Η απρόσμενη αποχώρηση, τα γοερά κλάματα και τα παθιασμένα φιλιά στο #GNTMgr

 

Ένα ολόκληρο επεισόδιο #GNTMgr πάνω στην τοξικότητα, την αλαζονεία και την ειρωνεία της αυτοκράτειρας Κυβέλης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το επεισόδιο (29-11) ήταν εκείνο που είδαμε τα πάντα και είχε και πολλές αποκαλύψεις, που ίσως επιβεβαιώνουν και φήμες. Από την αρχή του επεισοδίου είδαμε την Κυβέλη να βρίσκεται και πάλι απέναντι στα υπολοιπα παιδιά, έχοντας επιλέξει την μοναξιά της και το να είναι πιο αποστασιοποιημένη γενικώς.

Είναι γνωστό ότι μεταξύ των υπόλοιπων μοντέλων και της Κυβέλης δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως συμπάθεια. Οι υπόλοιποι έξι διγωνιζόμενοι είναι μια παρέα, ενώ η Κυβέλη είναι πάντα μόνη της.

Σε όλο αυτό το κλίμα των στρατοπέδων που έχει δημιουργηθεί, ένα ιδιαίτερο challenge περίμενε τα μοντέλα. Η Ζενεβιέβ μπήκε σε ρόλο φωτογράφου και ο Γιώργος Καράββας σε ρόλο μοντέλου, για να εξηγήσουν στα παιδιά τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν. Το ζητούμενο ήταν φωτογράφιση στην πισίνα, για μια καμπάνια μεγάλης εταιρίας οπτικών και το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι vintage.

 

Το ονειρεμένο concept της φωτογράφισης και το στοχευμένο disadvantage

Το θέμα της φωτογράφισης ήταν ιδιαίτερο και απαιτητικό και οι διαγωνιζόμενοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, για να καταφέρουν την καλύτερη φωτογραφία. Το challenge ήταν υποβρύχια φωτογράφιση με συναισθήματα, τα οποία έπρεπε να μοιράσει στους συμπαίκτες του ο Αγγαίος, που ήταν και ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας.

Το disadvantage ήταν το συναίσθημα της απόγνωσης, το οποίο και ο Αγγαίος έδωσε στοχευμένα στην Κυβέλη, με την ελπίδα να την βγάλει εκτός του διαγωνισμού και στην Αγάπη, την οποία θεωρούσε πολύ δυνατή παίκτρια και πίστευε ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό.

 

Ο πρώτος που έπρεπε να κάνει την δοκιμασία ήταν και ο Στυλιανός, ο οποίος και κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, αλλά και μετά το τέλος της, έπαθε κρίση πανικού και απογοητεύτηκε από τον εαυτό του. Εκείνος ξέσπασε σε κλάμματα και δεν μπορούσε να συνέλθει με τίποτα. Παραδέχτηκε ότι τον δυσκόλεψε πολύ το νερό και τον άγχωσε ιδιαίτερα, αφού δεν μπορούσε με τίποτα να συγκεντρωθεί σε όλο αυτό.

Η Όλγα ήταν από την αρχή στο πλευρό του και προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, καθώς και δήλωσε on camera ότι εκείνη είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζει σε οτιδήποτε γίνεται.

 

Η Κυβέλη μάλιστα δημιούργησε και θέμα στο πλατό κατά την διαδικασία της κριτικής, σχολιάζοντας τη φωτογραφία του Ναπολέοντα, γιατί κατά τη γνώμη της δεν ήταν εντός του κόνσεπτ. Αυτή η αντίδρασή της ήταν και εκείνη που δημιούργησε χαμό στο πλατό, με όλους τους παίκτες, η οποίοι ξέσπασαν σε γέλια, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι η Κυβέλη αμφισβήτησε τους κριτές.

 

Όλες οι φωτογραφίες

 

Η got the job φωτογραφία και το απροσδόκητο bottom two

Οι καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας, που υπηρέτησαν το concept στο εκατό τοις εκατό ήταν εκείνες της Όλγας και της Κυβέλης. Η Όλγα είχε σαν συναίσθημα το πάθος και η Κυβέλη είχε την απόγνωση, το disadvantage της συγκεκριμένης δοκιμασίας. Εκείνη που κατάφερε να πάρει τη δουλειά και θα έχει στο επόμενο challenge το avantage ήταν η φωτογραφία της Κυβέλης.

 

Παρά τα απανωτά μειονεκτήματα που πήρε, η Κυβέλη κατάφερε να πιάσει και πάλι κορυφή! Η πρόβλεψη της; Να φτάσει στον τελικό.

 

Στο bottom two, για ακόμα μια φορά βρέθηκε ο Στυλιανός, ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους κριτές. Η Αγάπη ήταν εκείνη που βρέθηκε δίπλα του και αγωνίστηκε και εκείνη για την παραμονή της στο παιχνίδι. Εκείνος που δυστυχώς αποχωρεί από το παιχνίδι, μια ανάσα πριν από την τελική πεντάδα του διαγωνισμού ήταν ο Στυλιανός. Η Όλγα έδειξε να μην μπορεί να δεχτεί την αποχώρηση του Στυλιανού και ξέσπασε σε κλάμματα, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να μείνει στο παιχνίδι χωρίς εκείνον.

 

Ο Στυλιανός είχε ονειρευτεί την αποχώρηση και είχε πιστέψει ότι στους 8 θα έρθει η στιγμή να αποχαιρετίσει το #GNTMgr. O εφιάλτης του έγινε πραγματικότητα.

 

Με την επιστροφή στο σπίτι, η Όλγα έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά του και περιέγραψε on camera το πως γνωρίστηκαν. Οι δυο τους πρωτομίλησαν στο ξενοδοχείο πριν μπουν στο bootcamp, όπου η Όλγα παραπονιόταν για το φαγητό και ο Στυλιανός της έδωσε το δικό του. Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό έδειχναν ότι είναι κοντά, αλλά δεν είχαν πει ποτέ ότι είναι ζευγάρι. Ο Στυλιανός πριν φύγει απο το παιχνίδι δήλωσε ότι στην προσωπική του ζωή έχει ανοίξει την πιο μεγάλη και σημαντική πόρτα.

 

 

Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

Λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου ο Στυλιανός Φλωρίδης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και δεν έκρυψε τον έρωτά του για την Όλγα που καλά κρατάει ακόμα.

«Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω και εγώ το σπίτι του GNTM με ανάμεικτα συναισθήματα.

Είχα την τύχη να γνωρίσω απίστευτα άτομα και χαρακτήρες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που θα τα θυμάμαι για μια ζωή!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα, ελπίζω να μην σας έχω απογοητεύσει. Ο τελικός στόχος παραμένει ο ίδιος.

Μπορεί να μην μου το έδωσαν να το πιώ, αλλά να θυμάστε πως ΠΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

P.s.Όλγα μου, αγάπη μου σου παραδίδω την σκυτάλη. Συνέχισε να με κάνεις περήφανο! 

Over and out,

With love

DJ Styl», 'εγραψε ο Στυλιανός.

 

Το trailer 25ου επεισοδίου - Τρίτη 30.11.2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες