Σφαγή Φλωρινιώτη - Πιτσούλη: «Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο»

 

 

 

Ο Φλωρινιώτης έκραξε την Πηνελόπη Πιτσούλη για τις δηλώσεις της για την παράσταση «Νικοτιτανικός» στην Κύπρο και τον Χαϊκάλη «Είπε ότι θα έρθει να μας γιουχάρει το κυπριακό κοινό» - Η απάντηση της ηθοποιού live on air τον στόλισε πατόκορφα! «Πώς να ραφτώ για να τον ακολουθήσω πιστά, την λάμψη του, το περουκίνι του, το λίφτινγκ του;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Την δική της άποψη για την απόφαση του Παύλου Χαϊκάλη να αποσυρθεί από το θέατρο εξέφρασε η Πηνελόπη Πιτσούλη. 

«O κύριος Φλωρινιώτης για μένα θα είναι ένα ξένο σώμα, γιατί εκείνος είναι τραγουδιστής και εγώ είμαι ηθοποιός. Και ένας τραγουδιστής ειδικού… ειδικώς…»

«Μου κάνει λίγο εντύπωση, εκτιμώντας όλους αυτούς τους συναδέλφους, δεν το συζητάω.» «40 παραστάσεις; Εκτός αν τα κλείσανε για να πάνε να γιουχάρουν;»

Πυρ και μανία έγινε ο Γιάννης Φλωρινιώτης με τη συνάδελφό του, Πηνελόπη Πιτσούλη, μετά τις δηλώσεις της για την παράσταση που ξεκινά στην Κύπρο και μαζί του θα βρίσκεται ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις αυτής της κυρίας. Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή ή όχι αλλά εγώ δεν έχω θέμα επιβίωσης. Εγώ αυτή τη δουλειά δεν την κάνω για τα λεφτά. Κατέκρινε, υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών. Είπε ότι είμαι ένα ξένο σώμα στην παράσταση, την πληροφορώ ότι το επάγγελμά μου είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, χορευτής. Γέμιζα στάδια και αναψυκτήρια» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο «Πρωινό».

«Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μία παράσταση να την κατακρίνεις; Με στενοχώρησε. Πιο πολύ με στενοχώρησε που είπε ότι θα έρθει να μας γιουχάρει το κυπριακό κοινό. (…) Δεν τη γνωρίζω την κυρία, την έχω δει σε κάποια σίριαλ. Να ευχαριστεί τον Θεό που ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου και ο Ρήγας την έκανα γνωστή» συνέχισε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και κατέληξε «Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο».

«Είναι ένα περίεργο σχήμα, είναι ένα όχι άλλο θέατρο! Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα. Ο κ. Φλωρινιώτης θα είναι για μένα ένα ξένο σώμα γιατί εκείνος είναι τραγουδιστής κι εγώ είμαι ηθοποιός» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Πιτσούλη σε προηγούμενες δηλώσεις της στο «Πρωινό». Σήμερα, την κάλεσαν τηλεφωνικά, αλλά η ίδια δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη βγήκε στον αέρα της εκπομπής και σχολίασε τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης «Δεν ξέρω πως χέζουνε οι μύγες, δεν έχω δει καμιά μύγα να χέζει.

Για τον κύριο Φλωρινιώτη δεν είπα τίποτα. Το μόνο που δήλωσα είναι για το σχήμα του θεάτρου. Ανήκει σε άλλο χώρο, είναι ένας αρτίστας, αν αυτό το θεωρεί χέσιμο... ε, τότε, τον έχεσα.

Που τον ξέρω γω τώρα τον κύριο Φλωρινιώτη;

Δεν θα έπαιζα μαζί του ποτέ των ποτών! Τι να κάνω με τον κύριο Φλωρινιώτη; Δεν έχω τόσα κουστούμια καταρχήν εγώ! Να πάω να ραφτώ τώρα; Πώς να ραφτώ για να τον ακολουθήσω πιστά, την λάμψη του, το περουκίνι του, το λίφτινγκ του; Δεν έχω τέτοιες ανάγκες και κακώς κάθομαι εγώ και απαντάω στον κύριο Φλωρινιώτη»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά