Τα καλύτερα σενάρια τα γράφει ο Αcun - Ο σύντροφος της Μυριέλλας στο #SurvivorGR

 

 

 

Αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα για Άγιο Δομίνικο και ο Άρης Σοϊλέδης και γνωστός δικηγόρος κολλητός του Ντάνου- Aπό το Σάββατο με πέντε επεισόδια την εβδομάδα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Δράση και όμορφες εικόνες θα βλέπουμε εφεξής από το σπίτι μας και τα Σαββατόβραδα αφού από αυτό το Σάββατο στις 21.00 το #SurvivorGR θα μας ταξιδεύει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου μία επιπλέον μέρα την εβδομάδα! 

Η πέμπτη μέρα προβολής φέρνει περισσότερο περιεχόμενο αλλά και αλλαγή του προγραμματισμού των αγωνισμάτων και της ψηφοφορίας αποχώρησης. Έτσι λοιπόν αυτό το Σάββατο θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα επάθλου αλλά και το αγαπημένο παικτών και τηλεθεατών, Fun Quiz Game. 

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας έρχεται την Κυριακή και συνοδεύεται από το αγώνισμα ατομικής ασυλίας αλλά και από το Συμβούλιο του νησιού που αναδεικνύει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η δεύτερη ασυλία κρίνεται τη Δευτέρα στο στίβο μάχης ενώ από το Συμβούλιο του νησιού αναδεικνύονται οι δύο ή περισσότεροι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας θα πραγματοποιείται και η ψηφοφορία του κοινού.

Ένα επιπλέον αγώνισμα προστίθεται στο επεισόδιο της Τρίτης όπου θα παρακολουθούμε τους παίκτες να διεκδικούν το έπαθλο επικοινωνίας συμμετέχοντας σε νέα αγωνίσματα και πρωτότυπα, θεματικά παιχνίδια.

Η Τετάρτη παραμένει η μέρα αποχώρησης με τους παίκτες να μπαίνουν στο στίβο μάχης για να συμμετάσχουν σε αγώνα επάθλου και το επεισόδιο να κλείνει με την αποχώρηση του παίκτη ή της παίκτριας που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Το Survivor είναι μία εμπειρία που όπως έχουν δηλώσει όσοι συμμετείχαν στο παρελθόν σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά που ως τώρα θεωρούσες δεδομένα. Ένα δύσκολο ταξίδι που σε ωθεί να ανακαλύψεις τα όριά σου, ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις όπως αυτή της εθελοντικής αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου την Τετάρτη. Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του «σώζοντας» με τον πιο απρόσμενο τρόπο τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα.

Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διατηρούν τις ψήφους που συγκέντρωσαν από το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της Τρίτης 4/1. Οι τρεις τους θα είναι εξαρχής υποψήφιοι προς αποχώρηση για την εβδομάδα που ξεκινάει. Στην τριάδα τους θα προστεθούν οι νέοι υποψήφιοι που θα αναδειχθούν μέσα από τα νέα Συμβούλια της τρέχουσας εβδομάδας. Στην ψηφοφορία της Δευτέρας το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να στηρίξει με την ψήφο του, τους παίκτες που επιθυμεί από τους νέους υποψήφιους. Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευρυδίκη δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφιστούν ξανά. Η τελική κατάταξη των υποψηφίων θα προκύψει από τα ποσοστά που θα δώσουν οι δύο ψηφοφορίες, η παλιά και η νέα. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα έχει συνολικά συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους, θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο την Τετάρτη 12/1.

 

 

Θα μπει ο σύντροφος της Μυριέλλας στο ριάλιτι επιβίωσης;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, η εταιρεία παραγωγής σκέφτεται να κάνει πρόταση -αν δεν έχει κάνει ήδη- στον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννη Λιγνό. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι φαίνεται να θέλει τον γνωστό μουσικό να ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο Survivor.

Μένει να δούμε αν τελικά το spoiler θα επιβεβαιωθεί και αν θα απαντήσει θετικά στην πρόταση για το Survivor ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή και αν θα βρεθούν τελικά μαζί στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

 

Ο σύντροφος της Μυρριέλλας Κουρέντη μιλά για την γνωριμία τους και τη μουσική τους συνεργασία:

 

Οι πρώτες προσθήκες για το φετινό #SurvivorGR ξεκινούν με το όνομα του Άρη Σοϊλέδη να βρίσκεται πρώτο στη λίστα με τους νέους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα» ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει με την παραγωγή προκειμένου να βρεθεί στο Survivor από την πρεμιέρα κιόλας του ριάλιτι. Οι δύο πλευρές ωστόσο φαίνεται να μην τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Άρης Σοϊλέδης επικοινώνησε ξανά με τους ανθρώπους της παραγωγής, όπου αυτή τη φορά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Alpha, την επόμενη εβδομάδα ο γνωστός ποδοσφαιριστής ξεκινά το ταξίδι του για τον Άγιο Δομίνικο.

Ένα ακόμη πρόσωπο βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις για το Survivor και αυτό είναι ο δικηγόρος, Αναστάσιος Ντούγκας ο οποίος ενδέχεται να βρεθεί σύντομα στον Άγιο Δομίνικο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!