Ο Γιώργος Αλκαίος έπέστρεψε 11 χρόνια μετά «Για όσους με ξέρετε, γεια σας»

 

 

Όσα εξομολογείται 11 χρόνια μετά από την απουσία του από το τραγούδι - Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που απείχε από τον καλλιτεχνικό κόσμο «Δεν γινόταν να μη σταματήσω, έπρεπε να σταματήσω οπωσδήποτε»

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γιώργος Αλκαίος μετά από πολλά χρόνια αποχής από την δισκογραφία και τα φώτα της δημοσιότητας, επέστρεψε σε μια μοναδική εμφάνιση στον τηλεοπτικό αέρα του Mega.

Το βράδυ του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στον Γιώργο Αλκαίο ο οποίος βρέθηκε στο Σπίτι με το Mega ανοίγοντας την βραδιά με έναν μονόλογο για τα χρόνια της αποχής του αλλά και την επανεμφάνισή του.

«Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στο Σπίτι με το MEGA. Για όσους δεν με ξέρετε, είμαι ο Γιώργος Αλκαίος. Για όσους με ξέρετε, γεια σας! Τι κάνετε; Πως είμαστε; Πέρασαν λίγα χρόνια αλλά στο μυαλό μου είχα να βγάλει ένα επετειακό άλμπουμ μετά από 11 χρόνια απουσίας μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση από το Mega. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα δύσκολα χρόνια, που ζούμε όλοι, η μουσική είναι το μόνο που ανυψώνει την ψυχή και το νέο Mega έφερε νέες ιδέες τα τελευταία δύο χρόνια και στηρίζει ενεργά όλο τον καλλιτεχνικό χώρο», είπε ο Γιώργος Αλκαίος στον αέρα του Mega.

«Όλα αυτά γίνονται για εμάς αλλά κυρίως για εσάς. Οπότε η πρόταση του MEGA δεν μου άφησε περιθώριο να πω όχι. Για αυτό έχουμε ετοιμάσει μια μοναδική βραδιά μόνο για εσάς συντροφιά με αγαπημένους μου φίλους» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής μιλώντας απευθείας στους τηλεθεατές.

 
 

Αμέσως μετά, στη σκηνή η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε τον Γιώργο Αλκαίο προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς. «Δεν γινόταν να μη σταματήσω. Έπρεπε να σταματήσω οπωσδήποτε. Ήταν καθαρά δικό μου θέμα» τόνισε, μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής με ειλικρίνεια στη συνέχεια.

Όπως είπε, αυτός είχε να κάνει καθαρά με μία πολύ μεγάλη απώλεια της ζωής του, ένα πρόσωπο που αγαπούσε πολύ και που έφυγε από τη ζωή τη βραδιά που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2010.

Ο ίδιος τόνισε ότι τη βραδιά εκείνη δεν το έμαθε, όμως το πληροφορήθηκε την αμέσως επόμενη μέρα, γεγονός που τον βύθισε στο απόλυτο πένθος. Προφανώς δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και έτσι αποφάσισε να απέχει κάνοντας μόνο πράγματα που τον ευχαριστούσαν.

 

«Ήταν καθαρά δικό μου θέμα με τα πράγματα που έβλεπα, όσα έρχονταν και τα έβλεπα. Γενικά βλέπω όλη την κατάσταση στον πλανήτη και με ενοχλούν πάρα πολλά πράγματα. Είχα και γω τα δικά μου τα προσωπικά και ήρθαν και έδεσαν όλα μαζί. Ήταν και η Eurovision που ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό και περίεργο που δεν το είχα ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Ήταν μια πολύ κακή περίοδος. Έχασα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο που με μεγάλωσε και το έμαθα ουσιαστικά την ημέρα του ελληνικού τελικού. Πήγα και αποχαιρέτησα τον αγαπημένο μου άνθρωπο και καπάκι, μετά από δυο μέρες, ταξιδέψαμε για να προμοτάρουμε το OPA. Κλείδωσα λοιπόν για σχεδόν έξι μήνες και έφυγα για το νησί, την Μύλο που είναι το σπίτι και η πνευματική μου κατοικία».

 

 

Τα «Δεύτερα χέρια» που έδωσε στον Νότη Σφακιανάκη ερμηνεύει ο Γιώργος Αλκαίος

 

O Θανάσης Βασιλόπουλος σε ένα εκπληκτικό σόλο κλαρίνο στο «Παράπονο»

 

«Άμα δε σε δω» από τον Γιώργο Αλκαίο και την Λένα Παπαδοπούλου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες