H Κάλια Ελευθερίου στο #SurvivorGR - «Αν δεν βγαίνω οικονομικά, δεν θα το κάνω»

 

 

 

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που δέχονται «στενό μαρκάρισμα», οι δυο τραγουδιστές, o ηθοποιός, ο youtuber και η Κάλια Ελευθερίου στο #SurvivorGR

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Κάλια Ελευθερίου αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση για το #SurvivorGR, αλλά αυτή δεν ήταν επίσημη. Συγκεκριμένα, δήλωσε στο «Happy Day»:  

«Δέχτηκα τηλεφώνημα για το Survivor, δεν έχει καταλήξει κάπου, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτώ. Μ’ αρέσουν οι προκλήσεις και νομίζω ότι θα άντεχα μέχρι το τέλος. Δεν έχω δει τον εαυτό μου ποτέ σε τέτοιες συνθήκες πείνας για να ξέρω πώς θα συμπεριφερθώ, ούτε με τόσο κόσμο που δεν ξέρω να πρέπει να μείνω μαζί τους τόσο καιρό. Δεν ξέρω τι χαρακτήρα θα βγάλω».

«Δεν με αγχώνει να συζητήσω για τα λεφτά γιατί πιστεύω ο καθένας διεκδικεί αυτά που πιστεύει ότι του αξίζουν. Αν κάνω μια κουβέντα και δω ότι δεν βγαίνω οικονομικά, δεν θα το κάνω», λέει η Κάλια Ελευθερίου.

Όπως όλοι ξέρουμε από τα προηγούμενα χρόνια της συγκεκριμένης παραγωγής, οι υποψήφιοι παίκτες που μιλούν δημόσια για την επικείμενη συμμετοχή τους, δεν μπαίνουν ποτέ στο παιχνίδι.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που δέχονται «στενό μαρκάρισμα», ο τραγουδιστής, o ηθοποιός, ο youtuber και η Κάλια Ελευθερίου στο #SurvivorGR 

Δυο βετεράνοι Έλληνες ποδοσφαιριστές φαίνεται πως είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ατζούν Ιλιτζαλί για να συμμετάσχουν στον φετινό κύκλο του Survivor. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τα πρόσωπα αυτά δεν είναι άλλα από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που είχε δεχτεί και παλαιότερα πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Γιούρκας Σεϊταρίδης

 

Από τη δική του πλευρά ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε ότι τα ποσά που έχει προτείνει ο Τούρκος παραγωγός στους δυο πρώην άσσους των γηπέδων είναι πολύ μεγάλα.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας από τους επώνυμους που δέχτηκαν πρόταση για να συμμετάσχουν στο Survivor 5. 

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής ξέρει να ψαρεύει και λατρεύει το συγκεκριμένο χόμπι, είναι ένας από τους λόγους που η παραγωγή του reality επιβίωσης τον σκέφτηκε για το Survivor! Μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει ούτε θετικά, ούτε και αρνητικά… 

Άρης Σοϊλέδης

Όπως όλα δείχνουν ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να στελεχώσει την φετινή ομάδα των διασήμων του Survivor με πολύ δυνατά ονόματα προκειμένου να σημειώσει εξίσου μεγάλη επιτυχία με την περσινή χρονιά. Ένα ακόμα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει είναι και ο Χρήστος Χολίδης που μέσα στη βδομάδα πρόκειται να πραγματοποιήσει ραντεβού με τον Τούρκο παραγωγό.  

Χρήστος Χολίδης

 

Τέλος στις φήμες ότι πάει Survivor έδωσε ο Πέτρος Ίμβριος, δηλώνοντας: «Δεν θα πάω στο Survivor, αποφάσισα να μείνω εδώ να τρώω τα σουβλάκια μου και να βλέπω στην οθόνη τα παιδιά να αγωνίζονται. Τα χρήματα ήταν πάρα πολύ καλά».

 

Όπως αποκαλύπτει το «MEGA Καλημέρα», δύο ακόμα αγαπημένα πρόσωπα δέχτηκαν την περασμένη εβδομάδα πρόταση για το reality επιβίωσης. Ο λόγος για τους Θανάση Βισκαδουράκη και Σταμάτη Din Dan Done!

Θανάση Βισκαδουράκη

  

Σταμάτης Din Dan Done

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο Σταμάτης Din Dan Done φέρεται να συζητάει την πρόταση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στο «ναι»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων