Το #GNTMgr 4 είχε μία αυτοκράτειρα από την αρχή! Η Κυβέλη η μεγάλη νικήτρια!

 

Η ένταση μεταξύ Κυβέλης - Κωνσταντίνου και η επιστροφή της Κουλιανού - Επέστρεψαν οι παλιοί παίκτες και τραγουδούσαν σε Όλγα-Στυλιανό: Σήμερα γάμος γίνεται - Ο Κωνσταντίνος ξέσπασε για την βαθμολογία - 'Ερχεται το #GNTMgr 5

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο κακός χαμός έγινε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό μεταξύ των τριών φιναλιστ.

Η Κυβέλη, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό έβγαλε τα απωθημένα της, στην 'Ολγα και τον Κωνσταντίνο.

Συγκεκριμένα, ύστερα από την ερώτηση της Ζενεβιέβ για το πως περνούν στη βίλα, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα δήλωσαν πώς όλα είναι όλα καλά, σε αντίθεση με την Κυβέλη, η οποία τόνισε ότι τα δύο παιδιά την σχολιάζουν και αυτή το άκουσε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Κυβέλη Χατζηευστρατίου ανακοίνωσε ότι είναι ζευγάρι με τον Ντίνο Κρίτση! Η αντίδραση του στην αποκάλυψη της

 

«Χωρίς να το ξέρω περνούσα έξω από το δωμάτιο.. άκουγα να φωνάζεις και να με βρίζεις και να μιλάς άσχημα για έμενα και να με λες ιερόδουλη», είπε η Κυβέλη.

Ο Κωνσταντίνος και η Όλγα ισχυρίστηκαν ότι όλα αυτά η Κυβέλη τα κάνει μόνο όταν είναι μπροστά η κάμερα.

 

Ωστόσο η Βίκυ Κουλιανού επέστρεψε στο τόπο του εγκλήματος καθώς πήρε την θέση του Γιώργου Καράβα, ο οποίος δεν μπορούσε να βρίσκεται στη συγκεκριμένη δοκιμασία των μοντέλων. Η ίδια φανερά συγκινημένη έδωσε συμβουλές στους τρεις φιναλιστ και έδωσε τον παλμό του τελικού.

 

Για μία από τις τελευταίες δοκιμασίες του μεγάλου τελικού, εισέβαλαν οι παλιοί παίκτες του φετινού κύκλου, ανάμεσά τους φυσικά και ο Στυλιανός με τον οποίο η Όλγα Ντάλλα δεν κρύβει πλέον τον έρωτά τους. 

Όλοι οι φιναλίστ τρελάθηκαν από τη χαρά τους που έβλεπαν ξανά παλιούς αγαπημένους συμπαίκτες τους του GNTM 4 όμως αυτή η χαρά δεν συγκρίνεται με τίποτα με την ευτυχία που ένιωσε η Όλγα όταν αντίκρισε τον αγαπημένο της Στυλιανό με τον οποίο γνωρίστηκε και ήρθε κοντά όταν πρωτογνωρίστηκαν στο παιχνίδι.

Τα μάτια της τα έλεγαν όλα όταν τον αντίκρισε και φυσικά έσπευσε να τον φιλήσει τρυφερά στα χείλη. Ο ερωτισμός φυσικά ήταν διάχυτος στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα οι πρώην συμπαίκτες τους να αρχίσουν τα πειράγματα τραγουδώντας τους... "Σήμερα γάμος γίνεται..." μιας και τα δύο παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα.

 

 

Στην 3η διαγωνιστική δοκιμασία, έπρεπε οι τρεις φιναλίστ να κάνουν πασαρέλα. Ήδη από την ανακοίνωση, ο ανταγωνισμός και η ένταση εναλλάσσονταν με τον ενθουσιασμό και προμήνυαν μια μοντελική μάχη με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά, τα περάσματα, που θα έκαναν οι φιναλίστ ήταν τρία, με διαφορετικά outfits sur mesure, αλλά και υψηλής ραπτικής και με τους 17 υποψηφίους, που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό, να συμπληρώνουν το catwalk.  

 

Ο Κωνσταντίνος, μετά το τέλος της τρίτης δοκιμασίας και λίγο πριν ξεκινήσει η τέταρτη και τελευταία του φετινού τελικού, είχε ένα έντονο ξέσπασμα που για λίγο έκανε τους πάντες να σαστίσουν. 

Η κριτική της επιτροπής για τις πασαρέλες που είχε κάνει λίγο πριν ο Κωνσταντίνος δεν του του άρεσε καθόλου.

Ειδικά όταν είδε ότι η βαθμολογία του δεν θα ήταν αυτή που περίμενε, το νεαρό μοντέλο, έδειξε να εκνευρίζεται.

Κάτι που δεν κατάφερε να συγκρατήσει ως συναίσθημα και μιλώντας στην Όλγα απείλησε ότι ήταν έτοιμος να φύγει από το παιχνίδι, έστω και αν γνώριζε ότι βρισκόταν ένα βήμα πριν την ανάδειξη του νικητή.

Όταν όμως ρωτήθηκε από ανθρώπους της παραγωγής αν όντως εννοούσε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει, ο Κωνσταντίνος έδειξε να ρίχνει τους τόνους λέγοντας πως δεν σκόπευε να κάνει κάτι τέτοιο.

Νιώθοντας όμως αδικημένος, δεν δίστασε να βρεθεί μπροστά στη Ζενεβιέβ και να της ζητήσει τα... ρέστα για την μέτρια κριτική που είχε ακούσει για την επίδοσή του.

Η Ζενεβιέβ φυσικά, όπως κάνει πάντα, προσπάθησε να τον ηρεμήσει, κάτι που τελικά κατάφερε, με τον Κωνσταντίνο να ξεσπά σε κλάματα.

 

Το τελευταίο challenge για τους φιναλίστ, ήταν ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό που καλούσε τους φιναλίστ να συμμετέχουν σε ένα πολύωρο γύρισμα με πολλά cut, διαφορετικά outfits και σκηνικά, σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη βίλα.

 

Το live του GNTM 4 ξεκίνησε και ο Γιώργος Καράβας μάς καλωσόρισε και υποδέχτηκε τους τέσσερις κριτές, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό.

Στο επεισόδιο του GNTM είδαμε ότι μετά από ακόμη τρεις δοκιμασίες η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου συγκέντρωσε 113 βαθμούς, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης 107 βαθμούς και η Όλγα Ντάλλα 105 βαθμούς.

Η κριτική επιτροπή με τη βαθμολογία της καθόλη τη διάρκεια των δοκιμασιών, δεν άφησε κανένα περιθώριο στο τηλεοπτικό κοινό εάν ήθελε να αλλάξει το αποτέλεσμα. Όπως και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η βαθμολογία έστεψε νικήτρια την Κυβέλη, χωρίς δικαίωμα δεύτερης άποψης από το κοινό. Και όχι γιατί η Κυβέλη δεν άξιζε τον τίτλο σαν ένα πολύ όμορφο μοντέλο, αλλά σαν χαρακτήρας, καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, υπήρξε τουλάχιστον αμφιλεγόμενος.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος:

 

Όλες οι φωτογραφίες της νικήτριας Κυβέλης Χατζηευστρατίου

 

Η 19χρονη καλλονή φανερά συγκινημένη και πάρα πολύ χαρούμενη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στην κάμερα.

«Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω! Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

 

Πριν καν αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του GNTM 4, προβλήθηκε το τρέιλερ για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων