Η 16χρονη Άννα Αργυρού, από το #TeamSakis, η μεγάλη νικήτρια στο #TheVoiceGR!

 

To πάλεψε μέχρι τέλους ο Κύπριος, Ανδρέας Μηλιώτης! Αργυρός - Ρουβάς σε ένα μοναδικό performance, Μουζουράκης - Παπαρίζου σε μία ανατρεπτική μουσική συνάντηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια ακόμη επιτυχημένη και άκρως μελωδική σεζόν του #TheVoiceGR έφτασε στο τέλος της και ανακοινώθηκε πως η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά είναι η μεγάλη νικήτρια σε μια βραδιά που τα είχε όλα! Μουσικές διαδρομές, ωραίες ερμηνείες, χιουμοριστικές ατάκες αλλά και συγκίνηση.

Ο Γιώργος Λιανός κατά την έναρξη της βραδιάς υποδέχτηκε τους 8 φιναλίστ στη σκηνή του The Voice of Greece για την πρώτη τους ερμηνεία και σταδιακά περάσαμε στους 4 και στους 2 διαγωνιζόμενους προτού ανακοινωθεί το όνομα του μεγάλου νικητή που θα κέρδιζε ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company.

 

Ο τελικός του #TheVoiceGR χωρίστηκε σε τρεις φάσεις: Από τους οκτώ φιναλίστ και την πρώτη ψηφοφορία έμειναν και τέσσερις καλύτεροι, από εκείνους οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής του σόου.

 

Πρόκειται για την Άννα Αργυρού και τον Ανδρέα Μηλιώτη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

 

Μάλιστα, στην ανακοίνωση των ονομάτων, ο Σάκης Ρουβάς δεν το πίστευε ότι ξεκάθαρα, όποιος από τους δύο φιναλίστ έβγαινε νικητής, θα ήταν και ο ίδιος μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του talent show.

 

Ο Γιώργος Λιανός είχε ήδη αναφέρει τη συγκεκριμένη διαδικασία από την αρχή, για να γνωρίζουν οι τηλεθεατές τι ακριβώς θα παρακολουθούσαν και το πώς θα μπορούσαν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη.

Στη σκηνή του The Voice of Greece ανέβηκαν όμως και οι coaches! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Σάκη Ρουβά πρόσφεραν ένα μοναδικό performance ερμηνεύοντας τα: «Τι να το κάνω», «Μία ζωή μαζί», «Μάλλον κάτι ξέρω», «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου», «Παιδί γενναίο», «Όσο έχω εσένα», «Τελικά», «Έλα μου».

 

Ο Πάνος Μουζουράκης σε μία ανατρεπτική μουσική συνάντηση με την Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσαν τα: «Papa was a rollin’ stone», «Roadhouse blues» και «Proud Mary».

 

Στο The Voice of Greece επέστρεψε και η Joanne, η περσινή νικήτρια από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η οποία ερμήνευσε live την επιτυχία «Twist in my sobriety».

 

Η βραδιά τα είχε όλα μα στο τέλος με μεγάλη χαρά αλλά και πολλές δόσεις συγκίνησης ακούσαμε τη φετινή καλύτερη φωνή της Ελλάδας και αυτή δεν είναι άλλη από αυτή της Άννας Αργυρού. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες