«Δε φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα έμπαινα σε αυτή τη δοκιμασία»

 

#HFarma:  Έσπασε ο Ψωμιάδης & συγκίνησε  «Ο Ζορό της καρδιάς σας» - Ο Γρηγόρης κατηγορεί Ψωμιάδη & Μηλιαρέση για «καραγκιοζιλίκια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές της «Φάρμας» με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. 

Ο πρώην περιφερειάρχης συγκέντρωσε όλους τους συμπαίκτες του στο τραπέζι του σαλονιού προκειμένου να μοιραστεί μαζί τους κάποιες σκέψεις.

«Ήθελα να νιώσετε αυτό που είναι η ψυχή μου αυτή τη στιγμή. Μπορεί να το ένιωθα την επόμενη εβδομάδα όμως, τώρα το ένιωσα. Δε φανταζόμουν ότι στο διάβα της ζωής μου, στα τελευταία χρόνια της ζωής μου… Να κάνω αυτή την εμπειρία ζωής» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λυγίζοντας και ξεσπώντας σε δάκρυα.

Ωστόσο μερικά δευτερόλεπτα μετά με την ίδια συγκίνηση, συνέχισε και είπε: «Έχω μέχρι στιγμής πια, δυο μεγάλους σταθμούς στη ζωή μου. Όταν το 1998 ως βουλευτής τοποθέτησα με τσαμπουκά την ελληνική σημαία στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεν υπήρχε μέχρι τότε. Ο δεύτερος είναι η γέννηση της κόρης μου γιατί η άλλη μου κόρη είναι από τη γυναίκα μου. Εξίσου παιδιά μου είναι. Και μπήκα εδώ για το κάτι διαφορετικό. Δεν το περίμενα. Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε το δικαίωμα».

Οι συμπαίκτες του όλη αυτή την ώρα τον άκουγαν με προσοχή εξίσου συγκινημένοι και εκείνοι και όταν τελείωσαν τον χειροκρότησαν. 

Σε δηλώσεις που έκανε λίγο μετά στην κάμερα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε: «Επειδή εγώ είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας για να μην πω ολόκληρης της Ελλάδας, μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή. Μου έλειψαν οι συνεργάτες, οι φίλοι μου αλλά πάνω από όλα μου έλειψαν η γυναίκα μου και οι κόρες μου.

Δε φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα έμπαινα σε αυτή τη δοκιμασία, δοκιμασία αντοχών, αδυναμιών αλλά το έκανα μόνος μου».

Μια χιουμοριστική στιγμή πρόσφερε,  ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Και αυτό καθώς τον πλησίασε με αντίστοιχη διάθεση ο Κουτσαβάκης.

«Εσείς ποιος είστε» αναρωτήθηκε ο Κουτσαβάκης, βρισκόμενος σε ρόλο ρεπόρτερ που αντί για μικρόφωνο κρατούσε ένα ξύλο. «Εγώ είμαι ο Ζορό» του αποκρίθηκε άμεσα και αυθόρμητα ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας.

«Ο Ζορό δεν ήταν ο προστάτης της αστικής τάξης. Ήταν ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων. Για αυτό και είμαι εδώ στην ύπαιθρο με τον αγρότη και τον απλό λαό. Έτσι είναι ο Παναγιώτης της καρδιάς σας» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για να δεχθεί την θερμή αγκαλιά του συμπαίκτη του στην Φάρμα. Στην αντροπαρέα, ωστόσο, γρήγορα ήρθε η Μαίρη Μηλιαρέση που κρατώντας ένα καρότσι… έβαλε μέσα τον δημοφιλή παίκτη του ριάλιτι!

Μια απολαυστική, ομολογουμένως, στιγμή με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να φωνάζει πως «έρχεται ο Σουλτάνος, έρχεται»! 

Ιδιαίτερα ενοχλημένος φάνηκε να είναι στο επεισόδιο ο Γρηγόρης Αναστασιάδης με τη συμπεριφορά του Παναγιώτη Ψωμιάδη και της Μαίρης Μηλιαρέση.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως την ώρα που όλοι οι παίκτες μάζευαν τις ελιές για την δοκιμασία που τους έχει ανατεθεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και η Μαίρη Μηλιαρέση άρχισαν να παίζουν, να τραγουδούν και να χορεύουν.

Αυτό όμως, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη έγινε μόλις οι κάμερες πλησίασαν στο σημείο προκειμένου να τραβήξουν πάνω τους την προσοχή. 

Μάλιστα ο νεαρός γυμναστής χαρακτήρισε αυτή τη συμπεριφορά «καραγκιοζιλίκια» δείχνοντας τον εκνευρισμό του και λέγοντας πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε τον διαχωρισμό σε «διάσημους” και “μη διάσημους».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι