Άγριο ξέσπασμα Τσιμιτσέλη: «Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ»

 

Ξέσπασε στα social media o Γιάννης Τσιμιτσέλης μόλις διάβασε την κριτική για την νέα του ταινία «The Black Bachelor» - «Ακόμα και σε αυτήν την καγκουρό κωμωδία, την παρωδία που φτιάξαμε ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά...» - Χαμός στο «Πρωινό» με τον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους της ταινίας! «Του επιστρέφω το δηλητήριο και τον κερνάω»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου η ταινία «The Black Bachelor» σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Πρόκειται για την τέταρτη ταινία των ταινιών «The Bachelor».

 

Ο κριτικός κινηματογράφου, Χρήστος Μήτσης έγραψε την κριτική του για τη νέα ταινία, «The Black Bachelor» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία) να του απαντά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, o γνωστός ηθοποιός ξέσπασε απαντώντας στα σχόλια του Χρήστου Μήτση και κυρίως στην αναφορά που έκανε ο κριτικός κινηματογράφου στον covid-19 με χιουμοριστικό ύφος.

 

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Ακόμα και σε αυτή την καγκουρό κωμωδία όπως λέτε κύριε Μητση ακόμα και σε αυτήν την παρωδία που φτιάξαμε ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά δεν θα τολμούσαμε ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ για τον COVID!!! Δεν δείχνετε σεβασμό στην δουλειά μας και είναι δικαίωμα σας και το αποδέχομαι!!!

​Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ!!! Εγώ σαν ηθοποιός αυτής χάλια ταινίας που είδατε σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά!!! Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης φέτος να σας φέρει την ιδανική ταινία που ποτέ δεν θα απολαύσετε».

 

Τι είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου;

Για το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει, πήρε θέση και ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος πρωταγωνιστεί κι εκείνος στην ταινία, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ανέφερε τα εξής: «Ο κ. Μήτσης είναι κριτικός κινηματογράφου και έχει κάθε δικαίωμα να εκφραστεί για την ταινία όπως πιστεύει είτε του αρέσει είτε δεν του αρέσει. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Μπορεί να γράψει και πολύ χειρότερα σε μια μακροσκελή κριτική που να εξηγεί ποια είναι τα προβλήματα της ταινίας και αυτό ενδεχομένως να μας κάνει και καλύτερους σε επόμενη ταινία. Δεν είναι κακό. 

Θεωρώ πάρα πολύ ατυχές σε μια εποχή που παλεύουν οι παραστατικές τέχνες, αυτές που έχουν ανάγκη τη φυσική παρουσία του θεατή και καταναλώνεται πάρα πολύ εργατοώρα, πολύ μεγάλος συναισθηματικός κόπος για αντέξεις, με τον Covid που κολλάει κάποιος και σταματάει μια παραγωγή μετά από 10-15 μέρες. Να βρεις παραγωγούς, λεφτά να κάνεις μια ταινία που για μένα και είναι προσωπική άποψη τη θεωρώ εξαιρετική. Θεωρώ τον Γιάννη Παπαδάκο έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες. 

Μιλάμε για ένα παιδί (ο Γιάννης Τσιμιτσέλης) που έχει παλέψει μόνος του. Μετράει μόνο επιτυχίες στο δημιουργικό και την καριέρα του. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Μπήκα τελευταίος στη δουλειά και μου φέρθηκε πρωταγωνιστικά, με έβαλε στην αφίσα, με έβαλε να συνυπάρχω μαζί τους. Θεωρώ ότι τα σχόλια του κ. Μήτση όσον αφορά τον Covid και την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά σινεμά προκειμένου να βγει μια ταινία και να πληρωθούν 100 οικογένειες, το θεωρώ άκαιρο, άτοπο, κακό χιούμορ όταν πεθαίνουν άνθρωποι στα νοσοκομεία. Πολύ κακό χιούμορ. 

Είναι ένα παιδί που έχει φάει πολύ σκληρή κριτική από την οικογένειά του και δεν ξέρει να κάνει λεπτή κριτική; Πρέπει να το ψάξει λίγο αυτό» τόνισε ο Λευτέρης Ελευθερίου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

 
 

Όσα είπαν ο σκηνοθέτης και οι σεναριογράφοι της ταινίας

Για την κριτική πήραν θέση όμως και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Γιάννης Παπαδάκος αλλά και οι σεναριογράφοι της ταινίας μιλώντας στο «Πρωινό».

Αρχικά η Σοφία είπε: «Με την κριτική δεν έχουμε ασχοληθεί, δεν την έχουμε διαβάσει καν. Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε θα εστιάσουμε στην κριτική. Όταν ζούμε σε μία τόσο δύσκολη εποχή που καθημερινά συντονιζόμαστε για να μετρήσουμε θανάτους και διασωληνώσεις, δε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το βήμα του για να εκφράζει τη στενοχώρια του που ο covid-19 που δεν κατάφερε να κάνει τους πρωταγωνιστές να νοσήσουν έτσι ώστε να μη ξαναδουλέψουν»!
 
Ο Μάριος Ιορδάνου είπε: «Απαράδεχτο ήταν το σχόλιο περί covid-19. Στη ζωή αυτή υπάρχουν αυτοί που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και αυτοί που εμποδίζουν που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και βγάζουν δηλητήριο. Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω και τον κερνάω. Στην υγειά σου»!
 
Και πρόσθεσε: «δεν μας αφορά το σχόλιο του κύριου Μήτση, όταν άνθρωποι δίπλα μας πεθαίνουν. Όταν εγώ πήγα να πεθάνω. Δεν δέχομαι τέτοια σχόλια και δεν δέχομαι να συνδυάζουν τον covid με την ταινία. Την ταινία την κρίνει ο κόσμος και όχι ο Μήτσης»!
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  •  

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»