Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε στον Προημιτελικό του #J2US!

 

 

Καλεσμένος ο Πάνος Κιάμος - «Πάγωσε» τους πάντες ο Σταμάτης Φασουλής όταν έπεσε η καρέκλα του

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Νίκος Κοκλώνης παραδόθηκε στον ίδιο και το 13ο live ξεκινά!

 

Καλεσμένος βρέθηκε ο Πάνος Κιάμος το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha. Ο αγαπημένος τραγουδιστής πρόσφερε ένα απολαυστικό πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας με όλες τις επιτυχίες που έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια στο κοινό του.

Όπως ήταν επόμενο, δε, στο πλατό επικράτησε πανικός τόσο από τους θεατές όσο και από τον παρουσιαστή και παραγωγό του μουσικού σόου, Νίκο Κοκλώνη και την κριτική επιτροπή.

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ωστόσο, ο Νίκος Κοκλώνης έπρεπε να ευχαριστήσει τον καλεσμένο του J2US και να πει δυο λόγια μαζί του στη σκηνή. Η φωνή ήταν όμως… απούσα καθώς η διασκέδαση ήταν κάτι περισσότερο από εμφανή όσο ο Πάνος Κιάμος τραγουδούσε.

«Να σου πω ότι εμείς σε ευχαριστούμε γιατί δεν καθίσαμε κάτω, χορεύαμε και έκλεισε η φωνή μου…»

«Συγνώμη για την φωνή που ακούτε… Θα την φτιάξω. Τραγουδούσα τα τραγούδια σου από κάτω. Έκλεισε η φωνή μου; Θα την ανοίξω τώρα, μην σκάτε» τόνισε με χαμόγελο, συνοδεία διαφορετικής φωνής, ο Νίκος Κοκλώνης!

 

Το τραγούδι του Βασίλη Καρρά, «Άστη να λέει» ερμήνευσαν, ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου, ωστόσο δεν κατάφεραν να «αγγίξουν» την κριτική επιτροπή.

Η εμφάνισή τους ήταν τίμια, ωστόσο όπως όλοι συμφώνησαν, έχουν παρουσιάσει και καλύτερα πράγματα.

«Ήταν καλό αλλά νομίζω ότι Μαρίνο ήταν ένα αρκετά λαϊκό τραγούδι για εσένα. Κάτι δεν έφτασε σε εμένα. Ένιωσα ότι κάτι του αφαίρεσαι», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είναι ένα τρομερό καψουροτράγουδω και αισθάνομαι ότι “περιποιήθηκες” λίγο το αίσθημα», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Μαρίνο στο κουπλέ οι κάτω νότες ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Δεν είχαν όγκο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής και έπεσε η καρέκλα του. «Δεν κατάλαβα σχεδόν τι έλεγες. Δεν είδα εσένα», συνέχισε.

 

Άτυχη στιγμή για τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος παραλίγο να βρεθεί στα πατώματα. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που σχολίαζε την εμφάνιση της Ελένης Δήμου με τον Μαρίνο Κόνσολο, ο Σταμάτης Φασουλής σηκώθηκε απότομο έχοντας αντιληφθεί πως η καρέκλα του έχει χάσει την ισορροπία της.

«A, έπεσε η καρέκλα. Τον μάτιασε η Βίκυ. Το ‘ξέρα. Α πα πα, μάτι. Τον φάγατε τον Σταμάτη σήμερα», είπε τότε ο Νίκος Κοκλωνης και ο Σταμάτης Φασουλής απάντησε: «Ποιος με… τέλος πάντων… Ποιος με έριξε από την καρέκλα, δεν ξέρω».

 

Καλωσόρισμα εκ νέου για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη, με το ζευγάρι να τραγουδά «Σε θέλω, με θέλεις» και να κάνει εικονικό γάμο στη σκηνή, στο οποίο γλέντησαν και το ευχαριστήθηκαν, μαζί με την κριτική επιτροπή.

«Ευτυχώς η νύφη δεν το έσκασε» είπε ο Νίκος Κοκλώνης και οι κριτές χάρηκαν που είδαν μετά από καιρό την Άννα Μαρία να χαμογελά και να το διασκεδάζει.

Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα Βανσή, «μάλωσε» τον Χάρη Βαρθακούρη για τις μουσικές του ικανότητες.

«Καλωσορίζω την Άννα Μαρία ξανά στο παιχνίδι. Μου αρέσατε πάρα πολύ. Να κράξω τον Χάρη που κάνει παππάδες και το κάνεις και επίτηδες για να ακούμε πόσα μπορείς να κάνεις. Άννα Μαρία σε χάρηκε η ψυχή μου σήμερα. Ήσασταν υπέροχοι και η σημερινή σας εμφάνιση σας βάζει δυνατά στον τελικό», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Θέλω να σε δω live σε μαγαζί Χάρη. Συμφωνώ σε όσα είπε η Δέσποινα. Είσαι περιπτωσάρα. Άννα Μαρία τι χαρά είναι αυτή να σε βλέπουμε χαρούμενη. Κράτα το, μην το αλλάξεις ποτέ», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Άννα Μαρία ήσουν πολύ καλή, σαν διάθεση και όλο αυτό το πράγμα. Ο Χάρης αν κινδυνεύει από κάτι είναι από την τεράστια ευκολία και την τεράστια μουσική του γνώση», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήσουν πολύ καλή Άννα Μαρία, το τραγούδησες, το χόρεψες, το ευχαριστήθηκες», πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

 

Μεγάλη έκπληξη ήταν ο Τζέιμς Καφετζής και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, με το ζευγάρι να τραγουδά το «Γίνεται» του Παντελή Παντελίδη.

Ο Τζέιμς κατάφερε να πάρει τις ανάσες που χρειάζονταν και αυτό το εκτίμησε ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ οι σκέψεις της Μαρίας Μπακοδήμου εξανεμίστηκαν με την ερμηνεία του.

«Με μάγεψε το τρομπόνι με το στυλ του. Λέω θα κλάψουν και οι 41 εκατ. χρήστες που έχουν ακούσει αυτό το τραγούδι. Τελικά όμως δεν θα κλάψουν. Τα πήγες καλά ως Τζέιμς, με εξέπληξες», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«”Καταστροφή” είπα όταν άκουσα ότι θα πείτε αυτό το τραγούδι. Ήσουν όμως μια χαρά στο τραγούδι και θεωρώ ότι από τις πρώτες φορές που δεν μπορούσαμε να σε ακούσουμε, τώρα σε ακούμε με ευχαρίστηση. Το θέμα είναι η προσωπικότητά σου που υπερισχύει. Για καλό το λέω», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είχες μια ανάσα που δεν το πίστευα. Πού τη βρήκες; Δεν ήταν ό,τι καλύτερο η μελωδία σου, αλλά με εντυπωσίασε η ανάσα που έμαθες να κρατάς και να λες πάνω από τρεις λέξεις μονοκοπανιά», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήσουν παραδόξως καλός. Βρέθηκες πολύ κοντά στις νότες και πέτυχες αρκετές. Αν κάτι μου έλειψε σε όλο αυτό ήταν η εξωστρέφεια που είναι κόντρα στην προσωπικότητά σου», είπε η Δέσποινα Βανδή.

 

«Μ’ αγαπάς;» ρώτησε η Super Kiki τον Γιώργο Βελισσάρη, κι εκείνος της απάντησε «Πολύ», όμως η κριτική επιτροπή περίμενε περισσότερη συμμετοχή της influencer, η οποία αποφάσισε να πετάξει τα παπούτσια της μετά το τέλος του τραγουδιού. 

 Το αγαπημένο ζευγάρι εμφανίστηκε στη σκηνή, η οποία είχε πάρει τη μορφή Bolllywood για χάρη του κομματιού και όταν η Super Kiki κατάλαβε ότι ο τραγουδιστής πήγε να χάσει τα λόγια του, τον… επανέφερε με τον δικό της τρόπο!

Στο τέλος του act, εκείνη έβγαλε τα πανύψηλα παπούτσια που φόραγε, ενώ και ο Γιώργος Βελισσάρης… αποδομήθηκε.

«Ο Γιώργος το ευχαριστήθηκε και η Kiki μου φάνηκε φιλική συμμετοχή. Ήταν πολύ πάνω στον Γιώργο, ήσουν περιορισμένη. Δεν σε απολαύσαμε πολύ. Με έχεις εντυπωσιάσει περισσότερο άλλες φορές. Δεν ήταν τόσο super όσο τις άλλες φορές», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Βασανίστηκες νομίζω. Κάτι τα παπούτσια.. Γιατί το κάνετε αυτό στους εαυτούς σας; Να αποφεύγετε να κατεβαίνετε σκάλες την ώρα που τραγουδάτε. Στεναχωρήθηκα μαζί σου, ήθελα να έχεις ένα τραγούδι που να τη βρεις κι εσύ», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μου άρεσε σε γενικές γραμμές. Διασκέδασα που τράβαγες τις καταλήξεις. Ο Γιώργος ήταν καταπληκτικός, αλλά έχει δίκιο η Δέσποινα και θα αλλάξω τη βαθμολογία μου, ένα κάτω. Θέλω να είμαι δίκαιη. Ήταν λίγη η συμμετοχή της Κικής», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ευχαριστηθήκαμε τον Βελισσάρη, η Κική πέρα από τον λίγο ρόλο, μου έκανε πολύ φάλτσο ότι το κορόιδεψες», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

«Φωτιά» με τις sexy εμφανίσεις τους και τις μπότες τους έβαλαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου.

Το ζευγάρι τραγούδησε «These Boots Are Made for Walkin» και οι κριτές το ευχαριστήθηκαν, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης τις αποθέωσε με ό,τι χαρακτηρισμούς βρήκε.

«Εξαιρετικό θέαμα. Υπέροχο. Το τραγούδι έχει μια αδιαφορία, ένα σνομπάρισμα, εδώ δώσατε μια άλλη διάσταση, πιο χορευτικό. Είχα την αίσθηση ότι όλο αυτό που κάνατε το κάνατε στον αέρα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Βρίσκεστε πιο κοντά στη νίκη. Είστε εξαιρετικές, κάθε βδομάδα περιμένω να δω τι θα κάνετε. Αλεξάνδρα χαίρομαι πολύ για εσένα, αλλά και για εσένα Κατερίνα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είναι από τα ζευγάρια που κάνουν διαφοροποιήσεις. Μετράει αυτό για εμένα. Κάθε φορά που βγαίνουν με εκπλήσσουν. Έχετε ταλέντο και ψυχή, δεν προβληματίζομαι ποτέ για τον βαθμό σας», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Το δυνατό σας σημείο είναι ότι μπορείτε να μεταλλάσσεστε. Αυτές οι μπότες να είσαι σίγουρος ότι μπορούν να σε ποδοπατήσουν», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

Το ζευγάρι, μπροστά από έναν κινούμενο δρόμο με προορισμό, τη «Θεσσαλονίκη, Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα», τραγούδησαν το «Με λένε Πόπη» και η κριτική επιτροπή τους αποθέωσε, όπως και τη μικρή Λουκία, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή και χόρεψε.

«Πάρα πολύ μου αρέσατε. Ανυπομονούσα, τρελάθηκα με την πιτσιρίκα στην αρχή, ένα χειροκρότημα για τη Λουκία και Νίκο σε ευχαριστήθηκα σήμερα. Το έκανες με χαρά και αυτοπεποίθηση, έχασες λίγο τα λόγια σου. Ήσουν πολύ καλός», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήσουν πολύ καλός, με πολύ αέρα και είσαι showman», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Εκφραστικός, είχες πολύ ωραία διάθεση, δεν πειράζει που το έχασες λίγο» είπε η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου πρόσθεσε: «Λουκία είσαι γλύκα. Από το πρώτο act έχεις κάνει βήματα Νίκο, σήμερα ήταν η καλύτερή σου στιγμή».

 

«Δυνατά» βγήκαν στη σκηνή η Λάουρα Νάργες και ο Νικηφόρος!

Το ζευγάρι χόρεψε και τραγούδησε, με τη Λάουρα να είναι ιδιαίτερα ντυμένη, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά τόσο από τον Νίκο Κοκλώνη, όσο και από την κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, η… τετράδα της γαλαρίας, ήθελε κάτι παραπάνω απόψε από τη διαγωνιζόμενη.

«Από τότε που γίνατε ντουέτο και ήρθε η Λάουρα, άρχισε να δείχνει ότι είναι μια διεκδικήτρια του τελικού. Είχα ξεχάσει με ποια ήταν πριν ο Νικηφόρος. Η Ιωάννα ήταν πολύ καλά, αλλά η Λάουρα μας έχει παρασύρει να τη βλέπουμε στον τελικό. Γυναίκα – μαχήτρια σήμερα, αλλά αυτό που μου έλειψε ήταν πως πήγε όλο το τραγούδι για μάχη», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Φοβήθηκα λίγο για τη Λάουρα, αλλά η προσέγγιση και η περιποίηση που έγινε μου άρεσε πάρα πολύ. Έφεραν το τραγούδι στα μέτρα σου, χωρίς να χάνει τίποτα, σε απογείωσε. Είχε αρκετές αστάθειες το τραγούδι αλλά δεν πειράζει. Ήταν ευχάριστη έκπληξη αυτό που είδα σήμερα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Υπάρχει σε αυτό τρο τραγούδι ένα σκοτεινό σημείο, το οποίο δεν βγήκε. Αυτό που με πείραξε είναι οι αστάθειες και ότι απέφυγες την κορώνα. Σήμερα ήσουν πιο κρατημένη», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου συμφώνησε με τους προηγούμενους, αλλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Λάουρα.

 

Η αποχώρηση

Tα ζευγάρια, από επτά, έμειναν έξι, καθώς ένα αποχώρησε, μετά από απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Ουσιαστικά, το δίδυμο που αποχώρησε θα λείπει μόνο στο πάρτι των Χριστουγέννων, καθώς όλα τα ζευγάρια στο τελευταίο σόου της χρονιάς, την Πρωτοχρονιά, θα ενωθούν ξανά, για να τραγουδήσουν στη σκηνή.

Μετά από ψηφοφορία του κοινού, από το J2US αποχώρησαν η Super Kiki και ο Γιώργος Βελισσάρης.

«Περάσαμε τέλεια, ήταν από τα καλύτερα ταξίδια της ζωής μου. Φοβερή αύρα, η παραγωγή, η κριτική το κυλικείο, όλοι», είπε η Super Kiki.

 
 

Οι αναθέσεις και οι επιλογές για τον ημιτελικό των Χριστουγέννων

Νίκος Μπάρκουλης – Εβελίνα Νικόλιζα: Το απόλυτο κενό – Pump it με Μισιρλού

Λάουρα Νάργες – Νικηφόρος: Μην αντιστέκεσαι – Oops I did it again

Τζέιμς Καφετζής – Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ντροπή σου – Last Christmas

Μαρίος Κόνσολος – Ελένη Δήμου: Ποτέ ξανά – Δεν μετανιώνω

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κατερίνα Λιόλιου: Σεντόνια – All that jazz

Άννα-Μαρία Ψυχαράκη – Χάρης Βαρθακούρης: Πες το με ένα φιλί – Έλα μια νύχτα

Το έξι ζευγάρια εκτός από την ανάθεση, επέλεξαν ένα τραγούδι ακόμα για να ερμηνεύσουν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»