Ξεσπά η Καρρά: «Φοβάμαι να μιλήσω δημόσια για αυτό. Υπάρχει μια ανθρωποφαγία...»

 

 

Η Νικολέττα Καρρά κι η Φαίδρα Δρούκα φιλοξενήθηκαν στο #AfterDark και μίλησαν για το #MeToo. Μάλιστα η Νικολέττα Καρρά μίλησε και για μια συνέντευξη που είχε δώσει σε εκπομπή κι ο τίτλος ήταν διαφορετικός από όσα είπε η ίδια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το πω. Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια για αυτό. Υπάρχει μια ανθρωποφαγία κι ότι λες το παίρνουν και το πολλαπλασιάζουν. Ήμουν σε μια εκπομπή με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και με ρώτησε η παρουσιάστρια αν έχω ακούσει κάτι. Τής είπα ναι κι ότι όποιος πει πως δεν έχει ακούσει, λέει ψέματα. Δεν είχαμε αναφέρει κάποιον άνθρωπο και βλέπω έναν τίτλο η Νικολέττα Καρρά για τον τάδε, για όνομα συγκεκριμένο… που εγώ έχω σαν αρχή να μην αναφέρομαι δημόσια σε συναδέλφους.

Νικολέττα Καρρά για τον τάδε, όποιος πει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Συγγνώμη. Κατ’ αρχάς στην συνέντευξη δεν είπα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι αυτός είχε αναφερθεί για άλλο θέμα. Δεύτερον ούτε εγώ ήξερα για βιασμούς και τέτοια πράγματα. Τρίτον είναι σαν να τίθεμαι εναντίον συναδέλφων, οι οποίοι πραγματικά δεν ήξεραν για βιασμούς, όπως κι εγώ. Λες κάτι και πρέπει να σε τοποθετήσουν κάπου και το γιγαντώνουν. Μπορεί να το διαβάσουν συνάδελφοί μου και να πούνε τι λέει. Που έγινε κι αυτό» δήλωσε η Νικολέττα Καρρά.

 

Η Φαίδρα Δρούκα αναφέρεται στο #metoo, τονίζοντας πώς για αρκετό κόσμο, εκτός φυσικά των θυμάτων και των άμεσα ενδιαφερομένων, υπήρξε ευκαιρία προβολής και διαφήμισης, ενώ μιλάει και για δύο περιστατικά λεκτικής και συναισθηματικής κακοποίησης.

 

Η Νικολέττα Καρρά αναφέρθηκε στην εξωτερική εμφάνιση και στο αν είναι εισιτήριο σε αυτόν το χώρο. Η ίδια αποκάλυψε πώς όταν ξεκίνησε τη δουλειά της, θεώρησε ότι μπορεί και να είναι, ωστόσο στην πορεία κατάλαβε ότι δεν παίζει ρόλο.

 

Η Νικολέττα Καρρά, με αφορμή τη σειρά που πρωταγωνιστεί «Το αύριο μας ανήκει», είπε ότι συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να είναι πολιτικός, διότι είναι δίκαιη και την ενδιαφέρει το καλό των άλλων.

 

Η Νικολέττα Καρρά αναφέρθηκε στην επιλογή του επαγγέλματος, τονίζοντας πως ήταν στο δημοτικό όταν ξεκίνησε η καλλιτεχνική αναζήτηση, πριν συνειδητοποιήσει ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός.

 

Ποιο είναι το δυνατό της σημείο πάνω της, ποια είναι η πιο αμήχανη στιγμή της επάνω στη σκηνή και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει σε ένα άνδρα, απάντησε, μεταξύ άλλων, η Νικολέττα Καρρά στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»