάντησε τον καλό της φίλο, Θέμη Γεωργαντά και μίλησαν για όλα!

Για την πορεία της στην τηλεόραση, για την στιχουργική της καριέρα αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την κριτική και το hate speech.

«Αν ποτέ σταματούσα από την τηλεόραση, δεν θα γυρνούσα ξανά» αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στον Θέμη Γεωργαντά. 

«Έχω αρκετές συμβουλές από τον πατέρα μου. Η πιο βασική που με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές και θέλω να την επαναλαμβάνω είναι όταν μου είπε “Δεν με πειράζει αν θα γίνεις μια καλή παρουσιάστρια, ή καλή ραδιοφωνική παραγωγός ή καλή στιχουργός, καλός άνθρωπος γίνε, τα άλλα δεν με πολυνοιάζουν”. Έχουμε υποτιμήσει την καλοσύνη. Όσο περνάει ο καιρός γεμίζουμε τοξικούς ανθρώπους και στον χώρο μας και γενικά παντού. Ο κόσμος είναι μέσα στον θυμό» εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμανού για τον πατέρα της.

 

Οι κριτικές και το hate speech στα social media

«Υπολογίζω τις κριτικές και τα σχόλια. Μετά από πολύ καιρό και πολύ κόπο, έχω μάθει να τα φιλτράρω. Δεν τα βάζω όλα σε ένα καλάθι. Θα σεβαστώ την κριτική αν είναι καλή ή κακή ενός τηλεκριτικού. Τα social media παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας, εγώ είμαι πολύ ενεργή και στο Twitter και στο Instagram. Θα διαβάσω με πολύ προσοχή αυτόν που θα μου επισημάνει τι δεν γουστάρει σε μένα, τι παρατήρηση θέλει να μου κάνει.

Ας μου γράψει είσαι φάουλ εδώ ή μου την έσπασες σήμερα. Όλα τα υπόλοιπα, τα λεγόμενα hate speech και τα οποία εμπεριέχουν τα πατσαβούρα, σάπιο και μωρή και μέσα βάζουν age shaming, πολιτική, όλες τις αρρώστιες του κόσμου, αυτά τα προσπερνάς. Είναι για να υπάρχουν. Απλά δεν με αγγίζουν. Αυτά που δεν έχουν λόγο περνούν σαν διάφανα…» τόνισε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται».

 

Το κίνημα #metoo και ο τρόπος που το χειρίστηκαν στην εκπομπή

«Πιστεύω ότι όλοι μας στην εκπομπή νιώσαμε σαν να μας πέταξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με ονόματα που γνωρίζαμε και ανθρώπους που γνωρίζαμε αλλά με καταστάσεις που δεν είχαμε φανταστεί. Το χειριστήκαμε, θέλω να πιστεύω, ως επί το πλείστο σωστά.

Είχαμε μια κοινή πορεία, ένα κοινό σκεπτικό και μια κοινή γραμμή και οι πέντε μας στο ότι για εμάς ένας είναι ο στόχος, ένας είναι ο σκοπός και μια είναι η έννοια μας. Τα κορίτσια και τα αγόρια που είχαν υποστεί τις κακοποιήσεις.

Δεν είμαστε εισαγγελείς, το τονίζω, δεν είμαστε ο Άρειος. Είμαστε απλά μια εκπομπή τηλεοπτική αλλά έχουμε άποψη και αυτή την άποψη είμαστε ευτυχώς σε ένα κανάλι που μας επέτρεψε να την καταθέσουμε όσο μας επέτρεψαν τα εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή. Τα προειδοποιητικά εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή από τους δικηγόρους.

«Κρίμα, πολύ βρωμιά ρε φίλε… Και πρόσεξε, δυο χώροι. Αθλητισμός και υποκριτική. Για να δούμε και τους άλλους. Εγώ περιμένω. Δεν πρέπει κάποια στιγμή; Δηλαδή για να ανοίξουν κάποια στιγμή τα στόματα στη δημοσιογραφία ή την τηλεόραση τι πρέπει να γίνει; Γενικό μπλακάουτ στην τηλεόραση;» αναρωτήθηκε ακόμα η Ναταλία Γερμανού.

«Το 2021 σήμανε το τέλος της σιωπής» κατέληξε η παρουσιάστρια.

 

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως πλέον ερωτεύεται δύσκολα, ωστόσο αγαπάει πιο εύκολα.

 

Η Ναταλία Γερμανού, αποκαλύπτει στον Θέμη Γεωργαντά πως αν αποφασίσει να κάνει διάλειμμα από την τηλεόραση, δεν θα γυρίσει.

 

Η Ναταλία Γερμανού στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

 

Παράλληλα η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι περνάει την Covid-19 με ήπια συμπτώματα, σαν να έχει ένα απλό κρυολόγημα, ενώ έστειλε ένα δυνατό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υπέρ του εμβολιασμού.

«Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπόν, καλό φαγητό, βιταμίνες και Netflix. Ό,τι θα έκανες και αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν! Εμβολιαστείτε παιδιά» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στα Instagram Stories της. 

 «Θυμάσαι που στις 4 ήμουν με αρνητικό μοριακό; Θυμάσαι γιατί ήμουν! Ε, δύο μέρες μετά το rapid θετικό! Ξεκίνησε για φαρυγγίτιδα και στα μισά άλλαξε γνώμη… Καλώς ήρθα στην παρέα βρε!!» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο Twitter. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»