Κόντρες, καυγάδες, yoga, peeling! Η… χαμένη ομάδα της εβδομάδας στο #SurvivorGr

 

Την πρώτη του αποχώρηση μετρά το Survivor, με την ομάδα των Διάσημων, να είναι η χαμένη της πρώτης εβδομάδας, αφού, εκτός από ένα παίχτη, έχασε δύο ασυλίες και το αγώνισμα επάθλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα τα είχε όλα. Χαλαρές στιγμές στην παραλία, peeling, yoga… αλλά και καυγάδες και στις δύο παραλίες. Στην παραλία των Μαχητών, φαίνεται ότι η στρατηγική του Σπύρου, να τον θέσουν ως υποψήφιο, ώστε να διώξει έναν από τους Διάσημους, κέρδισε τις εντυπώσεις των συμπαικτών του.

Η νέα μέρα βρήκε την ομάδα των Μαχητών ευδιάθετη, με κάποιους μάλιστα να κάνουν και yoga. Δεν έλειψαν και οι εντάσεις, με τον Μπέλλο και τη Σωφιάνα να έρχονται σε αντιπαράθεση για μία καρύδα. 

Στην αντίθετη παραλία, το κλίμα φαινόταν τεταμένο, με τις κόντρες και τους καυγάδες να μην λείπουν. Η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στο στόχαστρο, με κάποιους από τους συμπαίκτες της να της κάνουν επίθεση, επειδή όπως ισχυρίστηκαν έχει σχέση με τους… απέναντι.

Ο Βαλάντης και μερικοί ακόμη συμπαίκτες της ηθοποιού φαίνεται πως ενοχλήθηκαν αρκετά από την οικειότητα που η ηθοποιός έχει αναπτύξει με έναν από τους αντιπάλους και πιο συγκεκριμένα τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, υποστήριξε ότι του απαντά πάντα σε ανθρώπινο επίπεδο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αναπτύξει κάποια άλλη επαφή ωστόσο ο Βαλάντης έχει άλλη άποψη αφού θεωρεί ότι η ηθοποιός έχει κολακευτεί από την προσέγγιση του αντιπάλου.

«Σίγουρα να ενοχλήθηκαν περισσότερο τα παιδιά που κάνουν πολύ πιο ανταγωνιστικά αθλήματα έξω», είπε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή όμως και η Ελισάβετ Σπανού είχε τις ενστάσεις της.

Ο Βαλάντης μάλιστα αποκάλυψε σε μία από τις συμπαίκτριές του ότι η Μυριέλλα του εξομολογήθηκε ότι ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας την... γουστάρει.

Για λάδι και αλεύρι πάλεψαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/12) οι Μαχητές και οι Διάσημοι.

Μάλιστα, αν οι Μαχητές κέρδιζαν θα έπαιρναν και τη φωτιά, κάτι που οι Διάσημοι είχαν κερδίσει στον πρώτο αγώνα.

«Μέχρι πρότινος τα δίναμε εξ΄αρχής στις ομάδες εσείς όμως πρέπει να αγωνιστείτε για να τα κατακτήσετε. Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει αλεύρι και λάδι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες και των δύο ομάδων πριν εκείνοι ξεκινήσουν τον αγώνα.

Όλοι ρίχτηκαν στη μάχη και στο τέλος κατάφεραν να κερδίσουν οι Μαχητές. Όταν άκουσαν ότι παίρνουν το λάδι, το αλεύρι και τη φωτιά πανηγύρισαν έξαλλα! Και ήταν φυσικό!

Γιωρίκας vs Γιώργος - Ο "τσάκα-τσούκα" νίκησε τον Γιωρίκα Πιλίδη

Ελισάβετ vs Πελαγία - Η Ελισάβετ Σπανού «σπάει το ρόδι» για τους Διάσημους 

Απόστολος vs Σταμάτης

Νεύρα ανάμεσα σε Μυριέλλα & Ευρυδίκη 

Αθηνά vs Άσπα

Σαν μικρά παιδιά οι Μαχητές για τη φωτιά

 

Για την νίκη των Μαχητών στο Survivor συζήτησε η αντίπαλη ομάδα και τα αίματα άναψαν.

Η ανθρωπιά που θέλησαν να δείξουν οι Διάσημοι προς τους Μαχητές για τα πολύ σημαντικά έπαθλα φαγητού που κέρδισαν, εκνεύρισε τον Βαλάντη από την στιγμή που προηγουμένως είχε γίνει παρατήρηση στην Μυριέλλα Κουρεντή. Εκείνη την στιγμή ο Απόστολος Ρουβάς βγήκε εκτός εαυτού καθώς δεν άντεχε να ακούει τα όσα ανέφερε ο Βαλάντης περί υποκρισίας.

Μάταια ο Απόστολος προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι πέρα από τον αγωνιστικό χώρο, δεν υπάρχει λόγος να μην χαίρονται με τη νίκη των αντιπάλων, ο Βαλάντης ύψωσε τον τόνο της φωνής του κι επικράτησε πανικός.

Βαλάντης: Ο Ρουβάς την είδε ηγέτης, αλλά δεν κάνει τίποτα

Λίγο πιο χαλαρές στιγμές απολάμβαναν οι Διάσημοι στο Survivor με βουτιές στην θάλασσα και παιχνίδια στην άμμο.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γέμισε άμμο κι εμφανίστηκε μπροστά στον Βαλάντη, λέγοντάς του πως έκανε peeling με άμμο και λίγη καρύδα. Τότε ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να αντισταθεί και σκέφτηκε να την βοηθήσει για να μην το κάνει μόνη της. Ξεκίνησε να περιποιείται τα πόδια της Ευρυδίκης, μόνο που κάποια στιγμή έφτασε αρκετά ψηλά με την ίδια να του λέει: «Μην πηγαίνεις ως εδώ, θα παρεξηγηθεί ο άντρας μου. Σε παρακαλώ λίγο πιο κάτω»

Στην συνέχεια έκανε peeling και με τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Η ώρα της πρώτης αποχώρησης έφτασε στο Survivor κι ένας παίκτης αποτελεί ήδη παρελθόν, πριν καλά-καλά συνηθίσει στις συνθήκες της ζούγκλας.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Βαλάντης από τους Διάσημους, ο οποίος δεν πέτυχε τα μέγιστα στα αγωνίσματα και καταψηφίστηκε. Τον Βαλάντη ακολούθησε η Ελισάβετ Σπανού γιατί δεν κατάφερε να έχει καμία νίκη μέχρι την στιγμή της ψηφοφορίας.

Η ανατροπή ήρθε με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς οι Μαχητές έχασαν για πρώτη φορά σε αγώνισμα της ασυλίας. Έπειτα από ένα έντονο συμβούλιο, τρίτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο ίδιος είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που έχαναν για να μην χρεωθεί κανείς την ήττα τους κι επειδή πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους δύο σε αυτήν την αναμέτρηση. Ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που δεν πίστεψαν στα κίνητρά του και δεν τους άρεσε η συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα ο Σπύρος να ζητά από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η στιγμή της αποχώρησης έφτασε κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ελισάβετ Σπανού. Μάλιστα η ίδια δήλωσε πως δεν το περίμενε ενώ έκπληκτοι είχαν μείνει κι οι συμπαίκτες της.

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»