#BigBrotherGR Tελικός: Η στιγμή που ο Νίκος σηκώνει το έπαθλο με την Ευδοκία!

 

 

 

Μεγάλος νικητής του ριάλιτι ο Νίκος Τακλής - Έχασε τα λόγια του από τη συγκίνηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πέρασαν 16 εβδομάδες από τη μέρα που ο Big Brother άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και υποδέχτηκε τους πρώτους φιλοξενούμενους της σεζόν και μόλις ανακοινώθηκε ότι ο μεγάλος νικητής είναι ο Νίκος.  

 

22 προσωπικότητες κατάφεραν να πάρουν το κλειδί της εισόδου τέσσερις όμως ήταν εκείνοι που κατάφεραν να παραμείνουν και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Φιναλίστ για πρώτη φορά στην τηλεοπτική ιστορία του ριάλιτι ήταν δύο ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι.

Δύο έρωτες που άνθισαν κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σπίτι. Άνθρωποι που βρήκαν τη στήριξη, την κατανόηση και την αποδοχή στο πρόσωπο ενός συγκατοίκου τους και έδειξαν να αφήνουν στην άκρη τον ανταγωνισμό του επάθλου.

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι παρουσιαστές, μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχτηκαν στο πλατό παλιούς συγκατοίκους που άφησαν το στίγμα τους και αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό με τους ίδιους να κάνουν τις προβλέψεις τους.

Θεματικά και πολυσυλλεκτικά videos με τις καλύτερες στιγμές των συγκατοίκων μας έκαναν να θυμηθούμε όλα όσα αυτούς τους μήνες μας έκαναν να γελάσουμε και να συγκινηθούμε ενώ ο Big Brother είχε ετοιμάσει τις δικές του εκπλήξεις για τους συγκατοίκους αλλά και για το τηλεοπτικό κοινό.

 

Το κοινό όμως «μίλησε» και έδωσε την θετική του ψήφο σε εκείνον που ήθελε να δει νικητή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Τακλή.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ανχελίτα, στην τρίτη ο Παναγιώτης Πέτσας και στην δεύτερη η Ευδοκία Τσαγκλή.

 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ο Νίκος μπήκε στο πλατό και σήκωσε το έπαθλο αλλά όχι μόνος αφού μαζί του παρέμεινε και η Ευδοκία. Είναι το κορίτσι, που όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί στάθηκε στο πλευρό του ενώ μεταξύ τους γεννήθηκε και μια ιδιαίτερη σχέση.

 

Στο πλατό βρέθηκαν και οι γονείς του με τον ίδιο φανερά συγκινημένο να μιλά για εκείνους με πολύ τρυφερά λόγια ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που τον στήριξε.

 
 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αντί να αναφερθεί στους ανθρώπους και την διοίκηση του ΣΚΑΙ για την στήριξη που έλαβε, κατά λάθος, αναφέρθηκε στην διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού… Alpha, κάτι που αμέσως τον διόρθωσε η Νάταλι Κάκκαβα.

«Αυτό το ταξίδι του Big Brother φτάνει στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Alpha που μας εμπιστεύτηκε», είπε και η σύζυγός του διέκοψε: «Του ΣΚΑΙ».

Και πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Είμαι πολύ φορτισμένος γιατί αυτό το πρόγραμμα εγώ με τη Νάταλι το αγαπήσαμε πάρα πολύ και το αγαπούσαμε πάρα πολύ. Βρεθήκαμε από την εδώ πλευρά και κληθήκαμε να κάνουμε την παρουσίαση. Το κάναμε με όλη μας την ψυχή και με όλη μας την αγάπη. Προσπαθήσαμε να είμαστε ίσοι απέναντι σε όλα τα παιδιά και να τα αντιμετωπίσουμε σαν να ήταν δικά μας παιδιά».

 
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά